Toplama Stratocaster Projesi :)

Merhaba sevgili forumdaşlar.Başlıkta belirttiğim gibi toplama bir strat yapma düşüncesindeyim.Galiba bu forumda bu işi yapmış olan birkaç arkadaş var bende toplama bir strat yapmak istiyorum önerileriniz nedir ?Manyetik olarak ne takarım ? Gibi sorularıma cevap arıyorum.
 
Toplamaya gireceksen yavaştan warmoth, allparts, musikraft gibi sitelere de girip, ufaktan hayalindeki parçalara bak, fiyatlara bak. Aynı ürünlerin 2. elleri zaman zaman ebayde de oluyor, onlara bak.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Arkadaşlar öncelikle bütün yorumlar için teşekkür ederim.Vakit ayırıp yazdığınız için de teşekkür ederim.Lakin @Dog The Bounty Hunter'ın yorumu pek yapıcı olmamış ki burda benim de hatam var ne istediğimi yazmalıydım kafamdaki plan şöyle blackie gibi bir gitar.Genelde Blues çalıyorum.Aslında kafamda birkaç kombinasyon vardı ama yinede teşekkür ederim yorumlar için.Ve @hackeiommi galiba şu guitarfetish.com'a bir bakmalıyım :)
 
Teşekkür ederim. Yani artık hediye olayı da hikaye. Bir de eğer getirilen ürüne fatura ibraz edilmezse listelere bakıp aynı veya muadil ürünün Türkiye satış fiyatına göre gümrük vergisi kestiklerini de babası PTT'de çalışan bir öğrencimden öğrendim. Tabi bu onun söylediği. Mevzuatta okumadım öyle birşey.
 
Geri
Üst