45 Yaşındayım Ve Oyun Oynuyorum

İşte ai ve zorluk seviyesini gerçekçi hale getiren modları tavsiye ederim. Legendary zorluk seviyesi ai'yi geliştiren bir zımbırtı değil. Mesela öyle modlar varki karşındaki mob -boss akla zarar stratejiler uygulayıp, akla zarar skilleri akla zarar zamanlamalarla kullanıp sanki gerçek bir zekaya sahip düşman nidasıyla üstüne atlıyor. Onun dışında Legendary zorluk seviyesi sadece senin aldığın hasarı arttırıp karşı tarafın aldığı hasarı kısıyor, bir numarası yok,
 
Ben xbox360 da oynuyorum. Bu konsola uyarlanmış modlarda var fakat grafik modları dışında çalışan bir mod yok. Yani öyle acıkma, üşüme, çantada ki yiyeceklerin bozulması vs. gibi gerçek hayatla ilintili modlar buraya işlemiyor, aslında evet işleyen hale getirlebilir ama BSA gibi modlama programlarıyla günlerce uğraştım bu texture dosyalarına vs. yaymak için ama hiç bir şekilde başaramadım. Tam olarak açıklayanlara da denk gelmedim. Adam programın adını vermiş ama anlatmadan çekip gitmiş. Hem programın uyumlu diğer programları çalışmayıp versiyon olsun Ms reduction gibi hatalar veriyor. Uğraşılacak gibi değil, bilim dalı gibi. Benim konsolumda zorluk seviyesi durumu legendaryden öteye gitmiyor, başka seçeneğinizde yok. Ben buna göre konuştum.
 
Ben indirdim kurdum oynuyorum Fallout 4'ü, serisinin en değişik ve başarılı yapımı olmuş diyebilirim oyunun daha başlarında olmama rağmen eski oyunlardaki saçmalıkların çoğu kaldırılmış ve çok güzel bir customize sistemi var topladığınız çöpün bile bir kullanımı olabilir yeri gelince. Silahlar daha inandırıcı olmuş metro 2033 silahlarına benzetilmiş başlangıç silahları steampunk gözüken silahlar felan var gayet hoş ve her şeyden önemlisi hikayesi konuşmalar insanı filmdeymiş gibi hissettiriyor bazen. Beklemeye değmiş diyorum kısacası şu an tek merakım oynama süresi daha mı kısa, çünkü küçük detaylara çok yer verilmiş harita o kadar büyük gelmedi gözüme ayrıca. İngilizcesi zayıf olan çabuk sıkılabilir ama.
 
Ha? Fallout 3'ü oynamısmiydın? Ayni ozellikler onda da var. Bi de Steam'den mi çektin, Torrente mi düştü? Torrente düştüyse, ne çabuk? Daha 24 saat olmadı piyasaya çıkalı...
Torrente düştü bende şaşırdım hemen düşmesine Codex tarafından paylaşılmış. Şuan oynuyorum sorunsuz. Evet fallout 3ü de oynadım hatta 3 ile New vegas'ı birkaç kez modlayarak oynadım nexus mod manager ile ama bu daha bir ayrıntılı olmuş vanilla bir oyuna göre. Oynasan hak vereceksin diye düşünüyorum önyargılı biri değilsen.
 
Torrente düştü bende şaşırdım hemen düşmesine Codex tarafından paylaşılmış. Şuan oynuyorum sorunsuz. Evet fallout 3ü de oynadım hatta 3 ile New vegas'ı birkaç kez modlayarak oynadım nexus mod manager ile ama bu daha bir ayrıntılı olmuş vanilla bir oyuna göre. Oynasan hak vereceksin diye düşünüyorum önyargılı biri değilsen.

Oyunu pre-order yapanlara steam çıkış gününden önce download için 2,3 gün süre vermişti. Oyun daha steam tarafından açılmadan, CODEX oyunu kırıp crack 'li versiyonu yaymaya başladı. Hakikaten böyle bir oyunu gidip parası neyse vermek lazım ancak, insanın hayatta öncelikleri oluyor ne yazık ki :)
 
Torrente düştü bende şaşırdım hemen düşmesine Codex tarafından paylaşılmış. Şuan oynuyorum sorunsuz. Evet fallout 3ü de oynadım hatta 3 ile New vegas'ı birkaç kez modlayarak oynadım nexus mod manager ile ama bu daha bir ayrıntılı olmuş vanilla bir oyuna göre. Oynasan hak vereceksin diye düşünüyorum önyargılı biri değilsen.
Yok canım niye hak vermeyeyim. Yeni nesil oyuncu arkadaşlar bu tarz oyunları call of duty tadında oynadığı için, onlardan biri olup oyunun mentalitesi de dahil hiçbir ekstrasına bakmadan 2 saat içinde main questi bitirip, sonra olmamış diyenlerdenmişsin gibi bi hissiyat uyanmıştı ben de. Şu an hakkınızda yanıldığımı düşünmeye başladım. Neyse hele bi insin de...
 
fallout 4, fps tarzı düz oyun severler harici tavsiye edilir. özellikle rpg oynamışlar için. diğerleri de denesinler en azından, ama rambo değilsiniz. böcek görseniz de vuracak ve kaçacaksınız. biraz taktiğe ihtiyacınız var, biraz da topuk lazım.

crafting olayı ilginç. çöp toplaya toplaya mekanımı çöp eve çevirdim, arada belediye ekipleri geliyor ama turret yapabiliyorum en azından :D
karakter eski serilerden biraz farklı. kayıp çocuğunu arıyor. modifiyeleri malzeme bularak siz yapıyorsunuz. her zaman hazır almıyorsunuz.
gruplar arasındaki çekişme hissediliyor. grupların kurdukları ve craft yapabildikleri, savundukları bölgeler diğerleri tarafından sık sık baskın yiyor(siz dahil). deathclaw'lar yine sıkıntı. companion'lar ölmüyor, canları azalınca yığılıyor ama onlar varken rahat şekilde hırsızlık yapamıyorsunuz, hoşlanmayıp bırakabiliyorlar sizi.
en önemli değişiklik power armorda. eğitim gerekmiyor. ama fusion pili bulmak zorundasınız ve oldukça gürültülü. mechwarrior ya da aliendaki mech'ler gibi kullanılıyor, giymeyeceğiniz zaman bir yere bırakıyorsunuz ve çalınabiliyor.
special ve perkler için ayrı point almıyorsunuz, ikisinde de kullanabiliyorsunuz.
tüm crafting olayları için ayrı ayrı benchler var ve junklara ihtiyacınız var. screw, circuit, steel, plastic, rubber vb bu junklardan çıkıyor.
1950lerin modaları ve şarkıları devam ediyor.
hemen öncesinde new vegas'ı bitirdiğim için farkı biraz daha görebiliyorum ve baya farklı. ayrı tat olmuş.
 
Ben tam bir dota bağımlısıydım 2 ay önce kurtuldum. Bağımlılıktan kasıt; sosyal hayatım sıfır, yemek yemeye bile üşenmek, kız arkadaşım dışarı çıkalım biraz dediği için yol vermek, işe hiç uyumadan gitmek vs.. gibi bir durumdaydım. Zor bela kurtuldum. Şimdi age of empires III ve nfs tarzı oyunlar oynuyorum arada böylesi çok daha iyi. :)
 
Ben de bölümün zorluğu dolayısıyla birkaç yıldır ciddi bir oyun oynamıyordum. Geçenlerde çok sıkıldım kafama esti gittim ilkokul-ortaokul efsanelerimi yükledim: NFS Underground serisi ve Most Wanted. Sınav dönemleri bittiğinde ve özellikle gece saatleri gitarı da amfileme şansım yoksa açıp oynuyorum. Acayip keyifli oluyor tam nostalji :)
 
kronolojik olarak devamlılık var, ana karakter aynı değil.

new vegasta ncr paralarının üstünde ismet inönü resmi değil, aradesh'in tandy'nin resmi var.
eee? oynamaya mı engel oluyor, hikaye mi anlaşılmıyor? 4 oynamak için, 1, 2, tactics, 3, new vegas mı bitirmek gerekiyor?
seri oyunu, herhalde oyun içi materyaller, mantık ortak yürüyecek.
 
Çoooook eskiden (yaş 7-10 arası olabilir) atari salonunda baya korka korka bizden büyük abilerin bu oyunu oynamasını izlerdik.Oyunun ismini bir türlü bulamıyordum ki google da abidik gubidik kelimelerle aramalarım sonucunda oyunu buldum.Hatta arcade sitelerin birinde oyunu da buldum.Baya 20 sene öncenin oyununu açtım oynuyorum deli gibi.
Oyunun o dönem için kendine has bir korku gerilim vardı.Çocuk aklı işte rüyalarımıza bile girerdi yani o derece.Mutlaka çocukluğunda bu oyunu oynamış , 90 öncesi doğumlu arkadaşlar vardır.Arayıpta bulamayanlar için amme hizmeti niteliğinde paylaşıyorum :) .
SPLATTERHOUSE

 
Geri
Üst