Bonustrack (Pop-Rock,Soul,R&B) - Ankara

Üzülecek bişey yok arkadaşlar,
Biliyosunuz çok yoğun çalışıyoruz. Üst üste bar programları çok yoruyor. Özellikle Cuma 2 iş olduğundan perşembe günü dinlenmemizin daha iyi olacağını düşündük.
İlginize teşekkürler...
 
Bu cuma ve cumartesi sizi zevkle dinledik ve izledik.. Karşılaştırmak gerekirse if'te müzikle bütünleşen insanlar daha fazla gibiydi, overall konusunda ise haklıymışsınız ortam biraz daha piyasa yapmaya niyetli insanları da barındıryor ve şarkılara eşlik eden kitle daha azdı ama biz açığı kapatmak için Sda ile seslerimiz kısılana kadar bağırdık bugün hala konuşamıyoruz ama çok eğlendik gerçekten, teşekkürler, sınavlarla geçen yoğun bi haftanın stresini attık ve yine sınavlarla geçicek bi hafta için moral depoladık. Repertuarı eleştiren biri de oldu ama belki kız çok küçük olduğundan belki de göründüğü kadarıyla müzikle de pek ilgisi olmadığından yaptı bunu bence önemsemeye gerek yok. Zaten sizin müziğinizi ve performansınızı çok beğenen kalabalık bi dinleyici kitleniz var. :D

Sevgiler...
 
Çok saolun arkadaşlar,
Vallahi bu hafta Cuma ile Cumartesi'yi ayırt edemem. Çünkü If'te de Overall'da da çok eğlendim. Haftayı güzel geçmiş 2 programla kapadık.

Ama If'in ses ve ışık sistemine şapka çıkarılması gerektiğini düşünüyorum. Gerçekten sahnede hepimiz çok rahatız, duyuyoruz birbirimizi. Dışarıya gelen sesin de çok iyi olduğunu duyuyoruz çevremizden. Zaten dinleyen insanlardan anlıyorsunuz soundun iyi veya kötü olduğunu. Işıklar özellikle Bülent'in şarkıya ve sololara göre ayarlamalarıyla görsel bir şölene dönüşüyor ve müthiş bir ambians yaratıyor.
Naçizane fikrim, artık özellikle canlı müzik yapılan barlar bu işin hem kulağa hem göze hitap ettiğini anlayıp sistemlerini düzeltip yenilemeliler. Dandik veya ömrünü doldurmuş ses sistemiyle bu işin yürümeyeceğini anlamalılar. Çünkü bu olay hem dinleyenleri hem müzisyenleri rahatsız ediyor. İşin görsel boyutunu göz ardı etmeyip, önüne renkli kart koyulmuş, gözümüzün içine sabit bir şekilde giren klasik spotlardan kurtulmalı ve yenilikleri takip etmeliler.
Sevgiler...
 
selammm;

if in seyicisi ve coşkusu, november ın ses sistemi, ve overall un mekanını(geniş olması açısından) birleştirebilirsek çok süper olur gibime geliyor... yanlış mıyım? :D


sevgiler.
sda
 
Ben If'in ses ve ışık sistemine bayılıyorum valla. Ve evet seyircisinin coşkusu ve katılımcılığı da çok iyi.

Overall'da sahneyi genişletti süper oldu. Sigara dumanından kaçmak istediğimde biraz arkaya çekiliyorum sorun kalmıyor. Ses sistemine de yakında el atılıcak. O zaman tam süper olacak. :D :D

November da saolsun arzu ettiğimiz herşeyi yerine getirdi. Davul, bas amfisi ve ışık aldılar.

Her yerin ayrı havası var bence. ;)
 
Cuma gecesi If nasıl doluydu ama! Bilkent doldurmuştu heralde yarı yarıya;) Çok eğlendik çok teşekkür ederiz! İnşallah yeni yıla da beraber gireriz arkadaşlar! görüşmek üzere!

P.S. Repertuara yeniler ekleniyo die bi duyum aldım :D Ee yeni yıla yeni şarkılarla gireriz o zaman!
 
Valla evet 6 yeni şarkı ekledik. Yeni yıldan sonra 8-10 tane daha gelicek. Ama maalesef yılbaşında Burak yok. O yüzden yeni şarkıları çalamıcaz ama inşallah 2007 de bol bol dinliceksiniz.
 
Tabiiki yılbaşı öncesi de çalıcaz. Çalmaz mıyız? Bizde sabırsızlanıyoruz çalmak için çünkü.
Dün Tapas'ta 4 tanesini çaldık ve çok iyi tepkiler aldık.
Söylemem hangileri olduğunu. Gelin dinleyin. :D
 
6 güzel parçadan hangi 4ü diye merak etmekten alamıyorum kendimi :roll: umarım bu haftasonu dinleme şansımız olur :D
 
Geri
Üst