Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

@Dragonchaser (Emre Abi)'den SX SEG STD elektrogitar aldım.Kendisi çok anlayışlı,hoşgörülü birisi ve en önemlisi gerçekten kendisi çok dürüst ve güvenilir birisidir.Zaten bilen biliyor burada,benim referansıma ihtiyacı olduğunu sanmıyorum ama ben ilk gitarımı aldım ve ne kadar doğru yolda olduğumu anladım.Paketlemeyi öyle güzel yapmış ki ben hayatımda bu kadar iyi paketleme görmedim.Üstüne üstlük bide bunların yanında hediye verdiği şeyler oldu.İkimizinde elde olmayan meşgul durumlarımız olması dışında gerçekten çok hızlı bir alışveriş oldu.Kısacası bu abiye güvenebilirsiniz.Bunu ben söylüyorum :)
 
@Dragonchaser (Emre Abi)'den SX SEG STD elektrogitar aldım.Kendisi çok anlayışlı,hoşgörülü birisi ve en önemlisi gerçekten kendisi çok dürüst ve güvenilir birisidir.Zaten bilen biliyor burada,benim referansıma ihtiyacı olduğunu sanmıyorum ama ben ilk gitarımı aldım ve ne kadar doğru yolda olduğumu anladım.Paketlemeyi öyle güzel yapmış ki ben hayatımda bu kadar iyi paketleme görmedim.Üstüne üstlük bide bunların yanında hediye verdiği şeyler oldu.İkimizinde elde olmayan meşgul durumlarımız olması dışında gerçekten çok hızlı bir alışveriş oldu.Kısacası bu abiye güvenebilirsiniz.Bunu ben söylüyorum :)

Teşekkür ederim Atakan kardeşim, inşallah ileride çok daha güzel gitarlarının olmasını da temenni ederim ;) Ne zaman aklına takılan olursa da sorabiilirsin, malum epey yoğunum ama her zaman yardımcı olurum biliyorsun (y) Güle güle kullan tekrardan..
 
Arkadaşlar selamlar,

Forum dışında bir arkadaşla bir iki sefer takas muhabbetimiz oldu.
Kendisinin çok ihtiyacı olduğu ve maddi durumunun çokta iyi olmadığını bildiğim için her seferinde maksat yardımım dokunsun, müzisyen ayakta kalsın mantığıyla her türlü iyiliği yaptım. İşime asla yaramayacak ekipmanlarla takaslar, ciddi indirimler, kargo paralarını hep ben ödedim mi desem daha bir sürü yardım.
Son olarak anlaştığımız bir meblağ üstünden (takas + nakit) bir amfi gönderdim arkadaşa ve üzerine biraz bakiyesi kaldı çok ta değil ama neticede bir söz.

Arkadaşın bu parayı ödeyemeyeceğini bildiğim için kendisinin satışa çıkardığı pedallardan birine talip oldum. Hatta üzerine bir miktar da nakit vermek durumundaydım ki zaten hem haksızlık olmasın , hem de zaten çok zor durumda olduğu için bir yardım olsun derdindeydim.

Ama gel gör ki bu arkadaşımız ne telefonlara nede mesajlara tam 3 haftadır cevap vermez oldu. Bende kendisine bir daha beni arama kardeşim. Borç harç ta yok. Hayatta başarılar diye bir mesaj attım.

Kendisinin adını burda aleni vermek istemiyorum ancak, Antalya tarafından alışveriş yapacak arkadaşlar bana özelden ismini sorarlarsa doğru veya yanlış diyebilirim.
Bu arkadaş zaten forum dışında ve forumda hiç ilanı yok. Diğer sitelerden görürseniz diye uyarıyorum.

Ayrıca yine de insanlar hakkında pozitif düşünerek çok önemli bir durumu vardır, ne bileyim kanser ameliyatı falan olmuştur diye düşünerek ismini verip rencide etmek istmeiyorum.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.
 
Uzun zamandır ben de bir ek yapmak istiyordum, kısmet bugüneymiş...
Bana muhteşem gitarlar kazandırdığı ve dostluğundan dolayı @CaglarS ye,
bana bir türlü muhteşem gitar kazandıramadığı ama bu açığı dostluğuyla ve hırdavatlarıyla kapattığı için @hackeiommi ye,
sıradışı ve zengin sanat muhabbetlerini paylaşıp, aradabir alışverişle zenginleştirdiğimiz güzel iletişiminden dolayı @insanatomystic kardeşime,
Çeşitli alışverişlerimde bana kolaylık gösteren ve adeta bulundukları şehrin sıcaklığını hissettiren
@CAJEMIR ,
@2013 ,
@Dragonchaser ,
@Rat_Dog ,
@fardal ,
@evrenozlu ve nickname'lerini hatırlayamadığım diğer kardeşlerime (eklerlerse sevinirim.) teşekkür eder esenlikler dilerim. :)
 
son ekipman alışverişimi sevgili dostum @Dragonchaser ile yaptık. rocktron piranha'yı aldım kendisinden. bir önceki pre-ampımı da ondan almıştım (mesa v-twin rack) ikisi de şahane alet, iki alışveriş de şahaneydi. adam tube pre-amp deposu mübarek :)

yeri gelmişken belirteyim, ikinci alışverişi emre'den yapmam kesinlikle tesadüf değil. turkrock.com temiz forum, arada alım satım forumuna bakarım. ama emre'nin sattığı ürünlere ayrı bir motivasyonla bakarım. velhasıl kendisi şahane bir satıcıdır.
 
@WillieAdler nickli arkadaşın ilan süreciyle ilgili yazdığı soruya cevap olarak ;
Gitarımın ilanı 2000 tl olarak bir 2. el satış sitesine konmuştu. Aynı sitede benim gitarım ile aynı görünüşte ancak yanlış hatırlamıyorsam 90 lı yıllarda üretilmiş kapalı manyetik (emg hz) bir jackson slsmg ya da benzeri model slsmx gibi bir model vardı. O gitarın fiyatı da o kadardı yanlış hatırlamıyorsam. Bir gün whatsapp üzerinden bana o gitarın linki atıldı ve aynen şu mesaj gönderildi " Bu arkadaşla konuştum 1800 e verecek verirsen senden alcam , zaten bu fiyata çok beklersin." bu mesajı gönderen kişi kayseriden idi.Cevap vermeden mesajını sildim.kimse böyle biriyle alışveriş yapmak istemez sanırım. 3-4 gün sonra yine bir kişi aradı (yine kayseriden) şunları söyledi " yiğenim gitarınızı gördü çok beğendi abi nolur al diyor , bütün maaşım 1800 tl onu vereceğim kabul eder misin?" cevabım tamam sizi üzmeyelim 200 tl için olur dedim. Ama aynı kişinin farklı yolla ulaştığını düşündüm ve bu beni rahatsız etti, aptal yerine konularak bir alışveriş yapmayı kimse istemez diye düşünüyorum. arkadaşa da bunu 10-15 kere söyledim ancak abim başka ben başka kişiyim numarasını vereyim istersen ara deyip durdu bana,ben bu olayı açıklamaya çalışmıştım oysa ki ancak tuhaf şekilde anlamadı tekrar abim farklı ...) .Abim dediği bir arkadaşı da olabilir sonuçta nasıl bilebilirim. her neyse almaya geleceği tarihte aracı olacak arkadaşım benim ailemin yaşadığı kasabadan gitarı aldı ve İstanbul a geldi.Gitarın telleri yoktu aracı arkadaşımda bu durumu alıcıya bildirmiş aracı benle iletişime geçti ve dediğimi aynen yazıyorum " siz alın biz fiyattan düşeriz madem" daha sonra aynı gün içinde bir kaç kez daha konuştuk gece 12 gibi yaptığımız son konuşmada anlaşmamız şu şekildeydi benim arkadaşım tel alıp değiştirecek ( gitarın ayarları iyi durumdaydı satılmaması sonrası çalıp çok beğendik şayet ) teli takıp alışveriş için buluşmaya gidecekti. ertesi gün alacak arkadaş aracının aktardığı üzere " ben arkadaşımdan ödünç tel aldım sap ayarınıda o yapcak onlarında parasını düşersiniz demiş" ben aracı arkadaşa direkt böyle mi dedi dedikten sonra satmama kararımı bildirdim.Ve alışveriş gerçekleşmedi.
1-Satış sürecinde arkadaşın tavrı hoşuma gitti denemez, pek olumlu yaklaşmadı her konuşmada ama böyle dediniz isterseniz arayın kayıt var atayım tarzı yaklaştı kendi adıma farklı ve daha pozitif yaklaşsa kesinlikle alışveriş gerçekleşmişti kanımca 200 tl indirime 3 saniye içinde tamam demiştim ilk konuşmada.Ama arkadaş tel konusu olunca dahi pozitif bir tutum takınmadı.
2- "Teller çürüyüp fretlere zarar vermesin diye çıkartmak" ve "sapı iyice gevşetmek" ne demektir? Salak olmak lazım bu saçmalıkları ciddiye almak için. @devastator ; bunu kafamdan uydurmadım yakınımda bulunan ve gitarımı bakım için götürdüğüm gitar bakım ve kendi gitarlarını üreten HMT gitar atölyesinde bulunan gitar ustasının tavsiyelerini bir şekilde belki eksik aktardım ustanın söyledikleri " paslı eskimiş teller klavyede uzun süre takılı kalırsa fretlere zarar verip eritiyor kullanmayacaksan çıkart at" ve " uzun süre kullanmayacağın gitarlarda telleri yoksa sapı gevşetirsen daha iyi olur teller varmış gibi ayarlannmış olması sapa zarar verebilir." Luthier Hamit ÖZKUŞAK-El Yapımı Gitar, Elektro, Bas, Klasik, Akustik, Gitar Tamir ve Modifiye ... siz ne yapıyorsunuz da bu kadar emin misiniz gitar mı üretiyorsunuz? bana dolaylı yoldan salak diyerek kendinizi mi tatmin ediyorsunuz kendinizce? yanlış biliyor olabilirim ya da yanlış açıkladım ya da anladım veyahut usta yanlış ... ama sizin gibi tavır göstermek için salak olmak gerekir diye karşılık vereyim bende ...belki anlarsınız.
3- @novadore Gitarını tel dahi takmadan yollayan, söz verip üstüne 3'ün 5'in hesabını yapacak kadar tabiri caizse çirkefleşen bir insan, bu laflara alınıp üzerine masrafa girip dava açar mı hiç sanmıyorum .... size yazacak hiçbirşey bulamadım ne zaman bir insanı tanıdınız da hakkında böyle yorum yapıyorsunuz. ben 3 saniye içinde 200 tl indirim yapmayı kabul etmiştim ve teli de inanın takardım 20 lira önemli değildi arkadaş pozitif yaklaşsaydı inanın. benim para hesabı yapacak durumum da yok ayrıca öğrenciyim her hangi bir kazancım yok. Çirkef sizsiniz bu yorumunuz bence bunu gösteriyor yorum yazılmaya değmeyecek kadar değersiz birisiniz kanımca.
 
"Teller çürüyüp fretlere zarar vermesin diye çıkartmak" ve "sapı iyice gevşetmek" ne demektir? Salak olmak lazım bu saçmalıkları ciddiye almak için. @devastator ; bunu kafamdan uydurmadım yakınımda bulunan ve gitarımı bakım için götürdüğüm gitar bakım ve kendi gitarlarını üreten HMT gitar atölyesinde bulunan gitar ustasının tavsiyelerini bir şekilde belki eksik aktardım ustanın söyledikleri " paslı eskimiş teller klavyede uzun süre takılı kalırsa fretlere zarar verip eritiyor kullanmayacaksan çıkart at" ve " uzun süre kullanmayacağın gitarlarda telleri yoksa sapı gevşetirsen daha iyi olur teller varmış gibi ayarlannmış olması sapa zarar verebilir." Luthier Hamit ÖZKUŞAK-El Yapımı Gitar, Elektro, Bas, Klasik, Akustik, Gitar Tamir ve Modifiye ... siz ne yapıyorsunuz da bu kadar emin misiniz gitar mı üretiyorsunuz? bana dolaylı yoldan salak diyerek kendinizi mi tatmin ediyorsunuz kendinizce? yanlış biliyor olabilirim ya da yanlış açıkladım ya da anladım veyahut usta yanlış ... ama sizin gibi tavır göstermek için salak olmak gerekir diye karşılık vereyim bende ...belki anlarsınız.
Cevap hakkı doğmuş madem cevap vereyim. Kendimi yanlış ifade etmişim. Özür dilerim. "Salaklık" yanlış adrese gitmiş. Lafım 'önerilen'e değil 'öneren'eydi. Yani "böyle bir tavsiyeyi veren kişi salakça bir tavsiye vermiş" demek istemiştim. Kalp kırdıysam affola.
 
Cevap hakkı doğmuş madem cevap vereyim. Kendimi yanlış ifade etmişim. Özür dilerim. "Salaklık" yanlış adrese gitmiş. Lafım 'önerilen'e değil 'öneren'eydi. Yani "böyle bir tavsiyeyi veren kişi salakça bir tavsiye vermiş" demek istemiştim. Kalp kırdıysam affola.
Bence salakca bir oneri degil. Gitar pasli teller uzun sure fretlerle temas edecek sekilde saklanirsa fretler zarar gorebilir. Yapilacak en iyi is telleri degistirmek ve gitar uzun sure calinmayacaksa teller ile fretler arasina bir bez koyarak tellerin fretlerle temas etmemesini saglayip o sekilde saklamaktir. Ama gitar telsiz saklanacaksa ya da govdeye bagli olmayan bir sap saklanacaksa bunun en guvenli yolu trussrod ayariyla sapi bir kisim gevsetmektir. Aksi taktirde tel tansiyomu olmayan sap uzun surede geriye dogru (backbow) yapabilir. Ben boyle dusunuyorum.
 
Bence salakca bir oneri degil. Gitar pasli teller uzun sure fretlerle temas edecek sekilde saklanirsa fretler zarar gorebilir. Yapilacak en iyi is telleri degistirmek ve gitar uzun sure calinmayacaksa teller ile fretler arasina bir bez koyarak tellerin fretlerle temas etmemesini saglayip o sekilde saklamaktir. Ama gitar telsiz saklanacaksa ya da govdeye bagli olmayan bir sap saklanacaksa bunun en guvenli yolu trussrod ayariyla sapi bir kisim gevsetmektir. Aksi taktirde tel tansiyomu olmayan sap uzun surede geriye dogru (backbow) yapabilir. Ben boyle dusunuyorum.
Katılıyorum ama tellerin klavyeye değmesi nasıl mümkün normal gerginlikte? Telleri gevşetirsek mümkün olur. Öneri tutarsız. Salakça dediğim de o zaten. Ben de 2 yıl boyunca teller normal durumda akustik gitarımı askerdeyken gigbagde bıraktım. Hiçbirşey olmadı. Tabi gitarın kalitesi de önemli belki ve Ovation benim gitar. Amerikan stratımı bile hardcasede telleri gevşetmeden bırakmıştım. Hani 5 yıl falan kalırsa tabiki mantıklı olan telleri sökmek. Ama 1-2 yıl için bana mantıklı gelmiyor.
 
Katılıyorum ama tellerin klavyeye değmesi nasıl mümkün normal gerginlikte? Telleri gevşetirsek mümkün olur. Öneri tutarsız. Salakça dediğim de o zaten. Ben de 2 yıl boyunca teller normal durumda akustik gitarımı askerdeyken gigbagde bıraktım. Hiçbirşey olmadı. Tabi gitarın kalitesi de önemli belki ve Ovation benim gitar. Amerikan stratımı bile hardcasede telleri gevşetmeden bırakmıştım. Hani 5 yıl falan kalırsa tabiki mantıklı olan telleri sökmek. Ama 1-2 yıl için bana mantıklı gelmiyor.
Bu hardcase icinde saklanan giterlarda mumkun olabiliyor cunku gitarin hardcase icinde oynamamasi icin tellerin uzerine kapak icindeki malzeme baski yapiyor genelde.
Bunun gigbag icindeyken de olmasi mumkun olabiliyor; gitari teller uzerine yaslarsaniz ya da teller uzerine yatirirsaniz mesela...
 
@WillieAdler nickli arkadaşın ilan süreciyle ilgili yazdığı soruya cevap olarak ;
Gitarımın ilanı 2000 tl olarak bir 2. el satış sitesine konmuştu. Aynı sitede benim gitarım ile aynı görünüşte ancak yanlış hatırlamıyorsam 90 lı yıllarda üretilmiş kapalı manyetik (emg hz) bir jackson slsmg ya da benzeri model slsmx gibi bir model vardı. O gitarın fiyatı da o kadardı yanlış hatırlamıyorsam. Bir gün whatsapp üzerinden bana o gitarın linki atıldı ve aynen şu mesaj gönderildi " Bu arkadaşla konuştum 1800 e verecek verirsen senden alcam , zaten bu fiyata çok beklersin." bu mesajı gönderen kişi kayseriden idi.Cevap vermeden mesajını sildim.kimse böyle biriyle alışveriş yapmak istemez sanırım. 3-4 gün sonra yine bir kişi aradı (yine kayseriden) şunları söyledi " yiğenim gitarınızı gördü çok beğendi abi nolur al diyor , bütün maaşım 1800 tl onu vereceğim kabul eder misin?" cevabım tamam sizi üzmeyelim 200 tl için olur dedim. Ama aynı kişinin farklı yolla ulaştığını düşündüm ve bu beni rahatsız etti, aptal yerine konularak bir alışveriş yapmayı kimse istemez diye düşünüyorum. arkadaşa da bunu 10-15 kere söyledim ancak abim başka ben başka kişiyim numarasını vereyim istersen ara deyip durdu bana,ben bu olayı açıklamaya çalışmıştım oysa ki ancak tuhaf şekilde anlamadı tekrar abim farklı ...) .Abim dediği bir arkadaşı da olabilir sonuçta nasıl bilebilirim. her neyse almaya geleceği tarihte aracı olacak arkadaşım benim ailemin yaşadığı kasabadan gitarı aldı ve İstanbul a geldi.Gitarın telleri yoktu aracı arkadaşımda bu durumu alıcıya bildirmiş aracı benle iletişime geçti ve dediğimi aynen yazıyorum " siz alın biz fiyattan düşeriz madem" daha sonra aynı gün içinde bir kaç kez daha konuştuk gece 12 gibi yaptığımız son konuşmada anlaşmamız şu şekildeydi benim arkadaşım tel alıp değiştirecek ( gitarın ayarları iyi durumdaydı satılmaması sonrası çalıp çok beğendik şayet ) teli takıp alışveriş için buluşmaya gidecekti. ertesi gün alacak arkadaş aracının aktardığı üzere " ben arkadaşımdan ödünç tel aldım sap ayarınıda o yapcak onlarında parasını düşersiniz demiş" ben aracı arkadaşa direkt böyle mi dedi dedikten sonra satmama kararımı bildirdim.Ve alışveriş gerçekleşmedi.
1-Satış sürecinde arkadaşın tavrı hoşuma gitti denemez, pek olumlu yaklaşmadı her konuşmada ama böyle dediniz isterseniz arayın kayıt var atayım tarzı yaklaştı kendi adıma farklı ve daha pozitif yaklaşsa kesinlikle alışveriş gerçekleşmişti kanımca 200 tl indirime 3 saniye içinde tamam demiştim ilk konuşmada.Ama arkadaş tel konusu olunca dahi pozitif bir tutum takınmadı.
2- "Teller çürüyüp fretlere zarar vermesin diye çıkartmak" ve "sapı iyice gevşetmek" ne demektir? Salak olmak lazım bu saçmalıkları ciddiye almak için. @devastator ; bunu kafamdan uydurmadım yakınımda bulunan ve gitarımı bakım için götürdüğüm gitar bakım ve kendi gitarlarını üreten HMT gitar atölyesinde bulunan gitar ustasının tavsiyelerini bir şekilde belki eksik aktardım ustanın söyledikleri " paslı eskimiş teller klavyede uzun süre takılı kalırsa fretlere zarar verip eritiyor kullanmayacaksan çıkart at" ve " uzun süre kullanmayacağın gitarlarda telleri yoksa sapı gevşetirsen daha iyi olur teller varmış gibi ayarlannmış olması sapa zarar verebilir." Luthier Hamit ÖZKUŞAK-El Yapımı Gitar, Elektro, Bas, Klasik, Akustik, Gitar Tamir ve Modifiye ... siz ne yapıyorsunuz da bu kadar emin misiniz gitar mı üretiyorsunuz? bana dolaylı yoldan salak diyerek kendinizi mi tatmin ediyorsunuz kendinizce? yanlış biliyor olabilirim ya da yanlış açıkladım ya da anladım veyahut usta yanlış ... ama sizin gibi tavır göstermek için salak olmak gerekir diye karşılık vereyim bende ...belki anlarsınız.
3- @novadore Gitarını tel dahi takmadan yollayan, söz verip üstüne 3'ün 5'in hesabını yapacak kadar tabiri caizse çirkefleşen bir insan, bu laflara alınıp üzerine masrafa girip dava açar mı hiç sanmıyorum .... size yazacak hiçbirşey bulamadım ne zaman bir insanı tanıdınız da hakkında böyle yorum yapıyorsunuz. ben 3 saniye içinde 200 tl indirim yapmayı kabul etmiştim ve teli de inanın takardım 20 lira önemli değildi arkadaş pozitif yaklaşsaydı inanın. benim para hesabı yapacak durumum da yok ayrıca öğrenciyim her hangi bir kazancım yok. Çirkef sizsiniz bu yorumunuz bence bunu gösteriyor yorum yazılmaya değmeyecek kadar değersiz birisiniz kanımca.
@Şafak59 Sizinle ne gibi bir alışverişim olmuş ki, akşam akşam hakaretlerinize maruz kalıyorum. Konu nedir, mevzu nedir, durduk yere forumda hakaret etmek yeni bir moda mıdır? Kendinize gelin!!
 
@WillieAdler nickli arkadaşın ilan süreciyle ilgili yazdığı soruya cevap olarak ;
Gitarımın ilanı 2000 tl olarak bir 2. el satış sitesine konmuştu. Aynı sitede benim gitarım ile aynı görünüşte ancak yanlış hatırlamıyorsam 90 lı yıllarda üretilmiş kapalı manyetik (emg hz) bir jackson slsmg ya da benzeri model slsmx gibi bir model vardı. O gitarın fiyatı da o kadardı yanlış hatırlamıyorsam. Bir gün whatsapp üzerinden bana o gitarın linki atıldı ve aynen şu mesaj gönderildi " Bu arkadaşla konuştum 1800 e verecek verirsen senden alcam , zaten bu fiyata çok beklersin." bu mesajı gönderen kişi kayseriden idi.Cevap vermeden mesajını sildim.kimse böyle biriyle alışveriş yapmak istemez sanırım. 3-4 gün sonra yine bir kişi aradı (yine kayseriden) şunları söyledi " yiğenim gitarınızı gördü çok beğendi abi nolur al diyor , bütün maaşım 1800 tl onu vereceğim kabul eder misin?" cevabım tamam sizi üzmeyelim 200 tl için olur dedim. Ama aynı kişinin farklı yolla ulaştığını düşündüm ve bu beni rahatsız etti, aptal yerine konularak bir alışveriş yapmayı kimse istemez diye düşünüyorum. arkadaşa da bunu 10-15 kere söyledim ancak abim başka ben başka kişiyim numarasını vereyim istersen ara deyip durdu bana,ben bu olayı açıklamaya çalışmıştım oysa ki ancak tuhaf şekilde anlamadı tekrar abim farklı ...) .Abim dediği bir arkadaşı da olabilir sonuçta nasıl bilebilirim. her neyse almaya geleceği tarihte aracı olacak arkadaşım benim ailemin yaşadığı kasabadan gitarı aldı ve İstanbul a geldi.Gitarın telleri yoktu aracı arkadaşımda bu durumu alıcıya bildirmiş aracı benle iletişime geçti ve dediğimi aynen yazıyorum " siz alın biz fiyattan düşeriz madem" daha sonra aynı gün içinde bir kaç kez daha konuştuk gece 12 gibi yaptığımız son konuşmada anlaşmamız şu şekildeydi benim arkadaşım tel alıp değiştirecek ( gitarın ayarları iyi durumdaydı satılmaması sonrası çalıp çok beğendik şayet ) teli takıp alışveriş için buluşmaya gidecekti. ertesi gün alacak arkadaş aracının aktardığı üzere " ben arkadaşımdan ödünç tel aldım sap ayarınıda o yapcak onlarında parasını düşersiniz demiş" ben aracı arkadaşa direkt böyle mi dedi dedikten sonra satmama kararımı bildirdim.Ve alışveriş gerçekleşmedi.
1-Satış sürecinde arkadaşın tavrı hoşuma gitti denemez, pek olumlu yaklaşmadı her konuşmada ama böyle dediniz isterseniz arayın kayıt var atayım tarzı yaklaştı kendi adıma farklı ve daha pozitif yaklaşsa kesinlikle alışveriş gerçekleşmişti kanımca 200 tl indirime 3 saniye içinde tamam demiştim ilk konuşmada.Ama arkadaş tel konusu olunca dahi pozitif bir tutum takınmadı.
2- "Teller çürüyüp fretlere zarar vermesin diye çıkartmak" ve "sapı iyice gevşetmek" ne demektir? Salak olmak lazım bu saçmalıkları ciddiye almak için. @devastator ; bunu kafamdan uydurmadım yakınımda bulunan ve gitarımı bakım için götürdüğüm gitar bakım ve kendi gitarlarını üreten HMT gitar atölyesinde bulunan gitar ustasının tavsiyelerini bir şekilde belki eksik aktardım ustanın söyledikleri " paslı eskimiş teller klavyede uzun süre takılı kalırsa fretlere zarar verip eritiyor kullanmayacaksan çıkart at" ve " uzun süre kullanmayacağın gitarlarda telleri yoksa sapı gevşetirsen daha iyi olur teller varmış gibi ayarlannmış olması sapa zarar verebilir." Luthier Hamit ÖZKUŞAK-El Yapımı Gitar, Elektro, Bas, Klasik, Akustik, Gitar Tamir ve Modifiye ... siz ne yapıyorsunuz da bu kadar emin misiniz gitar mı üretiyorsunuz? bana dolaylı yoldan salak diyerek kendinizi mi tatmin ediyorsunuz kendinizce? yanlış biliyor olabilirim ya da yanlış açıkladım ya da anladım veyahut usta yanlış ... ama sizin gibi tavır göstermek için salak olmak gerekir diye karşılık vereyim bende ...belki anlarsınız.
3- @novadore Gitarını tel dahi takmadan yollayan, söz verip üstüne 3'ün 5'in hesabını yapacak kadar tabiri caizse çirkefleşen bir insan, bu laflara alınıp üzerine masrafa girip dava açar mı hiç sanmıyorum .... size yazacak hiçbirşey bulamadım ne zaman bir insanı tanıdınız da hakkında böyle yorum yapıyorsunuz. ben 3 saniye içinde 200 tl indirim yapmayı kabul etmiştim ve teli de inanın takardım 20 lira önemli değildi arkadaş pozitif yaklaşsaydı inanın. benim para hesabı yapacak durumum da yok ayrıca öğrenciyim her hangi bir kazancım yok. Çirkef sizsiniz bu yorumunuz bence bunu gösteriyor yorum yazılmaya değmeyecek kadar değersiz birisiniz kanımca.
Yeniden ve yeniden özet geçiyorum, abim dediğim kişi abim dediğim kişidir sizinle pazarlık eden odur abim dediğim kişinin arkadaşım olması gibi bir durum olsa dahi bu durumu değiştirmez. Tekrar ediyorum ilk mesajı atan ben değilim anlaştık kararlaştırdık 1800tl para hazır gitarı denemeye istanbula bilet aldım, gitar telsiz boş geldi uğraşamadım tel alın dediniz sap gevşek ayar yaptırmak lazım dedim sapta problem yok dediniz 10 kez arıyorum 1ine anca dönüyordunuz parasını vereceğim dediğiniz şeyden bile edepsizce indirim talep ediyorsun dediniz. Otobüs saatim geldi üstüne bide sahtekar damgası yedim
ortada ne söylediğiniz gibi bir gitar vardı ne de arkadaşınız. Tekrar tekrar tekrar belirteyim zaten bütün konuşmaları yayınladım üstüne söylenecek laf kalmadığını düşünüyorum daha da uzatmayacağım bu forumda her ilan açtığınızda da aynı konuyu sizin müşteriniz olacak arkadaşların bilgilenmesi için altına not düşeceğim, iyi günler.
 
Geri
Üst