Crossfire

Biraz gecikmeli de olsa Crossfire izlenimlerimi yazayım ben de :)

Öncelikle belirtmek isterim ki bir önceki sayfadaki fotoğrafımda da görüldüğü gibi daha kapıda beklerken güneşin altında alkolü abartmak suretiyle yamulmayı başardık :) Gene de fazla beklemeden içeriye girebilmiş olmamız olumlu bir durumdu. Kısa bir süre sora da Crossfire çıktı, ses düzeninin bütün olumsuz koşullarına rağmen biz coştuk, eğlendik. Bir ara vokal sesi hiç gelmiyordu ama sonlara doğru biraz düzeldi. Her iki festivalde de ses problemleri yaşayan Crossfire artık dilerim ki doğru dürüst izleyeceğimiz bar konseri türü bir şey için İstanbul'a tekrar gelir. Hakkında yapılan olumlu yorumları fazlasıyla hak eden bir grup onlar.
 
Purgatory demiş ki:
Antalya'da yaşadığım yıllardan tanıdığım arkadaşlarıma geçen ay yaptığım ziyarette Crossfire'ı dinletmiş ve orada bir hayran kitlesi oluşturmuştum. Antalya konserine katılmaları muhtemel, ve tarih kesinleşince bende gidebilirim. Ulan keşke buradan turunuz olsa; veya toptan burada olsanız :)


O arkadaşlarından biri olarak parçalarını dinlerken türk olduklarını düşününce tüylerim diken diken oluyor. Adamlar bence türkiyedeki amatör gruplar için pentagramdan sonra ikinci yol gösterici durumdalar. Umarım büyük yerlere gelirler. :twisted:
 
Grubun orjinal albümünü Antalya'da bulamadığım için alamadım.Utanarak söylüyorum ki internetten edindim.Bana şarkı sözlerini nerden bulabilceğimi söyleyebilrimisiniz.
 
Crossfire'ın web sitesine yakın bir zamana kadar parça sözlerini koyacaklar. Oradan edinebilirsin. Aynı zamanda Crossfire'ın sitesinde online satış başlayacak. Orjinal albümü bu şekilde alabilirsin.
 
Nightwolves demiş ki:
Fan Klübün elinde firmanın ulaşamadığı Konya, Trabzon, Aydın gibi illerdeki üyelere online satış için imzalı albümler var. Size o stoktan alarak getireceğiz. Merak etmeyin mağdur etmeyiz :twisted:

Fan Kulüp, firmanın ulaşamadığı illere ulaşabilmek için online satış yapıyor.
İsteyenlere imzalı, isteyenlere imzasız olarak satış yapıyor ve içine sticker'da ekliyor.
Fiyatı da 8 YTL.
İlgilenenler konu ile ilgili nightwolves@crossfirenet.com adresine mail atabilirler. :LOL:
 
tataamm bende tatilden döndüm şimdi hemen yorum yapayım hehe
bi kere bu adilik biz 10 milyona imzasız sticker sız aldık kıskanırız valla :D neyse geyiği bırakyımda şunu söyliyim
geçen datça dayken tv izliyodum dream tv de rtn nin haberi yayınlandı işte şöyle güzeldi böyle güzeldi ve aynen şu cümleyi söyledi
türkiye nin en büyük müzik festivalinden biri olan rtn de manowar dışında gorefest CROSSFIRE ve cem köksal gibi büyük isimlerde yer aldı. hoba dedim crossfire 3. headliner olmuş(aslında gönlümüzde 1. de neyse :D)
 
rsf_8_01.gif


Daha öncesinde konser olması durumunda sizi haberdar ederiz.
Bar programı gibi bir olayımız zaten yok.

Görüşmek üzere...
 
Purgatory demiş ki:
Antalya'da yaşadığım yıllardan tanıdığım arkadaşlarıma geçen ay yaptığım ziyarette Crossfire'ı dinletmiş ve orada bir hayran kitlesi oluşturmuştum. Antalya konserine katılmaları muhtemel, ve tarih kesinleşince bende gidebilirim. Ulan keşke buradan turunuz olsa; veya toptan burada olsanız :)

Antalya yine iyiymiş abi, biz Crossfire demolarını Bingöl'e kadar taşıdık. Bingöl'de konser olursa gelecek adam olur bak. :LOL:

Purgatory demiş ki:
Bu arada deerrudolf, sen yüzüp bronzlaşmana bak zanum evladum :D

Yok abi ne bronzlaşması? :LOL: En fazla pembeleşiyorum ben. Lakabım beyaz peynir oldu zaten.

Bu arada Crossfire'ı tebrik ederim RTN'deki performanslarından ötürü. Bu arada orada tanıştığım Purgatory, rainbow, rocksurfer arkadaşlara ve shifty'e (ve yanındaki potansiyel Nightwolf'lara) de selamlarımı yolluyorum.
 
Şimdi bu Rock Station festivali arkasına sokacağım bir bahane ile Ankara'da ki dostlarımı ziyaret etsem de o sırada tesadüf bu ya gerçekleşecek olan RSF'ye de katılsam ne güzel olur acep diye cin mi cin bir plan yapmaktayım :LOL: Ulan ne hain adamım, çağıran 6 kişi var henüz ÖSYM itirazı haricinde gitmemiştim; bakalım Crossfire ve Kronik'in olacağı bu festival bana 2. bahane olabilir Ankara yoluna düşmek için :)
 
Festivalin eklenecek yeni gruplarla daha da şenleneceğini düşünüyorum. Kaldı ki bence en iyi RSF'ler tamamen yerli grup katılımları ile yapılan RSF 1 - 2 - 3 (su baskınına rağmen) - ve son yılların en canlı Ankara metal konseri diyebileceğim RSF 5 idi.
Seyircinin tamamen yerli gruplara, standlara ve gerçek anlamda müziğe odaklandığı ve çok da güzel, hem kalabalık, hem de biz bize olduğumuz bir atmosfer yaratılabiliyor.
Bir bar konserinin samimi atmosferi ile büyük bir konserin sahne ve ses görüntüsü yakalanabiliyor aynı anda.
Ben bu yıl epey umutluyum RSF'den. Güzel olacağa benziyor.
 
Nightwolves Forum yapım aşamasında olduğu için kısa bir süreliğine kapalıdır.
Kendi forumumuzdan sonra, üyelerin ve katılımcıların en çok ilgi gösterdiği forum burası olduğu için duyuruyu buradan yapalım dedik. Kısa süre içerisinde tekrar görüşmek üzere...

banner.jpg
 
Crossfire yeni bi doğum...

Ya bişi itiraf edicem keremle aynı okuldayken ben daha türk gruplarıyla iglilenmiodum onun sadece elektro çaldıını biliodum ama Crossfire rı bilmiodum :D paso Children of bodom,Dimmu Borgir,Credle flan dinliodum o lise 2 de kız arkadaşım onu stüdyoda falan görüyomuş üle tanıdım adamı şimdi KAHROLUYORUM ama helal olsun KEREM O OKULDAN SENİN BENİM GİBİ AZ ADAM ÇIKAR(KİLL FOR METAL) KIVANC TUNCKALE (sen tanımazsında beni dur tanıtıyım kendimi MATEMATİK ÖÐRETMENİNİN OÐLU) :D :D :D :D :D kib by
 
forumumuz tekrar bizlerle...

Az önce Nightwolves Forum admininden mail aldım, forum tekrar açılmış.
Hayırlı uğurlu olsun. Herkesi muhabbetin gözüne vurmaya bekleriz efendim.
Site : http://nightwolves.crossfirenet.com (içinden foruma ulaşabilirsiniz)
Forum : http://www.crossfirenet.com/forum (doğrudan link)

Bu aralar F1 Türkiye GP üzerine fikir beyanları var.
Nightwolves ve Crossfire tayfaları pazar günü buluşup birlikte seyrediyoruz. Ayrıca Knightmare, Arcane derken RAVEN ortamından tanıdıklarınız heyecanla izleyeceğiz. Bira da var...
Şimdilik evdeyiz, kalabalık olursak bar ortamlarına da akarız toplucana...
 
Bu haftasonu Crossfire tayfası (aslında özellikle Can ve Kerem) ile F1 izlemeyi çok isterdim ama Ankara'da değilim.
Montoya'nın arabası bozlulunca, Raikonenin motor su kaynatınca Can Abi sinirlendikçe daha bir keyifli olacaktı Schumacher ve Ferrari'nin damalı bayrağı. Neyse artık, bir başka yarışta kendisini çileden çıkartacağız.
 
Yarın buluşuyoruz sanırım. Keyifli olacak gerçekten.
Arkadaş ne Schumacher'in fırıldak gibi dönüşü sonrası akıbetinin ne olduğunu, ne de Kimi'nin laaaaakk diye birinciliğe oturduğunu göremedi.
Neden derseniz aldığım bir duyuma göre, Şumi fırıldak gibi dönmeye başlarken, deerrudolf ve beraberindekiler sıralama turlarını izledikleri mekanı sinirle terketmişler.
Evet evet, keşke yarınki yarışı birlikte izleseydik sevgili kardeşim. :LOL:
 
Geri
Üst