Elinize ve emeğinize sağlık beyler 🙂 Hybrid picking'e hiç ısınamadığım için bu haftakini pas geçebilirim bir ihtimal, ama yine de deneyeceğim.
Isınamadığınız şeyler üzerine yoğunlaşmak her zaman daha yararınıza olacaktır. Bence pas geçmeyin 🙂
Lick caldiginiz hiza bagli olarak degisiyor ama 10 saniye bile degil 🙂Ufak bir onerim var egitmen arkadaslardan. Licklerin uzun olmasi zaten gerekmiyor. Lickleri en fazla 3 pasaj olarak bolerseniz her pasaji da olabildigince yavas gosterebilirseniz bil hassa pasaj gecislerini daha faydali olur diye dusunuyorum. Bir de bu is haliyle video seklinde ilerleyeceginden youtube en iyi ortam. Kanal vs tabiiki kurulabilir ama @Maboula arkadasimiz playlist yaratirsa ve o playlisti yonetirse cok daha pratik olurmus gibi geliyor. Biz de playliste uye oluruz. Bu arada string skip den nefret ediyorum. Bazen kritik sololarda "tlnnn" pena degiyor diger tele off igrenc bi durum. Senelerce klasik gitardan sonra penaya zar zor alismisim zaten hybrid'e donunce kafa allak bullak oluyor. Neyse bakalim calisinca hersey olur. 👍
estağfurullah @kadiraksoy hocam😆. Bizde nacizane birşeyler yapalım; topluma, dostlarımıza bi nebze katkıda bulunalım istiyoruz. Site bu konuda biraz daha atılım yapmalı düşüncesindeyim. Siz gibi destek olan kardeşlerime çok teşekkür ederim. Akşamın ilerleyen saatlerinde geçen haftaya oranla biraz daha kolay bir etüd ile geliyoruz.Fikir babası olarak Muhammed kardeşim tebrik ediyorum seni. Ben de etüt paylaşacak seviyede değilim fakat her hafta düzenli olarak etütleri takip edeceğim.
Paylaşım yapan fikir bildiren herkesin eline, emeğine sağlık.
Kolay gelsin Hocam, dilerim sonuna kadar devam eder. ben de gönderdiğiniz etüde çalışacaktım ama fırsat bulamadım. bundan sonrakilere nasipse.estağfurullah @kadiraksoy hocam😆. Bizde nacizane birşeyler yapalım; topluma, dostlarımıza bi nebze katkıda bulunalım istiyoruz. Site bu konuda biraz daha atılım yapmalı düşüncesindeyim. Siz gibi destek olan kardeşlerime çok teşekkür ederim. Akşamın ilerleyen saatlerinde geçen haftaya oranla biraz daha kolay bir etüd ile geliyoruz.
🙂
Biz bunu ilk defa dile getirdiğimizde söyledik Turkrock yönetimi işin içinde olsun diye. Ama ses, soluk çıkmadı. Bakalım belki ilerleyen dönemlerde olabilir. Biz bu akşam 2. etüdü yayınlıyoruz artık. Devam edelim yolumuza.. 🙂Youtube kanalını turkrock yöneticelerinden biri açarsa en azından bir miktar gelir elde edip foruma katkıda bulunulabilir.
Etüd veremeyecek seviyede olsamda giriş seviyesindeki arkadaşların isteği bazı parçalara nasıl çalınır diye video çekebilirim.
estağfurullah @kadiraksoy hocam😆. Bizde nacizane birşeyler yapalım; topluma, dostlarımıza bi nebze katkıda bulunalım istiyoruz. Site bu konuda biraz daha atılım yapmalı düşüncesindeyim. Siz gibi destek olan kardeşlerime çok teşekkür ederim. Akşamın ilerleyen saatlerinde geçen haftaya oranla biraz daha kolay bir etüd ile geliyoruz.
🙂
Türk Dil Kurumu resmi sitesine girip baktım hemen, ''etüt'' müş. hemen değiştiriyoruz🙂. Çok teşekkürler uyarı için.Elinize sağlık cidden, forum içi güzel bir etkinlik oldu.
(not olarak bir şey demek istiyorum, etüd değil de etüt olacak 🙂 )