Sahte Gitarlar

muhtemelen tarihi yanlış hatırlıyor.ayrıca bas gitarların üretim yerlerini hiç bilmiyorum ama doğrudur 45 yıl önce korede üretim yoktur herhalde bilemiyorum
 
muhtemelen tarihi yanlış hatırlıyor.ayrıca bas gitarların üretim yerlerini hiç bilmiyorum ama doğrudur 45 yıl önce korede üretim yoktur herhalde bilemiyorum

işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum 68 olursa 5000, 78 olursa 3000, 88 olursa 2000... diye gidiyor fiyatlar. Tarihi yanlış hatırlamak aynı zamanda fiyatı yanlış hatırlamak oluyor. Tabi birde kore üretimi bir aletin edeceği fiyat var. Neyse sonuç olarak bu aletin 67 yılıyla hiçbir alakası yok ve verilen fiyat böyle bir durum için çok fazla
 
Doğru. Ne diyeyim az para değil. ben olsam biraz araştırırdım. bilmeyen biri de denk gelip alabilir tabi.
 
daha önce verildimi bilmiyorum ama:

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...-fender-strat-turkiye-de-tek-108042590/detay#


sahte seri numarası ile bilgileride burada görebilirsiniz:
https://www.google.com/search?q=n80...sugexp=chrome,mod=18&sourceid=chrome&ie=UTF-8

sonra üzülmeyin custom shop fender sticker lı gitar alıp..

Yanlış hatırlamıyorsam forumdan bir arkadaşın gitarı bu. Şu an ilanı mevcut mu sitede bilemiyorum ama illa ki görecektir.
 
Yanlış hatırlamıyorsam forumdan bir arkadaşın gitarı bu. Şu an ilanı mevcut mu sitede bilemiyorum ama illa ki görecektir.
Bu arkadaş burada mı bilmiyorum ama benim Yamaha'ya da teklif verdi bu gitarı. Ancak şöyle bir şey var ki, gitarı sıfır olarak bu halde aldıgını sanıyor şu anki sahibi. Ama taa yazın bu gitar Ankara'dan satıldı. Stok manyetikleriyle. Alan arkadaş Antalya'daydı yanlıs hatırlamıyorsam ve şu anki haline getirdi. Bu gitarın orjinalliğini tartışmıyorum, orjinal olsa üzerindeki modifiye ve custom shop ibaresi ile en az 2500 TL'ye gidecek bir gitar.Ve gitarda şöyle bir şey var, ilk sahibi olan şahıs (eski satıcısı İzel'in gitaristiydi diyordu), gitarın sap profilini değiştirtmiş, incelttirtmiştir. Eğer bu gitarı almak isteyen varsa bunu bilerek alsın da sonra vahlanıp sızlanmasın.
 
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...r-fender-stratocaster-satista-108466256/detay

Fender mi ?! :confused: Yok artık. Swirling yapılmış herhangi bir strat ama fender değil. Öyle fender headstock mı olurmuş =)

Bu arada gitar headstockına göre Swing marka bir gitar. Swing gitarların headstockları öyle oluyor.

Dün gözüme takıldı bu ilan da, headstock kısmını görünce iplemedim,o headstocktan değil Fender, çakma Squier bile olmaz :ROFLMAO:
Bu arada meraklılarına söylemiş olalım, ilanda "swirling" diye tabir edilen işlemin nasıl yapılabileceğini gösteren videolar you tube'da mevcut.
 
Evet , var. Fender'in üretim yerleri , kullanılan malzemeler falan arada çok şaşırtabiliyor. :) Bu gitar tam orjinaldir veya değildir diyemem çünkü Meksika Squier ile ilgili çok bilgim yok ancak bir süre için üretildiğini biliyorum. Strat-talk veya Squier-talk forumlarından araştırabilirsiniz.
 
işin kötüsü çinliler çok iyi taklit yapmaya başladılar. Geçen hafta öğrencilerimden biri bana bir ibanez jem 77 getirdi. tekrar isteyip fotolarını ekleyeceğim. Gitar orjinalinden daha alımlı görünüyordu desem yalan olmaz. headstock dan tutunda floydrose sistemine kadar herşey birebir taklit edilmiş, bana replika demese inanın anlamazdım.
 
Geri
Üst