LayLayLom Müzik

bugün ankara laylayloma gittim, indirim olayını öğrenmek için. rr-3'e sitelerinde kdv dahil 795 euro yazmışlar. laylaylomdaki amcam 1100 euro fiyat çekti. hönk dedim çıktım. indirimden haberi olmayanlara eski fiyat uygulaması mı var :D bu da laylaylomun ilginç bi fiyat politikası herhalde
 
Ankara laylaylom başlı başına bir facia zaten .o konu tamamen farklı başlıkta tartışılması lazım :) heralde ssk iş hanındakinden bahsediyosunuz.orası yanlış hatırlamıyosam ''laylaylom değil ''laylaylim'' di.laylaylomdan bağımsız heralde.jackson , zoom falan satıyo ama ne kadar LLL ye bağlı bilemicem.
orda bir amca vardır ki hiç sormayın.bırakın indirimden haberi olmasını dünyadan haberi yok .ama zararsız dır bi kötülüğünü art niyetini görmedim .pek yardımcı olamasada elinden geleni yapar.

S.B nın orayada el atması lazım duyrulur
 
Yinede canavar bir indirimin geleceğini sanmıyorum.Tamam sitede fiyatlar biraz düşmüş olabilir.Yeterli değil ve hala "€".
Jacksonlar Amerika'dan gelmiyor mu?Neden döviz tipi değişmedi?
"El insaf be o kadar da indirim yaptık" demeyin.Zira fiyatlar birden €'ya dönüşünce biz birşey diyemedik.
Son olarak kendi halinde gitar çalıp-öğrenip-çalarken de zevk almaya çalışan bir gitarist olarak artık geçti diyorum.4 yıldır elimde olan ve hiç memnun olmadığım bir gitara sahibim ve yine sap-ento. ayar çektirmek için LLL dükkanlarından birine götürdüm.Telleri temizlenip,bir de vidaları sıkıldıktan sonra gitarı elime verdiler(!).
Dükkandaki arkadaş birde üstüne 20ytl aldı.Bir iki yıl önce değiştirmeye niyetlendim baktım zam+€ olmuş, gitar çalmaktan soğudum.

Not:Vidaları sıkıldı derken mecaz vardır.Yoksa kendi gitarımı tamir edebilecek seviyedeyim.
 
gencler, serdar secme arkadasimiz guzel bir teklifte bulunmus. firmayla ilgili sikayetlerinizi firmanin sahibiyle yuzyuze konusabilme imkani bence guzel bir gelisme. bence degerlendirin ve aranizdan vakit ayirabilecek bir kac kisi gitsin, burada konusulan meseleler hakkinda Serter Bey'le fikir alisverisinde bulunulsun.
 
Yüzyüze görüşmek tabiki iyi ancak kim gidip konuşacak? Kim cesaret edip onların mekanında "siz şöylesiniz, siz bunu yaptınız, amacınız bu... " diyebilecek? Bunları söylerken seviyesini nasıl koruyabilecek?

Yaşını başını almış, ağzı laf yapan ve ne dediğini bilen birkaç kişi gidip görüşecekse görüşsün...

Ben bu başlığa yazı yazan birkaç kişi (bebe şebe) ile aynı görüşü savunmaktan utanır oldum... Bir de onlar oraya giderse vay halimize...
 
aslında kendileri teşrif teseler.biraz zahmet etselerde bizle yazıssalar.1 kac kişinin gitmesiyle olmaz.söylemek istediğimi nasıl sölücem ben bu adamlara.ist a mı gideyim
 
Ben internet ortamına güvenmem pek bence de yüzyüze konuşulmalı, ki bu durumda da endişelenmek için en az internet ortamındaki kadar sebep mevcut bahsedildiği gibi :)
 
ZebulaH demiş ki:
Yinede canavar bir indirimin geleceğini sanmıyorum.Tamam sitede fiyatlar biraz düşmüş olabilir.Yeterli değil ve hala "€".

fender ve jackson fiyatlarının euro olmasının tek makul açıklaması avrupada -sanırsam hollandada- olan warehouse (depo?) larından gitarların buraya gelmesi. ama fahiş fiyatları hiç bi şey açıklayamaz.
 
Benim yazmamda bir sakınca var mı cavo bey. :p Aslında aklıma güzel bir fikir geldi.Hep beraber lll mağazalarına iş için başvuralım.Birkaç ay çalışıp çalışan indiriminden gitarları götürürüz.Nasıl fikir ama. :idea:

Evet durumu biliyorum.O olayı yine bu forumda okumuştum.Yazıyı yazarken aklımdan gitmis olmalı.
Sorun €'ya geçişin neden olduğu pahanın Türk talep piyasası tarafından kaldıramayacağı.Zaten pahalı satılan ürün € faktörüde devreye girince tamamen alınabilirlik sınırlarında çıkıyor.Bazı ürünlerinin fiyatları makul sayılır, bazılarıysa Allah hak getire.

Ancak belki şöyle bir yol belirlenebilir.Forumda güvenip bu adam bizi hakkıyla savunur denilebilecek adamlarla lll tarafından gerçek anlamda bu işle ilgilenecek yöneticiler(insan kaynakları-pazarlama müdürü vs gibi) arasında bir mail grubu yada buna benzer bir ortam oluşturulup, yüzyüze görüşmeden önce zemin oluşturulabilir.Forumda bu işin suyu çıkacaktır.Bunun olacağını baştan bilen S.B de bu foruma yazı yazmayacaktır.Kim bilir belkide baş yetkili kişi bu yazılanları okuyordur.Ben olsam birisi bana firmam hakkında bu şekilde yazılar yazacak en azından merak edip hatalımıyım anlamaya çalışırmak adına gizlide olsa girer okurdum.Eğer gerçekten hem müzisyenlere hizmet edip hemde ticari kar elde edebilmek adına. :?
 
cavo demiş ki:
serdar_secme demiş ki:
cavo demiş ki:
madem cok duyarlılar kendileri gelip bizimle burada yazıssaydılar.burada bizimle yazısmaları bize olan ilgi alakalarını gösterir.ama ilk basta anladığım kadarıyla coluk cocuk sandılar bizi.daha sonrada tedirgin olmaya basladılar.sonra bana iftira attırttılar yeğenleri aracılığıyla.ben hala kanıt bekliyorum.hani calısmısım ya mağazalarında.sertar b. nin yeğeni acıkla bakalım.öyle fiyatlar düştü deyip konuyu değiştirip müşterinin yanındayız havası yaratma.iklavye basından iftira atmak yakısıyormu sana.belki genetiktir bu düzenbazlık sizde.yada sana gerçekten yalan söylediler ve sen inandın.acıklama bekliyorum


Cavit kimseye iftira attığım falan yok.Duyumlarım bunlar..Ayrıca küçümseyici tabirler kullanamazsın.Tekrar söylüyorum haddini bil..LÜTFEN!!!

sende kafanı mkullanıp her söylenene inanma kocum.ben laylaylomda calısmadım bunu kanıtlayamıyorsan ceneni kaparsın.yada iftira atmıs olursun.varsayımlarla gitme.sağlam dediğin kaynaklardan kesin belgeler al kanıtla öyle konus.amacın belli.laylaylomun adamısın.lustral ın v2.0 ısın.uslup farklı ama camur atma kapasitesi 2 ile carpılmıs .calıstığımı kanıtlamanı bekliyorum.yoksa bende cok sağlam kaynaklardan aldığım bilgileri burada paylasırım.


Cavit hocam...Sana birkaç tane şey söyleyeceğim...
1) İzmir piyasasını o kadar iyi biliyorsan,insan ve emek sömürüsüne karşı sesini bu kadar yükseltiyorsan NEDEN PEKİ İZMİR'DE 90 MİLYONA MAL EDİLEN İÐRENÇ TÜRK MALI AMFİLERE MADE IN USA DAMGASI VURULUP YÜZLERCE DOLARA SATILMASINA,KENDİ ATELYELERİNDE 50 KURUŞA MAAL ETTİKLERİ PLASTİK TELLERE LA BELLA VE D'ADDARIO MARKASI BASIP SATAN INSANCIKLARI, ÇİN MALI YAMAHA KOPYASI PİANOLARA MADE IN GERMANY YAZILIP TÜRK HALKINA KAKALANMASINA NEDEN SES ÇIKARTMIYORSUN.Bunların hepsi İzmir'de yaşanan şeyler...

2)Lay Lay Lom'da çalışmadığına ben de inanıyorum artık.Sana yemin ederim sadece duyumlarım çerçevesinde dile getirdim.Maalesef inanmamam gerekiyormuş.İyi niyetimden hiçbir zaman kuşku duyma ÖZÜR DİLERİM!! herkesin huzurunda...

3) Ben hiç kimsenin maşası değilim.Kendi kendimi yönetecek bir beyine sahibim çok şükür.Sadece inandığım bazı doğruları savunuyorum.LAY LAY LOM'un her şeyini savunamam tabii ki ama beni anlayın

Saygılar
Serdar SEÇME
 
The_Answer demiş ki:
ben serter bağcan olsam hayatta girip şuraya tartışmazdım...bi genel açıklama gibi bişey yazar...eleştirilere teşekkür eder giderdim...

Olması gereken de odur zaten... Koskoca firma sahibi buraya hobileri dahilinde kişisel olarak katılabilir... "Firma sahibi" olarak forumlarda konuşması, atıp tutması, hakkını araması yersiz olur... Ne kadar beğenmesek de, hakkında çirkin sözler söylense de kendisi Türkiye'nin en büyük müzik mağazalarından birisinin sahibi. Kimse alınmasın, gücenmesin ama belli bir pozisyonu var...

Ancak Serdar Seçme direkt gidelim S.B. ile görüşelim dediği için böyle bir durum ortada... Yoksa Laylay..'daki yetkili bir kişi de bu işi görüşmek için uygundur...

Ama dediğim gibi burada görüşecek kişiler doğru düzgün insanlar olmalı, aksi takdirde Laylay.. çıkar; "sizi görüşmeye davet ettik, fikirlerinizi söylediniz (!), biz de size durumu izah ettik, ilginize teşekkür ederiz, gelen arkadaşlar penalarını güle güle kullansınlar" yazacak. Görüşmeye gidenler de "nescafe ve çörekler için, bir de pena için teşekkür ederiz, çok ilgilendiler bizimle, sağolsunlar" deyip cevaplayacaklar...

Bu olmasın işte...

The_Answer, sen git tek başına görüş bence, yanına bebe şebe de alma, tuttuğunu koparan adamsın... ;)

Serdar Seçme, şu İzmir'deki olay (shate etiket) çok çirkin, bunu başka bir yerde ayrıca konuşalım...
 
bence arkadaşın tek sorunu her duyduğuna inanması.bana bu iftira atılmasaydı bende kendisine farklı yaklasabilirdim.ama insan iftira atılan tarafta olunca iftirayı atana iyi gözle bakamıyor.duyduklarımızı arastırmadan kabul etmek pek akıl iş dğeil.ama herkes hata yapar.konunun acıklık kazanması güzel.calısmadım orada calısmamda.

2.si izmir piyasasında bildiklerin varsa mağaza adı verip firma adı verip şikayetci olursun.madem bu kadar sey biliyorsun neden sustun.baska bir baslık acıp konussan iyi olur bu konuda bence .burada yazarsan bir firmanın ayıbnını baska firmanın ayıbıyla örtmeye calısıyor pozisyonuna düşersin.o zaman sana en büyük desteği verenlerden biir olabilirim.o adamlarında yaptığı sb dreams gitarlar jackson kadar kaliteli gibi demek gibi yanlıs birşeymiş.bunu senden duydum ilk kez.ve biraz acıklama yapta bizde öğrenelim işin gerçek yüzünü.

bu arada ben izmir piyasasını çok iyi bilirim diye birşey demedim.ama bahsi geçen şirketin mağazalarını iyi biliyorum.bildiğim konuda yazıyorum.baskasından duyduğumu yazmıyorum.dediğim gibi paylasırsan dinleriz.
 
Geri
Üst