Wasteland(Thrash/Progressive)-Ankara

çok teşekkürler eren,ne yaparsaak,ne işe girişirsek girişelim,sizin ve HüRock tayfasının arkamızda olduğunu bilmek güven veriyor.Konsere mutlaka bekliyoruz HüRock üyelerini.Dediğim gibi biletler bende de burakta da var.hatta berk'e de bırakçam bikaç tane.
 
3 tane edebli müzisyen arasındada senin gibi edepsiz birisinin yorum yapmasıda tezat enterasanki sorma eren.
forumun kilitlenmeden önce en son msjı attım ya ölsemde gam yemem.
 
acos demiş ki:
3 tane edebli müzisyen arasındada senin gibi edepsiz birisinin yorum yapmasıda tezat enterasanki sorma eren.
forumun kilitlenmeden önce en son msjı attım ya ölsemde gam yemem.

:D :LOL: :LOL: :D

tuncdoukan demiş ki:
andaç bugün senin soloisti gördük sonunda,harbiden çikolata gibi kokuyo aehaehauhea kokladık yaladık...

Bende anlamadım o koku olayını aldığımdan beri kokuyo.Umut koku olayı ile ilgili allegro'da bişeyler demişti ama hatırlayamadım , neyse..ilk basta hoşuma gitmemişti ama şimdi o koku burnuma gelince gitar çalmak istiom :D
 
enes 2 yukarıdaki talihsiz mesajın için özel olarak konuşacağız.Senin yaptığını yapan turkrock kullanıcılarının hesabının kapatılması için adminlere başvuruda bulunuyorum normalde.Ama burda sana bi kez daha söyliyim.Eren Kömürlü bu forumda çapını bilmeden ahkam kesen biçok insandan daha iyi yapar işini.Ayrıca şu anda sitede arasan bi tane taşkın post'u yoktur.Zamanında şu veya bu nedenlerden dolayı topic'i kapandı diye onu mimleyip müziğinden ziyade bu geçmişiyle lekelemek en basit bişeydir.Burada,hele grubumuzun forumunda ona laf atmak nereden çıktı?Bize iyi dileklerini ileten bir insana ne amaçla edepsiz diyorsun?Ayrıca Eren sana ne yaptı ki bu kadar nefret besliyosun ona?

Bu post'tan sonra bu konuyu bi daha açan olursa adminlerden yardım isteyeceğim.
 
doğu sadece eren kömürlü topicinde erenin bizim (benim ve bir çok insanın) yorumunu kaldıramamasının karşılığında yazdığı tehtit msjını yazdım okursan sevinirim.
hele bide o msjı kendi gurubuna gelmiş gibi hissedersen dahada çok sevinirimki şu an epsilon olsa o laf sanada gelmişti. ha ben okumam diyorsan dur ben sana yardımcı olayım aynısını yazayım.

grubunuz garege'a,hacettepeyle alakalı bi işe,rockstation ile alakalı bi işe,saklıkent ile alakalı hiç bişe,hiç bi şekilde katılamaz,şansınızı daha fazla zorlarsanız kesenin azını daha çok açarım..

doğu bu lafları bana savunma boşuna! ne bileyim o ne kadar müzisyense bizde o kadar müzisyeniz topic açmanın gereçekten önemli bişey olduğunun erdemliliğine varamamış birisi birisi nasıl çok güzel olmuş diyorsa diğeride çok kötü olmuş rezil bişey olmuş diyebilir. bu yorumları anlayışla hazmedecek ki o kadar adam olmamış diyorsa vardır bişey herkezi ekşisözlükteki eren konusuna davet ediyorum son nokta asıl bu olsun.
 
arkadaşlar aranızdaki sorunları özel mesaj yoluyla halettseniz...millet birbirinden hıncını alsın diye açmadık başlığı...
enes senin de gerçekten çok gıcığın alıp veremediğin falan varsa bigün buluşturup konuşturuyum çözüm aranızdaki problemleri
 
neyse dediğin gibi bu konuyu ilgili şahıslarla özelden hallederiz sonra.şimdi tekrar asıl meseleye gelelim.

grubumuz hacettepe üniversitesi şenlikleri için elemelere de katılacaktır.ayrıca ankara üniversitesi için de aday olacaktır.eğer konser işi nedeniyle biraz zaman sıkıntısı çekmeseydik itü için de bikaç şarkılık demo kaydedip yollamayı planlıyoduk ama son katılım tarihi yarın doluyor ve artık çok geç.inşallah bidahaki sefere.

ayrıca bu konserler bittikten sonra,yani yaza doğru başka planlarımız da var,beste üzerine yoğunlaşmayı amaçlıyoruz.
 
Ben kimseye anormal yazılar yapmayan kimseye öle bi p.m göndermem acos.O mesajı göndermeden 1 gün önceki attığın mesajı okursan ne kadar öfkelendiğimi anlarsın....neyse Burası wasteland'in forumudur.Benimle ilgili meselelerden dolayı burda tartışma çıkmasını istemem.Ve bu konu hakkında yazdığım son mesajdır,umarım bundan sonra da acos ta wasteland'in forumunu düşünerek bişey yamaz buraya gerekli olan dialoğu özelden yaparız acos,ama yanlış anlama grubuna karşı bişey demek istememiştim özür dilerim,ama senin davranışların beni öfkelendirdi.grubuna karşı,bir kişi yüzünden anormal yazılar yazmak istemezdim tekrar kusura bakma acos.
Wasteland'den de forumunda böle bişeye neden olduğum için çok özür dilerim... :( :( :( :(
kesinlikle desteklediğimiz,çok başarılı olacağına inandığımız bir gruptur...Pazar günü garage'da da çok iyi bi performans sergileyeceğinize inanıyorum.Ben ve wasteland hep kardeş grup gibi,hatta kardeş grup olacağız ikimizin arasını bozmaya da güç yetmeyeceğini düşünüyorum...Umarım aynı sahneyi hacettepe rock şenkiğinde paylaşırız...
Çok iyi şeşler hakeden insanlarsınız,Cihan da Saklıkent te bir sahnemizde bize eşlil etmişti sağolsun,birlikte de çok çaldık,iyi çalar,hatta hocalarımız bile aynıydı...Doğu ve Burak ta okul arkadaşlarım,çok severim...
Pazar günü izlemeye geleceğim,garage'da görüşürüz
 
teşekkürederiz eren,duyarlılığın için minnet duyuyoruz.böyle birbirimize arka çıkar,destek olursak müzikle uğraşmak daha keyifli,daha güzel oluyor.
elemelerde seçildiğimiz takdirde dediğin gibi,Hacettepe şenliklerinde sizin grup olsun bengi'lerin grup olsun(misanthrope),aynı sahneyi paylaşmaktan mutluluk duyacağımız dost gruplarımızla beraber çalma şansımız olacak.Neşe coşarız valla. :p
konsere az bi zaman kaldı,bildiğin üzere epeydir sahne almaksızın çalışıyoruz,ama artık birikimimizi insanların beğenisine sunma zamanı geldi.umarım herkes çok güzel vakit geçirir ve eğlenir.repertuarı özenle seçtik ve insanları metal müziğe doyurmayı hedefledik.ayrıca enstrümental bestemiz "Perseverance" 'ı da çalacağız.grup daha yeni kuruldu,gözümüzü açar açmaz konser tarihi belirlendi,bütün zamanımızı ona hazırlanmakla geçirdik ama ilerde daha fazla besteyi dinleyicilerin beğenisine sunmak istiyoruz.
bu arada eren,talat'a selamlarımı ilet,konsere onu da bekliyoruz mutlaka.ben sizin grupla upload'da dinlemiştim kendisini,çok beğenmiştik,performanstan sonra tebrik etmiştim.hakkaten ankaranın en yetkin davulcularından diyebilirim.
destek olan herkese tekrar teşekkürederim,yeni kurulan grubumuzun ihtiyacı olan birşey,konserden sonra da bolca feedback bekliyoruz ona göre :)
 
bizim için onemli bir gun cogumuz için bir ilk olacak
ve bu baslangıcın getirdigi heyecan oldukca fazla ..
o gun bizleri dinleyen ve izleyen arkadaslarla guzel bi zaman gecirmek için cok calısıyoruz ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya cabalıcaz (tabi heyecan galip gelmez umarım :D ) daha cok sahne tozu yutmak için adım attık. umudum sizlerin de bize ve bizim gibi gruplara vereceginiz destekle bu yolda adım adım ilerlemek.
 
Selam arkadaşlar. Katılacak tüm gruplara başarılar diliyorum özellikle yeni grupları izlemek ve beraber sahne almak hepimize keyif verecek. Bu arada bilgisi olan varsa özel bir soru sormak istiyorum. Bana özelden cevap çekebilir. Konserde kullanılacak olan tesisat hakkında (özellikle sahne içi) acil bilgi gelirse sevinirim.
 
Kemal Hatipoğlu'na da teşekkür ederiz.O gün hep beraber ordakilere güzel bir gece yaşatırız umarım.

playlist

Megadeth - Hangar Eighteen
Dream Theater - Pull Me Uner
Nevermore - Believe In Nothing
Testament - Alone In The Dark
Iced Earth - Prophecy
Metallica - And Justice For All
John Myung - Solar Groove (Bass Song)
Wasteland - Perseverance

çeşidi bol tutmaya çalıştık gördüğünüz gibi :) çoğu kafa sallamalık ha :metalhead :D
 
evet gün geldi çattı.Bu güzel organizasyon için yine bütün emeği geçenlere teşekkür ediyor ve kulise çekiliyoruz :)

bütün gruplara başarılar. :elsallaa
 
Arkadaslar öncelikle ellerinize saglık..Sizleri tek tek isim olarak tanımasam da tesekkur ederim..Tunç kardese de ekipmanlarını kullanmama izin verdiği için bir adet daha tesekkur ederim.) Gorusmek uzere..

Metin (Rewind / Bateri)
 
slayerist demiş ki:
Arkadaslar öncelikle ellerinize saglık..Sizleri tek tek isim olarak tanımasam da tesekkur ederim..Tunç kardese de ekipmanlarını kullanmama izin verdiği için bir adet daha tesekkur ederim.) Gorusmek uzere..

Metin (Rewind / Bateri)

Rica ederim.Valla oraya varıp aksam,stand yerine bomboş davulu görünce dumur olduğumu söylemeliyim :) neyse ki 35 dakkada yenimahalleden stand'lerimi getirip ihtiyacı olan/kullanmak isteyen gruplara hibe etmeyi başardım. :D Etkinlikte aksam eksikliği ve bilimum aksaklıklara rağmen elele verdik,naptık ettik güzel bir gece yaşadık ve yaşattık diye tahmin ediyorum.Emeği geçen herkese ve tarık'a da candan teşekkürler.Herkesin eline sağlık.
 
Geri
Üst