Game Of Thrones

renly ile stannis arasındaki asıl anlaşmazlığın sebebi neydi hatırlamıyorum. sezon biri baştan izlemem gerek sanırım. bu tarz bi çok şeyi hatırlamıyor gibiyim.
 
Benim direncim kırılıyor, dizi çok yavaş ilerliyor ve sadece 7 bölüm kaldı. Ofiste bir arkadaşta tüm ciltlerini iyi bir çeviri ile buldum, alıp okuyacağım sanırım... Ayrıca Westeros vs Skyrim!
 
Hikayeye dair böyle kim kime haritası. Spoil olur mu olma mı bilemediğimden vereyledim spoiler butonunu.

The-Game-of-Thrones-Relationship-Map-324-full.jpg
 
7000 kişiyle aynı anda izledim.

bozkurtları görünce ülkücü bıyığı bırakasım geldi derken karı ne doğurdu be!! ayrıca yine gördük ki;

adambylr.jpg
 
Cass reyiz gelmiş, hoşgelmiş. Fakat artık sıkılmaya başladım, hakikaten çok yavaş ilerliyor. Evet bunu ilk itiraf eden ben olayım... O karı Draugr mu doğurdu ne yaptı ya?
 
Bir sonraki bölümün adında ghost most geçiyor. Bol bol kuzeyli, Uğur Boral'lı bir bölüm olacak sanırsam. O sümsük tombalakta da potansiyel görüyorum ben. Kesin büyük adam olacak.
 
Ya aslında dizinin adına baktığımızda Game of Thrones... Yani savaştan filan çok entrikanın, türlü oyunların daha ön planda olması doğal. Bunu kabul etmeme rağmen neden sıkılır gibi oldum ben de anlamadım. Şunu bari 15 bölüm yapaydınız abi, adam kitabı halen yazıyor, bu hızla sonsuza kadar sürer bu dizi. Ama 1 sene ara vere vere de seyircisinden kaybettiği kesimler olur, dayanamayıp alır kitabı filan okuruz.
 
Geri
Üst