Yolgezer(rock)-Bursa

karanlikta demiş ki:
en yakın zamanda www.yolgezer.org'un hizmete girmesini ve grubun da albümü çıkarmasını,kendilerine sarılma isteğimi artırmalarını bekliyorum. sevgiler..
...kendilerine sarılma isteğimi artırmalarını bekliyorum... :D çok iyi yaa! :D
 
ya siz böle dedikçe ben daha da heyecanlanıyorum..sabredin nooolur..valla ben de geceleri uyuyamıyorum..ah uleeynn bi çıksın ahhh!
 
hööyt. ulan içime doğdu, albümünüz 64 gün sonra piyasaya çıkacak. ahanda buradan resmi olmayan geri sayımı başlatıyorum. hatta bunun çığ gibi büyümesini ve plak şirketine de bir baskı olmasını rica ediyorum insanlardan.

haydi hayırlısı...
 
:) ahh aaaahhh işallah gürayım.sen rüyanda da görmüştün çıktığını ama işallah bu sefer gerçek olur.ama klip çekimleri anca anca başlıyacak.64 günden uzun sürecek gibi..öptüm kocaman
 
ayın 14ü ila 18i arasında bursa dolaylarında olacağımdan gereğinin yapılmasını siz sevgili bursalılardan arz ederim. bana yardım ve yataklık edecek ii aile çocukları aranıyor. :twisted: öpüom hepinizi görüşmek üzere.
 
küşük tavşaaan öyle koşturmacadayız ki,telaşımız büyük..ben bile nerede olduğumu şaşırır oldum..baya bi yol kat ettik..uğraşıoruz işte..

bu arada ilk fırsatta türkiyenin her yerinde konser vermek isteyindeyiz..ankara da bunların başında gelio tabi..

bu arada barışarock festivali 26-27 agustos'ta istanbul sarıyer mehmet akif ersoy festival alanında gerçekleşecek ve yolgezer de sahne alacak..herkesi bekliyoruuuz
 
*** 18 Ağustos'ta Antalya Olimpos'ta Orange Bar'da Replikas'la beraberiz...

*** 26-27 Agustos İstanbul Sarıyer Mehmet Akif Ersoy Festival alanında düzenlenecek Barışarock Festivali'nde 27 Ağustos'ta saat 12:45 te sahne alacağız.Bekleriiiiiiz..
 
şu aralar muhtemelen Antalya sıcağında kavruluyorsunuz. Akşamına da ortalığı sallayacaksınız. Keşke gelebilseydim. Konserden sonra bi Fethiye ordan bi
Datça bi Marmaris sonra Rodos, Cebel-i Tarık derken Lost adasına düşerdik hep beraber ne güzel olurdu Locke , Kate falan..

Başarılaaağr
 
Geri
Üst