45 Yaşındayım Ve Oyun Oynuyorum

ben 33 yaşındayım ve hala mame olsun c64 olsun snes olsun abanıyorum.

Bende öyle, 80'lerin sonu 90'ların başı çocukluğu yaşamamış olanlar hayatlarının en talihsiz gerçeğini yaşamış olanlardır. Valla da billaha da böyledir. Ben o river raidi eski püskü arcade makinasında tekrar 1989'da oynamak için neler vermezdim :( O ilk aduketi attığım ilk shoryukeni çektiğim zamanı hatırlıyorumda. Sanki piyango çıkmış gibi sevinmiştim. Hey gidi günler.

- The Evil Within bence bu senenin en iyi oyunu olur. Hatta tüm zamanların. Çok iddialı çok.
 
bethesda sağolsun. elder scrolls 5: skyrim, fallout new vegas şu anda oynamasamda favorilerim. sonrasında witcher 2: assassin of the kings yer alıyor.
skyrim ile witcher karışımı olacağı izlenimi bırakan witcher 3 için beklemedeyim.

bunun dışında bazen günde yarım saat - bir saat oynadığım team fortress 2 var, eğlencelik/stres atmalık.
 
Bir RPG yada adventure oyunu oynadığınız karakterle sizi ne kadar bütünleştirirse o kadar başarılıdır. Bu yüzden Wasteland 2 bende hayal kırıklığı yarattı.Karakterlerle bütünleşme Fallout gibi olmadığından ve senaryoda cacık olduğundan oyunu bitirme motivasyonu azalıyor. Bunun üstüne birde oyunun akışı hem zaman tüketici hem monoton olunca iyice çekilmez bir hal alıyor. Yarısından fazlasını bitirdim ama artık devam edesim kalmadı. Birde adamlar oyunu akışına bayağı etki eden tercihler koymuşlar insanlar tekrar oynasın diye.
 
Bütünleşme diyene en iyi cevap ; The Elder Scrolls V Skyrim. Ancak bir oyun bu kadar kendine bağlayıcı ve ciddiye alınacak bir kurguyu insana sunar. En azından bana. 2011 sonlarından beri hala hala bu oyunu oynuyorum. Bu açtığım heralde 8. 9. ırk seçimi ile. Bir oyuna yedirilmiş böylesine grafik , resim ve sanat bir daha bulunur mu bilemiyorum.

- Online Atari salonu oyunları için kapışma platformu olarak Supercade var. Orada türklerde dahil bir çok millet var. 2009 dan beri arada takılırım. Turnuvaları da olur. Hemen hemen Birçoğunu tanırım. İlgilenen olursa dahada detaylandırabilirim. GGPO'yuda unutmayalım,şimdiki ismi fightcade olmuş. Yine supercade gibi bir yerdir.
 
Normalde konsol seven biriyim ancak suan konsol olmadigi icin laptopda akiyorum. Son 1 haftadir Turk yapimi olan Zula diye bir fps oyununa fena sardim. Oyun baya basarili olmus. Ayrica tam bir hitman manyagiyimdir, favorim de hitman 3 [emoji14]
 
Eski bir World Of Warcraft oyuncusuyum hem de hardcore seviyede. Bırakalı 2 yıl kadar oldu ama arada halen karakterimi özlemiyor değilim :)
Legendary weaponlar, bulunması çok çok zor olan sayısız binek, haftalarca uğraşılarak alınmış achimentler, sabahlara kadar süren raidler... içim sızladı lan :cry:
 
Arkadaşlar şu bilgisayarla GTA 5'i oynayabilir miyim, fps falan kaç olur low ya da mediumda? Boş yere para vermek istemiyorum ziyan etmeyelim o paraya gider pedal falan alırım :D

İşlemci: AMD Athlon II X2 260 3.2 GHz 2x1 MB L2 Cache Socket AM3 65W

Ram: Kingston 4GB Ram,

Hardisk: WD 500gb 7200rpm

Ekran Kartı: Ati Radeon hd6850 1GB 256Bit GDDR5 (Directx 11)

sistem: Windows 7 Ultimate x64bit işletim sistemi
 
Harry Potter serisini bitirdim şu sıralar.
Onun dışında fps olarak can sıkıntısından Türk yapımı bir oyun olan Zula'yı oynuyorum.
Uçak düştükten sonra denizin ortasında küçük adalarda hayatta kalma savaşı verilen bir steam oyunu Stranded Deep
NFS Most Wanted kariyer modu ve Prototype 2
 
42 yaşındayım. Geçen hafta Crysis 2'yi bitirdim. Baya da zevkle oynadım. Crysis serisinin diğer oyunlarını da 2 yıl kadar önce oynamıştım. 2 hafta içinde Crysis 3'e başlamayı planlıyorum :)
 
Geri
Üst