Barış Akarsu

barış akarsu kimdir

dün gece istanbulda fırtına eşliğinde kar yağarken diğer mekanlar boşken barış akarsu konserinde insanlar eğleniyordu...işte barış akarsu budur
 
bana kalırsa akademi türkiyeyi benzerlerinden ayırmak gerekir.oraya katılan insanlarıda eğitmenleride oldukça kaliteli bulmuştum.mm izleyenler hatırlarsa tolga vardı ya da barışın henüz çok yolun başındaki hali bile türkiyede müzik yaptığnı iddia eden zırvalardan çok çok iiydi ..şimdi kasetini dinlemedim ama bi benzerlikten ötürü çocuğu yerden yere vurmak yerine(gerçi destekçisi çokta) bekleyelim ve görelim neler yapcak nası bi yol izliycek diye düşünüyorum naçizane...ha bide bi yarışmaya gitcekti o,yurtdışı ayağmı ne vardı yarışmanın noldu o?
 
albümü arkadaşımla birlikte dinledik..
yolu açık olsun..
serdar öztop un katkısı büyük.. herşey o ya bu albümde..barış a başarılar.
 
ya sesine felan dıyecegım yok az cok kalıtesını de bılıyorum ama neden ılk cıkıs sarkısını ıslak ıslak olarak sectı...akademıde de hep bırıleının muzıklerını caldılar ama kendıne aıt bıseyler olmalıydı...ıslak ıslak ta solesın ama once bu olamamlıydı
 
Yav bence ıslak ıslak ı hiç söylememesi gerekiyordu...Artık biz eskiden sıkıldık.Yeni ve kaliteli şeyler bekliyoruz.Ama onlar albumlerinin bir kenarları boş kalınca hemen eskilere yoneliiyolar..

bu arada sanmayın ıslak ıslak cok kalitesiz bi parça...ama dediğim gibi sıkıldık artık...
 
kimler

beni yak DUMAN
sevda çiçeği-yazyaz MOR VE ÖTESİ
namus belası-sarı çizmeli mehmetağa KURBAN
resimdeki gözyaşları vs TEOMAN
düşler sokağı FERİDUN
fırtınalar PAMELA
kördüğüm ASLI
VE FAVORİM!
ben de özledim ben de OGÜN SANLISOY

gibi miiiiii
 
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim..size göre dinazorum.78 kuşağının bir temsilcisiyim)).kiminize göre hayattan emekli bana göre hayatın zirvesinde biri:).yazdıklarınızı okudum.öncelikle diliniz bizim kuşağa göre çok farklı herneyse sizin yaşınızda oğlum olduğu için pekde garip gelmedi:).hım.konu barış....çok seviyorum bu bir gerçek..nedenmi?yakışıklı bu doğru.ama göreceli tabi.))sesi bana göre muhteşem.size göre nasıl bilemem buda göreceli:)katıldığı yarışmada gördüm .bir gün belki hayattan dediği andan itibaren takıldım ardına:).sonra bekledim albümünü...uzun sürdü.dedim iyi birşey çıkacak..yanılmamışım iyi birşey çıktı.ilk adım beklediğiminde ötesindeydi..müthiş müzisyenler nefis alt yapılar üzerine kurulu harika bir yorum..müthiş bir ekip çalışması..günümüzde ekibin önemini ispatlıyan bir ürün...sonuç.süper.alın...alamıyorsanız hernekadar karşıysamda indirin yani dinleyin...dinleyinde öyle konuşalım.lütfen gençler..ağzı olan konuşuyor dedirtmeyin bana.......yorumlarınızı sağlam dayanaklara göre yapın.hepinize sevgiler:)
 
ÇIktığı bar'ın dolu olması çok kolay açıklanabilir :))

Çok keyifli bir sahnesi var çünkü.. Delir, çıldır , eğlen git evine mutlu mesut uyu..

Barış Akarsu, nerde çıkarsa giderim -elimde fırsat olsa- Moralini bile bir anda yükseltiyor herkesin.. Repertuarı da gayet güzel.. Albüm parçalarını canlı dinlemeyi çok istiyorum, bir an önce izmir' de de görmek isterim..

Türkiye' de rock müzik adına bir şeyler değişiyorsa, gelişiyorsa bence bu çok güzel bir şey.

Önümüzdeki yıllar,bir şeyler iyice oturunca,


"ben bu adama neler demiştim.. bak beni haksız çıkardı, helal olsun be!"

diyeceksiniz.
 
arkadaşlar cover yapmak kesinlikle taklitçilik değil bi kere bu iş böyle yürüyor avrupa da da dünya da da yapılan iş iyi olduktan tat verdikten sonra problem yok kurban-sarı çizmeli gibi muhteşem işler olursa her zaman yapılsın derim ben...barış konusuna gelince güzel bir başlangıç ama bence ıslak ıslak olmamış ses iyi de enstrüman sıfır abi ya bu şarkıyı cem karaca ile birçok yabancı mp3 sitesinde gördüm inanılmaz bir duygu...ama gel gör beni ilahisini ise daha iyi yapmış biraz enstrüman kullanılmış...başarılar dilerim barış hemen karalama yapılması taraftarı değilim...
 
simirna demiş ki:
ÇIktığı bar'ın dolu olması çok kolay açıklanabilir :))

Çok keyifli bir sahnesi var çünkü.. Delir, çıldır , eğlen git evine mutlu mesut uyu..

Barış Akarsu, nerde çıkarsa giderim -elimde fırsat olsa- Moralini bile bir anda yükseltiyor herkesin.. Repertuarı da gayet güzel.. Albüm parçalarını canlı dinlemeyi çok istiyorum, bir an önce izmir' de de görmek isterim..

Türkiye' de rock müzik adına bir şeyler değişiyorsa, gelişiyorsa bence bu çok güzel bir şey.

Önümüzdeki yıllar,bir şeyler iyice oturunca,

"ben bu adama neler demiştim.. bak beni haksız çıkardı, helal olsun be!"

diyeceksiniz.
Ya dostum simirna nasıl haklısın anlatamam her hafta roll inn deyiz biz ve haftaya bitecek program onun üzüntüsü içindeyiz. Barış ta öyle bir pozitif enerji varki herşeyi bırakın bir anda çekiveriyor içine sizi bu hafta Yaşar Kurtun Korku sunu bir söyledi aman yarabbim bar inliyor helal olsun sana diye... ki genelde erkek arkadaşlar biz bayanlara göre daha sessiz takip ediyorlardı konseri ama onların sesi bu kez çınladı barda "helal olsun sana" diye

Helal olsun helal bakın hep söyledim ve söylemeye devam edicem zaman herşeyi gösterecek ve simirnanın dediği gibi yıllar sonra Barış Akarsu yu takdir edenler gülümseyerek onun yükselişini izleyecekler yerenler ise valla onlar şimdi bile karşıyım karşı herşeye karşı mantığında oldukları için haksızlıklarını görseler bile kolay kolay kabullenmezler gibi geliyor ... :LOL: Ama itiraf etmeselerde kendileri görecekler ya buda yeter..
 
Rastgele "bu kim yahu" diye tıkladım başlıga.Kayıtlarda çalanları görünce albümün alınabilecegini düşündüm.Hatta param olunca hemen alacagım.
 
ya heralde burda sadece saldırma sözkonusu nereye gitsem birilieri hep bir yerlere saldırıyor. ben anlamıyorum bırakın dinleyen dinlesin ya. senin de bi eleştirin var sa saygı kuralları çerçevesinde yap ama nedir "bu forumun açılmaması gerekir" tafraları . yok böyle bi şey kardeşim ya. adam kendi çapında şarkı söylüyor işte.
 
iyi güzel cem karaca ve barış mançonun boşluğundan faydalanacak(!)(piyasa kimlere kalmış) ta bu kadar da olmaz be!! direk cem karaca olarak alsaydık onu aramıza?? ah ah keşke bende bi kaç barış manço şarkısı yorumlayıp yarışmalara katılabilseydim!
 
Tamamı büyük haffle yazmışım formun o sebeple silinmiş neyse kısaca şunu demiştim bu cover meselesine fazla takılmış durumda bence olay "kedinin uzanamadığı ciğere mundar demesi" felsefesidir. :idea: Cover ın coverı nedemek söylermisiniz ıslak ıslak gün olur ve gel gör beni ne zaman coverlanmıştı da gözümüzden kaçtı :?: :?: :?:
neyse hep söylediğim gibi zaman herşeyi gösterecek. Ayrıca albümde bu coverlar dışında süper 7 parça var ve birde şu var eleştiri tabii olacak ve olmalı ama yıkıcı değil yapıcı olmalı ehh yapıcı eleştiri olması içinde olaylara ön yargısız yaklaşılmalı ve herşeyden önemlisi eleştiri yapılabilmesi için öncelikle albümün dinlenmesi gerekir..
kimdir o ve isterdim önümüzdeki günlerde bu iki parça çok konuşulacak :idea: :idea:
 
Ben albümü çok beğendim özellikle bir kasaba akşamı diye bir parçası var inanılmaz güzeldi o parçası başka bi hava birde cem karaca ile hemen niye karşı karşıya getirdiniz adamı onu anlamadım onun önünde uzun yıllar var daha bakalım zaman ne gösterecek ama güzel bi albüm olmuş . Özellikle canlı performansı daha güzel
 
Geri
Üst