Origam (Metal) - Ankara

Mareşalim Can' ım bekliyoruz AnkaRock' a ;) seninle daha da gaz ve güzel bir konser olacağına eminim :twisted:

Bu arada arkadaşlar güzel bir haber vereyim. Yakın gelecekte Origam' ın diğer 2 bestesiylede tanışacaksınız inşallah :) Umarızki beğenileriniz diğer 2 bestemizle de devam eder ;)

Görüşmek dileğiyle....
 
Single , Demo , Albüm , vs. yapmak lazım bu piyasada sonra laf yiyorsunuz hani sizin demonuz , hani sizin albümünüz besteniz hops oraya yazılamassınız nerde demo ben demo yada albüm göremedim , tabu bu tarz sorulara maruz kalmamak için bizde biran once demo ondan birazcık sonra da bir albüm yapacagız işallah ama unutmadan Allah'ın dedigi olur ve gercekler gorundugu kadar sevimli degildir :)
 
Fallaa NE DİİMM...Harbi bi grupsunuz..sizi dinleme şansım oldu!! ve tek kelimeyle süpersiniz..

Umarım istediğinize ulaşırsınız,ki öyle gözüküor ki ulaşacaksınız da!!

özellikle bateri ve gitar ritimleri süper..
gitaristinizi adı sanırım serkan..o da iyi performans sergiliyor..

Neese lafın kısasıı...çok uzun kısaltamayacağım!! :)

YOLUNUZ AÇIK OLSUN ORİGAM...ARKANIZDAYIM!!!
 
Afişin son hali budur efem :)

ankarock2006smalljf2.jpg
 
OOOOOOOOO!!!Kimleri görüyorm! 8O Beyfendi artık msn de de göremiyoruz sizleri! Adresiniz mi değişti acaba? Eskiden sabah akşam netteydin! :)

Bu arada gruba başarılar dilerim arkadaşlar. Umarım en kısa zamanda canlı dinlemek de nasip olur!
 
Bakalım neler yapmış origam hiç canlı izleme fırsatım olmadı... İstanbuldaki ve Ankaradaki konserler için başarılar... Ve kayıt içinde ;)
 
Evet arkadaşlar İstanbul konserine sayılı günler kala, Origam' ın neredeyse Ankara' daki kadar konsere çıktığı İstanbul için bu sefer güzel coverların yanında 3 tanede beste yer alacak playlist' te.

Yakın zamanda Forumlarda ve internet üzerinden dinleyicilere sunduğumuz End Of The Game isimli bestemizin yanısıra 2 yeni bestemizle, Pentagram Icon Konseri' nde Pentagram elemanları karşısında çaldığımız G.S.T.K.P coverımızla ve başka güzel cover parçalarla (Manowar, Annihilator, Metallica, Pentagram) karşınızda olacağız. Umarız ki bu müzik için tek tatmin ve teselli kaynağımız olan coşkuyu, eğlenceyi ve ruhu bizimle beraber İstnabul' da yaşatmak için 24 Ekim Salı günü DoRock Bar' da olursunuz.

Görüşmek üzere... ;)
 
arkadaşlar grubumuz ORIGAM adına çok sevindirici inanılmaz güzel bir haber almış bulunmaktayım :D
dünyaca ünlü mikrofon, kulaklık vs... markası SHURE'un çıkardığı Shure Notes isimli derginin Kasım sayısında ORIGAM yer alacak :!: :!: :!:
Derginin düzenlediği Shure Notes Featured Bands isimli yarışmada 10 tane eser seçilecekti 5 tanesi grup eseri 5 tanesi de tek kişilik eser olmak üzere ... ve biz end of the game isimli parçamızla bu 5 grubun arasına girmeyi başardık :D :D

Daha fazla ayrıntı yakında .... :twisted:
 
ohannes wişş :D Tebrik ederim ama ben hala 3 derim :D :LOL:
onunla girseydiniz keşke ;) neyse buna da tebrik beah.

Başarılar Origam İstanbul'da da kolay gelsin :metalhead
 
Geri
Üst