Kanca (Rock) - İzmir

yico demiş ki:
EYvallah, ben de en kısa zamanda sahnede olmayı istiyorum, kendimi Türk doktorlarına emanet ettim, cillop kibin pırıl pırıl olacam işşallah
siz beni merak etmeyin, kendinize dikkat edin.
sevgiler saygılar
Yiğidim ben de acil şifalar diliyorum.En kısa zamanda dön sahnelere en pırıl halinle de senden yine "when the smoke is going down" dinleyebilelim :)
Ferman&Pul Bas(Erdem)
 
inşallah bizim de ankaraya gelme fırsatımız olur. bi de bizi orada dinlersin...
Erdem'im sadece senin için o şarkıyı tekrar yorumlayacam geri dönünce..İyi bak kendine..
Müzikle kalın..
 
Dün gece bir grup arkadaş ilk defa ve tesadüfen izledik/dinledik sizi. Oooh be nihayet gerçek müzik dedik:) Vokalist arkadaşla aynı otobüste alsancak'a gelmek bir işaretti demek ki : )
Guns, Deep Purple derken nerelere götürdünüz bizi arkadaşlar? Duyduklarımıza inanamadık. Her yerde, her zaman birbiriyle neredeyse aynı şeyleri, ısıtıp ısıtıp her gece aynı repertuarları çalan onca gruptan fenalık gelmişken size rastlamak ne güzel oldu. Tek tek ve toplu tüfekli performanslarınıza bayıldık. Kulaklarımızda pastan eser kalmadı. Herkese tavsiye ediyoruz sizi. Israrla isteyiniz bu grubu mekanlardan : )
Güzel bir gece ve gerçek müzik için teşekkürler...
 
Doktor doğru söylüyor, tedavi beklediğimizden biraz daha geç başlayacak gibi görünmekte, ben de o süre içinde evde sıkılmamak için şarkı söylemeye devam ediyorum..Yani KANCA performansları bir süre daha yiğit(ben) :) ile devam edecek..Haberiniz ola..
Müziksiz kalmayınız!! :)
 
Türk doktorlarına güveniyorum seni iyi ederler:) Kendini çok yorma tedavi öncesi.. Geçmiş olsun.. Herzaman favori grubumsunuz. Başarılarınızın devamını hep izlemek , duymak dileğiyle..
 
Bizde yorulmak yok!!! :D
Ayrıca tedavi yöntemi değiştiği için artıkın sahneye ara vermek de yok.. Tanrının yardımıyla çok az etkilenerek atlatacaz bunu da umarım..
Yakında yeni saç stilim geliyor, dikkatinizi çekerim...
Kendinize ii bakın!
 
Merhaba, ben geçen gün sizi Üçyol' dan dinlemeye geldim. Hakikaten çok başarılısınız. Daha şimdiden kendinize "fun" lar edinmişsiniz bile. Maalesef kısa süreliğine geldiğim için sizi bir geceden fazla dinleme şansına sahip olamadım. Bizim buralarda sizin gibi grupların yokluğunu çekiyoruz, umarım sizleri de bir gün Üçyol' da dinleme şansına sahip oluruz. Malum iş-güç (okul) olduğu için biz gelemiyoruz, bari siz gelin.
Solist arkadaşı (Yiğit idi, sanırım) gâyet iyi buldum. O bir gecelik programda bile kulağımın pasını "attıran" bey; "saç" stilini değiştirerek, imajını yenilemeye karar verdiğni beyan etmiş. Hiç denemiş mi bilmiyorum ama kellik (0 numara) yakışbilir belki kendisine. Bir denemesini tavsiye ederim. Belki bundan sonra kendilerini dinleyen insanların hem kulaklarının hem de gözlerinin pasını attırmalarına yardımcı olur bu durum.

Müzik hayatınızda başarılar, yolunuz açık olsun...
 
Yiğit abi çok çok geçmiş olsun ben yeni duydum. Dönüşünün muhteşem olacağına inanıyorum.
Seni çok seviyoruz.





Kanca'ya kanca gibi kalanlara saygı ve sevgiler.
 
Abiniz kurban olsun size... :D Dönmek diye bişiy olmayacak zaten yaa, iki haftada bir ilaç alacağım onun dışında sahne çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yalnız bu ilaçların doğası gereği saçlarımı kaybetmem sözkonusu, o da zaten 6 ay sonra tekrar çıkmaya başlayacak. Endişelenecek hiçbir şey olmadığını söylüyor tüm doktor arkadaşlar..
Beni merak etmeyin, hep beraber olacaz zati..
Kendinize ii bakın müzikle kalın
 
Ufaklık geçen gün sizi opus'ta ilk defa izledim.Sahiden özlemişim sizi iyi geldi.Ve artık saç konusunda sen de beni anlar duruma geleceksin yani :) Neyse şaka bi yana herşey en kısa zamanda istediğin gibi olur düzelir,güzelleşir
Ve evet hala "when the smoke is going down " istiyorum
 
Yaa bu hastalık durumu falan koşturmaca, belirsizlik çok yordu beni taa ekim ayından bugüne kadar. Grup arkadaşlarım da biliyor, emin olun biz de çok sıkıldık, yeni düzenleyeceğimiz şarkıları, kendi bestelerimizi çalmak istiyoruz. Ama dediğim gibi belirsizlik beni bayaa yıprattı..
Fakat artıkın neyin ne olduğu bilindiğine ve artık herşey belirgin olduğuna göre, hayata neden tekrar başlamayayım?
Uzun lafın kısası, bu tedavi bana çok ii gelecek, pırıl pırıl bi Yico ve yepisyeni şarkılarla karşınıza çıkacak KANCAAAA, (gidersin ancaaaaaaa!!! :D :D bu espri grup elemanları içindir arkadaşlar, özür..)
Kendinize ii bakın, Müziksiz kalmayın!!
 
Geri
Üst