Kanca (Rock) - İzmir

En nihayetinde Cumartesi Kanca'yı dinlemeye gidebildim. Çoktandır bu kadar eğlendiğimi bu kadar güzel canlı perfo. dinlediğimi hatırlamıyorum. Grup harika çalıyor. Yiğit sen zaten harikasın. Sesin, mimikler her taraf oynuyo:) Repertuarınız da acayip güzel. Yalnız programın sonunda arkadaşım '' Çok güzel söyledi bu adamın elini sıkmak isterim'' dedikten iki saniye sonra senin sahneden inip elini arkadaşıma uzatıp elini sıkman bize senin -ermiş insan herhal hissetti -duygusununu yaşattı:)
Çok başarılısınız grup olarak , umarım çok daha iyi yerlerde olabilirsiniz. Yani kalbiniz neyi istiyosa o olsun.. Tekrar görüşmek üzre.. ;)
 
eho eho, evet at kendini bence de balkondan..
bu arada arkadaşın bahsettiği ben değil Serhat herhalde, ama Serhat KANCA'dan ayrılalı yaklaşık 9 ay oluyor..
neyse yakın zamanda görüşürüz işşallah..
Pazartesi-Çarşamba Guardian,
Cuma-Cumartesi Opus'a bekleriz efendim
 
selamlar...

abicim sizi iki hafta önce opus adlı mekanda dinledim.. ankaradan geldim izmir'e ve siz kesinlikle izmir' bir daha gelme sebebisiniz.. her üyeyi ayrı ayrı takdir ettim..

yiğit'le inceden bi sohbet etme olayım oldu(ankara, gruplar vs ile ilgili..) ertesi gün de kesin geliriz diye söz verdim.. ama ertesi gün biz iki sap geldiğimiz için kapıdan almadılar.. pazar günü de ankara'ya geri döndük.. harbi üzüldüm..

ama cidden takdir ediyorum, bi barda izlediğim en iyi grupsunuz diyebilirim..

başarılıarınızın sürekli olması dileklerimle..

(yiğitçim ankara'ya da bekleriz efendim:))
 
yico

slm kanca ilk defa formunuza yazıyorum. vokalinizi şiddetle kınıyorum. nasıl bir ses öyle anlamadım. dinlediğim günden beri (2-3 sene) üstüne daha iyi ses görmedim. manyak bu adam yyaaaaa. izmirin en iyi sesi bence. hepinize başarılar dilerim
enkazbasgtr
 
çarşamba gecesi guardian programınız çok keyifliydi....hatta bugüne kadar izlediğim en iyi performansınız diyebilirim...tam gaz devam....nazar değmesin... :)
 
düşünüyorumda böyle iyi müzik yapan ve böyle bir vokali olan bir grubun 3-4 tane kendi betesini yapması ve yarışmalara katılması çok iyi olurdu. baba yiğit senelerdir müziğin içinde. kesin çok güzel besteleri vardır kendi çapında.
 
Mekanlar

Kanca çok çook sağlam bir grup ok bi şey demiyoruz ama şu çaldıkları mekanlar hakkında bolca şikayetim var.

Opus: Sahne önü üstten basılmış durumda. Programın 2. saatinde bacaklarda varisler oluşmaya, 14 ve 15. omurlarda bükülme oluşuyor. devamlı önüne geçen bi takım insanları dirsekleme, ittirme ve tekmeleme olayında bezilmeye başlanıyor.

Hele yaptığım afişteki tipografiyi büyük bir yaratıcılık örneği göstererek(!) değiştirip, grubun adı olan kanca piktogramını oraya koyan süper yaratıcı(!) Opus bar sahibine de uyuzum. Ya birde adamın reklam ajansı varmış. Hayır ben İzmirde bir çok reklam ajansına reklam fotoğrafı hizmeti veren profesyonel bir stüdyonun sahibiyim ama ne yazıkki kendilerinin ajansı hakkında hiçbir şey duyamadım bu konuda. Ama zaten yaptıkları afiş düzeltmesinden bu güne kadar neden onlar hakkında haber duymadığımı anlayabiliyorum.


Guardian: Bu mekanın bence Opus tan daha samimi bir atmosferi olmasına rağmen sandalyelerin kısalığından her an üstüne dökülebilecek olan bira korkusu yaşanıyor. ayakta durmaktan sa lütfen bahsetmiim.

Belki de ben yaşlanmaya başladım :)
 
ya kardeşim ben ne diyim daha size yaw. sizi bütün türkiyenin tanıması lazım diye düşünüyorum. kimseyi kendinizden mahrum etmeyin sevgili kanca grubu. mükemmelsinizzzzzzzzzzzzzz
seviyorum lem sizi :)
 
Nooluyo be yaa? Coşmuş millet bi anda, walla çok saolun, bu ilgi ve de sevginize layık olmaya çalışıciiz.. Yalnız kısa bir süreliğine büyük ihtimalle p.tesiden itibaren tedavi sebebiyle sizlerden uzak kalıciim.. Benim yerime Çağıl söyleyecek saolsun - ona da ayrı ca çok çok teşekkür- bizi yalnız bırakmayın.. En geç 3-4 hafta sonra tekrar bomba gibi görüşmek dileğiyle...
Bu arada tüm eleştrileriniz için de teşekkür ederiz..
Müzikle kalın..
 
Geçmiş olsun Yiğitim. Eminim sonderece sağlıklı bir biçimde geri dönecek ve tekrar ortalığı kasıp kavuracaksın...
 
EYvallah, ben de en kısa zamanda sahnede olmayı istiyorum, kendimi Türk doktorlarına emanet ettim, cillop kibin pırıl pırıl olacam işşallah
siz beni merak etmeyin, kendinize dikkat edin.
sevgiler saygılar
 
Geri
Üst