Osiris (Alternative - Rock) - Ankara

Özel olarak kutladım ama madem herkez buraya yazmış bende yazıyim İbocum doğum gününü kutlar sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmeni dilerim.Nice yıllara
 
osiris'lerim, sizi moraliniz bozulmuş gibi gördüysem de açıkçası ben keyif aldım. mine'nin ses olayı talihsizlikti muhakkak ama sanırım bahsettiği "cin" teknolojisini kullanmayı hatırlayamadı. sempatik duruşunuz ve ne kadar ilerlediğinizi görmek haz verdi bana. çalışmaya devam..
 
aaah ah birde son anda 18 yaş sınırını çıkarmasalardı kapıdan dönen onca kişiyi düşünüp çok daha iyi olacaktı bedenim giremedi ama ruhum onlarlaydı :D:D:D:D:D
 
Osiris yine geldiler :) Dün baya beğendik beklenilenden daha iyiydiniz klavyecinizde tam oturmuş sahneye elemanlar olarak cuk diye oturdunuz hoş bi imaj vardı sahnede.Ufak tefek sorunlar oldu olabilir doğaldır Mine'yi cidden beğendim umarım bidaha ki konserde daha iyi olur.Ellerinize ağzınıza sağlık..

İbo doğum günün tekrar kutlu olsun... :) :p

Görüşmek üzere...
 
konser iyiydi biraz, aksilikler hariç :D olsun, bir dahaki sefere olmaz artık inşallah, yapımda ve yayında emeği geçen herkeze, bütün dinleyicilere, grup üyelerine, colossus a teşekkür ederim
 
Valla en ufak bir katkısı olan herkese, Collosus organizasyona teşekkürler, ayrıca grup elemanlarına ve gelenlere çok teşekkürler (nolcak ccanım lafımı olur lan) Evet adult oldum:)
 
maxmash demiş ki:
Valla en ufak bir katkısı olan herkese, Collosus organizasyona teşekkürler, ayrıca grup elemanlarına ve gelenlere çok teşekkürler (nolcak ccanım lafımı olur lan) Evet adult oldum:)

Nedemek elimizden bişey geldiyse ne mutlu bize.Sanırım uzun bi süre birlikte çalışacağız umarım çok daha iyi yerlere layık olduğunuz yerlere gelmenizde yardımcı olabilirz...
Saygılar...
 
garageda cok eglendik valla.. hic bilmedigm sarkıları calmak da nasipmiş :p .. minenin sesi sorun cıkardı ama.. saolsun efe - murat - pınar ssahneye cıkıp yardım ettiler.. özellkle de deus-ex machineden murata cok teşekkürler düeti için.. süperdi.. herkesin yorumları içinde teşekkürler.. birasz gec oldu bu mesaj ama.. :LOL:
organizasyon için colossusa da teşekkürler tabi..
 
Sanırım konser sabahı,bi neden yokken sesi kısılan tek vokal benim :evil: şanssızlık bırakmadı zaten peşimi bütün bi gün boyunca,o yüzden konser iyi bile sayılabilirdi benim açımdan..Ayrıca sahnede bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim..Ha bide çıkmadan önce "cin" içmiştim yani o sesimin düzelmiş haliydi :LOL:
 
arkadaşlar akislikler olsada bizde grup olarak beğendik.. sizi beraber sahne aldık ve bundan bayada memnun kaldık siz bizim grubun ilk sahne deneyiminde ilk kez sahne paylaştığımız insanlarsınız ve bundan da memnunuz umarım daha konserlerde beraber oluruz yorumum geç geldi biraz kusura bakmayın;) RePeeAT-DAVUL..
 
Osiris gerçekten çok iyi ve yetenekli elemanları olan bir grup.Özellikle Ay şarkısının kayıdını çok beğendim.İbo da iş var :D daha çok kayıt bekliyorum ben şahsen arkadaşlardan.Osiris harcanmaması gereken bir grup umarım en kısa zamanda albümlerini müzik marketlerde görürüm.Osiris i dinlemekten zevk alıyorum ve bu müziği türk ve 18-19 yaşındaki genç arkadaşların yaptığını hatırlayınca umutlanıyorum.
 
Geri
Üst