Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

wauw, bilmiyordum değerli olduğunu,

O zaman hemen karar vermiyeyim en iyisi.

Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler doğrultusunda şu gitarları bir düşüneyim;

1Fender
2Lés Paul Gibson
3Strat

yanlışsa düzeltiverin,

Bu arada Batuhan'ın söyledikleri mantıklı geldi hemen almamaya karar verdim gitarı, anlamasam bile gidip bir gezicem görücem sonra iyice düşünüp size sorucam ne alacağımı, ok?

Bu arada tahmini olarak elimdeki anfiye almam gereken kolonun fiyatını söylerseniz bütçemi yeniden gözden geçiricem
 
yaa :( o kadar mı pahalı?

o zaman ben bunun üstüne para verip les paul alayım yanına ucuz bi anfi alıyım(kafasızlarından ama, bide onunla uğraşmayayım).

Daha mantıklı değil mi? Sonuçta ben çok profesyonel değilim hobi olarak yapıcam bunu.

Bu arada bir arkadaşım msj atmış cepten, washborn iyi sana diyor, o nasıl :?:
 
Strat dediğin şey zaten fenderin bir modeli neyse bence sen biraz bekle sonra git kendine 200-300 doları geçmiycek bi gitar al sonra bu konularda biraz kendini geliştirdiğin zaman çalmasınıda az buçuk öğrendiğin zaman gidersin paşalar gibi zevkine uygun bir üst model gitar alırsın mutlu mutlu jsx inle birlikte çalarsın yok çalmadın vazgeçtin bana haber ver jsx e müşteri olurum :D
 
Yaaaaa o kadar pahalı o ampliyede gidip minibüscü işi kolonda takılmaz a/12 marshall falan takıcaksınki belli olsun o cayır cayır tonu...ufak bir mg15rcd 150$ sana yeter bide zoom 505 150$ bitmiştir
sen zaten alamayacaksın orjinal les paul onu çıkar bi kez kafandan !
washburn'üde sana tavsiye etmem sıkılırsın canını sıkar
bu arada ortam chat gibi oldu hadi eyvallah ben kaçarrr cümleten iyi akşamlar :D
 
Arkadaşlar benim çıkmam gerekiyor şu an netten ama en kısa zamanda tekrar gelip bakıcam foruma, herkese ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum kendinize iyi bakın, byeee..
 
Selam Efsu,

Ben milwaukee'de yasiyorum ve burada anfi gitar isleriyle ugrasiyorum senin anlayacagin sekilde.

Peavey JSX gercekten iyi bir anfidir ve ona verecegin paraya sakin acima,
cunku gercekten masrafi hakeden bir anfi, buralarda da cok tutulur o alet.

Elimde bir suru gitar var bunlara Les Paullerde dahil, ben en az alti ayda bir gelir giderim Turkiyeye ve vizemde bir sorun cikmazsa bir ay sonra oradayim, senin icin getiririm bir orjinal Gibson Les Paul Standart alti ay kalir sende. Elindeki anfiyi sakin satmaya kalkma, merak etme yakisir sana :D istersen zaten getiricem sana bir Les Paul.

Hem gibsonla tanisirsin. O.M'de attim sana, degerlendirirsin

gorusmek uzere...
 
Arkadaşlar tamam, geçti.. Mailbox'ım bir sürü mail'le doldu yahu.... Sizi hareketlendirmek için, illa ki bir dişinin katılımı gerekiyor demek ki.. Müzisyen adam boş durmaz gibisinden şeylerin de ne derece safsata olduğunu görmüş olduk sayenizde... :)

Bu ortam internettir, olaya bir de o açıdan bakmanızı tavsiye ederim..... İlgilenin elbette, ama abartmayıverin... Sonuçta burası bir kaynaktır, yarın anlam ifade edecek cinsten şeyleri konuşalım, gerisini ya boşverin, ya da çok istiyorsanız, başka yollardan halledin..

Bilmem ki anlatabildim mi?...
 
Ben kız arkadaşıma fender strat hediye etmiştim, peavey amfi hiç aklıma gelmememişti doğrusu :)

Ben de benim verdiğim hediyeyi pek matah sanmıştım. Neler var alemde...

O amfi ile hiç çalmadım ama üstünde peavey yazıyorsa satılması yasalara aykırıdır. Etik değildir. Hatadır. Satılmaz, saklanır, karşısına geçilip bakılır, arada bir çalınır...
 
Swallowed eywallah anladık. ! ama ben kişinin cinsiyetine göre davranmadım. Gitar almak isteyen arkadaş varsa çarşamba öğleden sonra ve c.tesi günü onada yardımcı olabilirim. Pyramind'in içinin fesat olduğunu düşünüyorumki o söyledikten sonra benim aklıma geldi bunlar. Kendimden en az 10 yaş küçük bir kız çocuğunu ayartmak için takılmıyorum buraya...
 
Sabien sana öyle bir şey yapıyorsun demedim. Sadece ikinci mesajdan "haydi beraber gidelim" diyen biri yanlış anlaşılır dedim. İyi niyetli olduğuna inanıyorum, gerçi benim neye inanıp inanmadığım farkedilmez, ama yazdıklarına dışarıdan biriymiş gibi bak ne demek istediğimi anlayacaksın. Yanlış anlaşılmanın doğal olduğunu söyledim sadece. Seni rencide etmek istemem, eğer farkında olmadan öyle bir şey yaptıysam da özür dilerim.
Daha fazla söylemek istediğin bir şey varsa özel mesaj aracılığıyla konuşalım buradaki tartışmayı bölmeyelim.

Casey bize de les paul! :D :D Biraz da mesa getir.
Hey allahım...
 
AHHAhHAhh :D Batuhan benide kırdı :x gözlerim sulanacak herkesle bu kadar uğraşsanız , ilgilenseniz diye , sanki uğraşmıyoruz :roll: elimden geldiğince yazıyorum boş bulduğum her başlığa bildiğim her ne kadarsa yetmediği zamanlarda özel mesajlarla sayfalarca döküman hazırlayıp yolladığım sayısız arkadaş var...

jeff olum çatladım , yarıldım karnım ağrıdı gülmekten :D
 
Merhaba arkadaşlar, söyleyeceklerim forum başlığına uymuyor fakat bu
benim son msj'ım umarım beni anlayışla karşılarsınız.

Öncelikle, Sabien, cash, İlker_ank, Swallowed, Gremlin, Batuhan, Reeve, graffit ve Tommasi. Sizlere, bana değer verip bilgilerinizi esirgemediğiniz ve benimle paylaşıp yardımcı olduğunuz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum,
fakat sitede benden rahatsız olan arkadaşlar olmuş, ö.m ilede ilettiler rahatsızlıklarını, bende bir daha forumlara katılmama kararı aldım ve bilmeden yanlış birşey yaptıysam kasıtlı olarak yapmadığımı benden rahatsız olan kişilerin bilmesini isterim ve özür dilerim.
Beni ö.mden rahatsız eden kişileride Allah'a havale ediyorum.

Bu arada bu mesajımı noktalamadan bir yanlışlığı düzeltmek istiyorum,
Sabien demişki;
"bu efsu hala bana özelden mesaj atıyo kış kış hadi canım"

Ben Sabien'e kesinlikle kalkıpta özellikle ö.m atmadım sadece onun bana attığı ö.mleri nezaket gereği cevapladım, sanırım şaka yapmaya çalışmış sonunda gülme işareti var çünkü, yoksa aynı soruyu ben ona sorduğumda sadece hoşcakal demekle yetindi yani böyle birşey yok, bunuda bilin.

Ama ben şaka olarak algıladım Sabien, yoksa ayıp etmişsin gerçekten...


Kendinize dikkat edin ve hoşcakalın sevgili arkadaşlar...
 
Geri
Üst