piiz

valah ahmet herşeyi geçtm sen araba kulanmıyorsun ki napcan mastengi beee.arkasınada yazarsın şimdi nokya sağolsun diye.
 
abi araba kullanmakla alakası yok.satıp arabayı solo album yapmak benim derdim.bilgisayar da detoneleri kaldırırım.işte o zaman nokia saolsun derim işte:)ha ha aha ha
 
detonelerinide kaldırırsan o burnun iyice kalkar yandık vallah.nokya duy sesimi sözüm sana vadettiğin umutlar parçalanmış aileler yaratıyor bak piiz şimdiden çatırdadı bile.
 
teşekkürler merviii yaa işte her sakallı dedemiz değil sonuçta her namede kaan değil zaten bizde duman değiğlz.zamanla dahada benimserler mutlaka.onlarda haklı bende yandan baktınmı koray candemirin kilo almış haliyim sonuçta :)
 
adamlara bi gün gittik işthe ısrar ettik çalmadılar ya serdeyi garipler biraz bizde sevioz onu ama:)
ha bu arada beyler şu mustang olayını çözelim bi ara oturup:)
çok problem olcaksa ben problem yapmam :)
hem aynı zamanda rakibim de size nokiada :)
hepinizi bi keredede dövebilirim istesem..:D
sewiorum sizleri.. :oops:
 
erhan tombul bazı nedenlerden dolayı piiz grubundan ayrılmıştır.piiz yeni vokaliyle yoluna devam edecektir.sesine ve sahnesine güvenen bay/bayan bütün seslerin aşağıda vereceğimiz iletişim yollarıyla bize ulaşmasını bekliyoruz.teşekkür ederiz.

e-mail:dogausta@hotmail.com

pandaonur@hotmail.com

TEL:0536 448 75 50 (doga)
 
piiz 222 Park ta 5 ekim perşembe sahne alıyor.

vokallerini bangkok grubundan bileceğiniz Haluk yapacaktır.şimdiden haluk a ve geleceklere teşekkür ederiz.
 
evet buna cevap veremeyiz.ama haluk idareten bizle sahne alıcak.sonra yeni vokal arayışlarımız sürüo.ve besteler yeniden en kısa zamanda düzenlenicek.piiz soundundan taviz vermicek arkadaşlar.en yakın zamanda kendine gelicektir.eyvallah.
 
Geri
Üst