Şüpheli Ilanlar

sahte ilan bu, her ay farklı isimlerle farklı şehirlerde açıyor ilanı, yakaladığını da öpüyor
Yine forumda görünce silmiş. Artık bu adamın ilan ile kara para akladığını bile düşünüyorum yarın yakaladılar bunu atıyorum x işten para yapmış, polis nasıl buldun değince bu ilanları gösterir artık. 40 kere açtı galiba ilan, 10'da 1 oltaya gelen varsa 4 kere satsa sıfır maliyetle 8000 tl civarı dolandırmıştır. Tebrik ederim arkadaşı nasıl bir telefon numarası deposu varsa her ilan için bir kullanıcı ve numara yapmış. Kullanıcı adları da 4-5 yıl önce alınmış. Adam ince işliyor. Bir nevi overlokçu ayağımıza gelmiş gibi bir şey.
 
İbanez 3550 PREJTİGE - En Uygun Ibanez Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 472404634

Fiyatıyla da belli olduğu üzere çok sakat ilan...elden satın alacağımı söylediğimde ilan sahibi bir gecede gitarıyla Türkiye 'nin diğer tarafına geçti.
Ben de gıcıklığına yazdım, elden alırım diye.. Üstüne hangi şehirdeysen oradan da aldırırım dedim.. Cevabı bekliyorum, bakalım ne kadar şaklaban, ne kadar değil..

Edit: Hızlı cevap yazdı, satıldı diye.. İlanı ne zaman kapatacak merak ediyorum..
 
Son düzenleme:
Ben de gıcıklığına yazdım, elden alırım diye.. Üstüne hangi şehirdeysen oradan da aldırırım dedim.. Cevabı bekliyorum, bakalım ne kadar şaklaban, ne kadar değil..

Edit: Hızlı cevap yazdı, satıldı diye.. İlanı ne zaman kapatacak merak ediyorum..
Hafta başında ilanı gördüm ve sordum, ''çok acil 400 tl nakit ihtiyacım var yatırın hemen kargo yaparım kalanını kargo ulaşınca verirsiniz'' dedi biraz şüphelendim ve GET için ısrar ettim, paranın çok acil lazım olduğunu GET ile parayı almasının çok geç olacağını söyledi ben de ısrar etmedim. İlan tekrar hortladı, ben de az önce sordum tekrar satıldı mı diye, satılmadı dedi, GET ile almak istediğimi söyledim ''Get ile uğraşmıyorum'' dedi, ''Bursa'da bir arkadaşım var, elden aldıracağım adres / telefon verir misiniz'' dedim, henüz yanıt yok maalesef. Arkadaş dolandırıcı muhtemelen, buna cevap vermedi. Dikkatli olun derim.
 
Sahsı isim soyisim kadar biliyorum arkadaşlar dikkat edin profesyonel yalancıdir aliciymis gibi görünüp gitar fotolarıni videosunu istiyor ve ilan açıp alicilara gönderiyor zaten Türkçe'si bozuk. Çok feci hikayeler uyduruyor dizi senaryosu gibi. Arkadaşımı dolandırdı aradık yine farklı bir hikaye ile karşıladı utanmadan hiç mi akıl yok sizde gitarı almadan EFT mi yapılır falan dedi umarım bir gün sert kayaya çarpar da bedelini öder.
 
Birkaç ay önce kalkmıştı yayından ama teefon numarasını falan hala tutuyorum çok sevinmiştim ucuz görünce. Sonradan çaktım olayı...
_20170223_150736.JPG
 
Geri
Üst