Djinn Stylo (Alternative Metal) - Ankara

On0e_SiFFreDDi demiş ki:
gercekten kutluyorum :twisted: basarilar istanbulda...
nice huu yeah'lara ;)

onur cuuum gerçektende OOHOHUHHUUUUHH YEAAAAHHHHS annem :D :twisted:

arkadaşlar cumartesi biziz rock bar da terör estirecez saklıkentte olduğu gibi :twisted:

herkeŞi bekliyoruz.saygılar
 
Grup hakkında En Yeni Haberler Resmi web sitemizde haberler sayfasında!!

Not: Ceyhan studyoya kadar yarışmadaki çekimleri getirirsen sevinirim. Siteye koyup hayranlarımızla paylaşalım.
 
helm demiş ki:
Grup hakkında En Yeni Haberler Resmi web sitemizde haberler sayfasında!!

Not: Ceyhan studyoya kadar yarışmadaki çekimleri getirirsen sevinirim. Siteye koyup hayranlarımızla paylaşalım.

hoca kamera kötü çekmiş.(bozuk frekans,kıpraşmalar,cızırtılar vs.)fakat başka bi arkadaşım daha var o gece bizi çeken . ondan temin edicez.temin ettiğimiz zaman sitede ufak görüntüler halinde yayınlarız.
 
Arkadaşlar sağolun,

Öncelikle bizi davet eden ve konseri organize eden elemanlara teşekkürler. Ama ben kendi adıma bas gitarı direkt mixere takmak durumuyla karşı karşıya kaldığım anda dumur olduğumu belirtmeliyim. Profesyonelliğe adım atmamıza ramak kala sorumluluklarımızın bilincinde olarak yaptığımız tür genel konser konseptine uymasa da çıktık ve çaldık. Benim için bası kontrol etmek çok zordu. Hatta konserin en başında sistemden gelen sesi duymamla hata yapmam bir oldu.

Yaptığımız türe olan güvenimiz sayesinde kimliğimizi her ortamda ortaya koyabileceğimizi anladığımız anda Djinn Stylo olmuştuk zaten. Bundan sonra da böyle olacak.

Bize inanan ve yanımızda olan tayfaya sonsuz teşekkürler.
 
brainstylo demiş ki:
Ama ben kendi adıma bas gitarı direkt mixere takmak durumuyla karşı karşıya kaldığım anda dumur olduğumu belirtmeliyim. Profesyonelliğe adım atmamıza ramak kala sorumluluklarımızın bilincinde olarak yaptığımız tür genel konser konseptine uymasa da çıktık ve çaldık.

Buna benzer sorunlar bir rgupta daha yaşandı. Buna rağmen mekanın bir çalışanı "bilmeyen adamlarla mı uğraşacağım yea. O kadar biliyoruz bu işi yeaa" gibi sözler sarf etti. Kendine o kadar güveniyor, bu işten o kadar iyi anlıyorsan insanlara bunu gösterecek şeyler yapmalısın. 1-2 mikrofon, jak al bir zahmet. Kimseyi orada mağdur durumda bırakma.
Neyse, geçmiş bitmiş. Djinn Stylo'yu tebrik ediyorum.
 
böööö :zipla arkadaşlar şu sıralar bu grubun vokali olan şahıs(ceyhan) bizim bahçemizde dona dona alkol almaktadır yanında bide and_justice_4 vardır canım şikayet etmek istedi hayır sonra üşütecek sesi kısılacak olmaz yani :icelim şaka bir yana varsa bir yerlerde kaydınız falan siteye koysanızda dinlesek bizde ..
hepinize başarılar ve sevgiler arkadaşlar yolunuz açık olsun :metalhead
 
Arkadaşlar geçmiş olsun Cumartesi günü Eskişehirdeydim arkadaşlarda 4 - 7 arası sütüdyo yaptılar bu yüzden orada değildik ancak dün konsere çıkmadan önce hemen orda gördüğüm herkeze sizi sordum herkez beğendiğini söyledi sanırım güzel bir performans çıkartmışsınız tebrik ederim.Sanırım konserler açısından sezonu artık kapattık zannedersem Eylüle kadar artık bu tarz bir organizasyon olmayacağı gibi olsada dolacağını pek zannatmiyorum .
Hadi kolay gelsin ROCK REPUBLİC de görüşmek üzere....
Umarım orda olursunuz çadırları kurar felekten sıkı 3 gece geçiririz müzzik dolu...............
 
Geri
Üst