Nem

ya boyle bir siirsel anlatım,duygu yogunlugu olamaz... ilk cıktıgında aldım albumu bu kadar zamandır sıkılmadan dinliyorum her dinleyiste cok uzaklara dalıyorum... turkiyede benzerleri yok coldplay e cok benziyor olabilirler ama o sozler muzik olmadan bile dinletir kendini... bunun ornegide zaten son sarkı olan sabah ısıltısında var... 1dakika 48 saniyede adamı darmadagın ediyor... artık 2.album icin sabırsızlanıyorum...
 
evet "hakettim mi" damar parçalarım listesine girdi bile:)) ne sarkıdır o...
evet albüm çok güzel aldıgım en slow albümdür hatta böyle bir albüm aldıgıma ben bile inanamadım ama hiç pisman değilim severek dinliyorum...
albümde dikkat çeken "güneş" teması acaba grup elemanlarına ne ifade ediyor???
 
gerçekten kaliteli ve iyi bir albüm. sahne performanslarını da izleme şansım oldu. ben büyülendim çünkü ülkemizde bu formatta konser de olmuyor. gerçekten her yerde yazdığı gibi sade ve samimiydiler sahnede de.ama yine de ikinci albümü merak etmeden edemiyor insan. ne derecede tutarlı,edindikleri kitleye sadık bir devam getirceklerini hep birlikte göreceğiz. (ki ben o kitlenin gerçekten seçici ve iyi müzik dinleyicilerinden oluştuğuna inanıyorum) ikinci kliplerini de merakla bekliyorum. ve chris arakadaşıma katılıyorum,sabah ışıltısı beni de yerle bir ediyor. aslında hem gitar hem vokal hem de diğer aranjelerde inanılmaz zeka oyunları var. o zekaya sahip bir projenin devamı da mutlaka kendini var ettirecek kadar zekice olur. zamanla isimlerini çok daha fazla duyacağımızdan eminim. ve bu müziği yapacak insanların da önlerini açıyorlar. yakında yeni yeni british soundları ve piyanolu grupları izleyeceğimizden de eminim. peki... bir arkadaş daha sormuş. grup elemanları neden yazmıyor burada? biz adam yemeyiz ki :)
 
beadlydrum demiş ki:
neden kivil? tuborg alive de ne oldu ki?
İyi, güzel ve kaliteli'nin karşısında karmaşık düşüncelerle aklı dolmuş kişi ya ''beğendim'' diyecek ve susacaktır ya '' Güzel olmuş; çünkü...''diye başlayıp yorumunu ve tutumunu ortaya koyacaktır, ya da meyve verdiği için ağacı taşlayacaktır. NEM gibi parçalarıyla duyguların boyut değiştirmesini sağlayan grupların önlerindeki çakıl taşlarını temizleyerek desteklemek bir rocksever olarak en doğru davranış olmaz mı ?
 
k1v1L demiş ki:
vokalinin konserdeki(tuborg alive3) tavırlarından dolayı rest çektiğim bir grup :D

eet bende izledim konserde adam 1 ara yerlere felan yattı :D

1 ara ben basçılarıyla göz göze geldim tam su içiodu suyu işaret ettim bende attı bende sahnenin önlerindeydim kaptım sora ona bakarak içtim :D:D
 
berçi bir kaç çok mana taşımayan deyişin dışında eleştiri var da diyemeyiz :) en azından söylenen güzel şeyleri paylaşmak keyif verir sizlere.. bu güzel müziği yapan insanların sohbetlerinin de çok güzel ve akıl dolu olduğuna eminim ve tıpkı benim gibi emin olan çok adam vardır burada :)) gaz verdim şimdi olursa... olur inşallah :))
 
kendilerini bircok defa canlı izledim ve hepside birbirinden guzeldi ama ilk konserlerinde bulunmustum... odtu kultur kongre merkezinde ve ilk olması sebebiyle onlar icin cok ozel bir konserdi sanırım... ses sistemi pek iyi degildi ama duyamadan da olsa cok cok iyi caldılar...grubun tavırlarına gelince gordugum en sıcak kanlı muzisyenler diyebilirim... kendileriyle muhabbet etme sansımda olmustu... asla oyle dunyayı ben yarattım hicbiriniz umrumda degilsiniz ben calarım giderim tribinde degillerdi... bir kere bascı levent cok pozitif bir insan butun konser boyunca gulumsedi ve seyirciyle sık sık gozgoze geldi... gitarist kıvanc her sarkıdan sonra akordunu yeniledi sıcak bir tavrı vardı... solist hakan ise hepsinden daha sıcaktı... ses sisteminin kotu olması ve teknik aksaklıklar nedeniyle seyirciyle cok sık diyalog kurdu ve ses sistemini falan unutturdu cok sevimliydi... o gun tavırlarından dolayı daha bir baglandım bu gruba... hem mukemmel muzik yapıyorlar hemde muzikleri kadar sıcak ve samimiler... bir sonraki konserleri olan balans konserinde de bulundum ve o da farksızdı... yine hepsi gayet neseli ve sıcaktı... ayrıca ses sistemide gayet iyiydi cok basarılı bir performanstı... kısacası turkiyede en sevdigim 2-3 gruptan biri oldular ve uzun yıllar devam etmelerini duygularımıza tercuman olmalarını diliyorum... hakan bir dakikada belkide sayfalarca yazsak anlatamayacagımız seyler anlatıyor... "uzak uzak yeniden donememki yavasca kır kalbimi incitme tek istegim donmek istedigim yer artık duslerim nefes almak zor ardından yuruyorum.... yuruyorum...."
 
ama grubu burada istiyoruuuzz :) değil mi arkadaşlaar... okuduğunuzdan eminiz okumamanız diye bir şeyin mümkün oldduuunu sanıyorum :) :) :) :) yeni video yok mu? o güzel şarkılardan seçmek zor olduğu için mi bekletiyorsunuz video için hayranlarınızı :) :) (vvırrnnn vırrrn gaza devam.. bir yerde dayanamayacaklar :)))
 
ben haşmet babaoğlu'ndan okuyup tv de videolarına rastlayıp aldım cd lerini. çok da iyi yapmışım. haşmet babaoğlu hangi cd yi önerse alacağım bundan sonra :)
balans daki konsere ben de gitmiştim. (ikincisine) gerçekten çok etkileyiciydi... ama daha sonraki ist. konserlerine gidemedim. odtü konserini ise sadece yazılanlarda duydum maalesef... o konserle ilgili bir yorum okumuştum.. "öyle tepindirip terletmiyorlar. ama sadece albümdeki şarkıları çalmalarına ve cower yapmamalarına karşın, sakin bir müzik de değil albümdeki gibi... duygularınız varsa kesinlikle ayağa kaldırıyorlar. yoksa zaten ne çare?"
ben de zamanla çok daha fazla kitlesi olacağına inanıyorum nem in.. çok daha iyi yerlere gelecekler eğer tarzlarını bozmayacaklarsa... onları çok seviyoruım...
 
Geri
Üst