Kulaklık Önerisi

kulaklığım kaybolduğu için yeni bir kulaklık almam gerek. bütçem 100tl.
gitar çalıcam ve okulda vb müzik dinlemek için kullanıcam. Eski kulaklığım müzik dinlerken memnun etsede gitar çalarken ses mahvoluyordu. Hem gitar seslerini iyi alabilceğim hemde müzik dinleyebilceğim bir kulaklık arıyorum. Mümkünse ankara içinde mağazalarda vb bulabilceğim bir tane. Eğer fark ediyorsa metal dinleyip çalıyorum ona uygun :)
teşekkürler
 
Merhaba. Bence urbanears plattan model kulaklıklar tam size göre. Ürün çok kaliteli, birinci sınıf malzemeden yapılıyor. Ses kalitesi fiyatına göre muhteşem. Cidden çok kaliteli ve dolu dolu ses veriyor. Dışarıya ses kaçırmıyor. Otobüste falan rahatlıkla yüksek seste dinleyebilirsiniz. Bir güzel özelliği de kulaklığın kablo olmayan tarafında bir jak girişi var. Atıyorum sınıfta sıra arkadaşınızla aynı müziği dinleyecekseniz, arkadaşınız kendi kulaklığını o girişe takıp beraber sizinle aynı müziği dinleyebiliyor.

Kutusunun içinden bir de dönüştürücü jak çıkıyor, biri 3 tırnaklı diğeri 2 tırnaklı giriş muhabbeti için. Tek dezavantajı, kulağınıza baskı uyguladığından uzun süreli kullanımda kulaklar biraz acıyabiliyor :)

Urbanears 4090058 Plattan Control Talk OE Kulaküstü Kulaklık Siyah | 129,00TL - D&R : Elektronik
 
100-150 lira arası bütçeli kulaklıkları yurtdışından almaya pek sıcak bakmıyorum, risk almaya değecek bi fark yok çünkü ortada, ha tutup da bi k271 burdan alınmaz, 150 dolar yurtdışında, burda 1000liradan fazlaya satılıyor.
ebay den top rated bir satıcıdan alırsanız pek sorun olmaz.
kulaklık gelmezse para iadesi yapmak zorundalar, er geç paranızı geri alırsınız.
Kulaklığınız gelene kadar da pozitif rating vermeyin sakın.
Bir sıkıntı olursa dispute açın. Ben 2 tane akg aldım güle oynaya kullanıyorum.
 
Bütçeniz için Sennheiser CX200 Street II önerebilirim. Çok uzun zamandır vazgeçemediğim bir kulaklık. Gitar çalarken tatmin eder mi bilmiyorum ancak müzik, film gibi aktiviteler için oldukça başarılı.
 
Bi çok kulaklık denedim (100-200tl arasında). Sennheiser, Audio technica, Philips vs.. Ama ben sony taraftarıyım. Bu fiyat aralığında alabileceğin en iyi kulaklık Sony MDR-V55, MDR-V55 veya Marshall
(Tabi bence)
 
DJ'ler için optimize edilmiş kulaklıklar alt frekansları biraz abartıyor, bu da orta ve üst frekanslardaki detayların ezilmesine sebebiyet verebiliyor. Enstruman icra ederken monitör kulaklık olarak da kullanılacağı için ben daha flat'e yakın kulaklıklar alınması taraftarıyım. Aşağıda verdiğim siteden çeşitli kulaklıkların frekans cevaplarını inceleyebilir, daha doğru karar verebilirsiniz:
Build A Graph | headphone.com
 
Bütçeniz için Sennheiser CX200 Street II önerebilirim. Çok uzun zamandır vazgeçemediğim bir kulaklık. Gitar çalarken tatmin eder mi bilmiyorum ancak müzik, film gibi aktiviteler için oldukça başarılı.

2 senedir -belki daha fazla- kullanıyorum. İlk taktığımda 'yuh' demiştim. Gerçekten harikaydı. Kulağımda da çok rahat ediyordum üstelik.
Bas frekansları sağlam bir kulaklık ve ciddi manada kendi yaptığım kayıtları dinlerken, uzun uzun uğraştığım mix'lere değiyor. Böyle güzel kulaklıklarda insanın keyfi yerine geliyor.
Tavsiye ederim kısacası. Bir de bunun 300'ü var, o çok boğuk bana göre. Tam 300 500 işi. 200 iyidir :D
 
sennheiser hd203 referans kulaklık mı? bu kulaklıklarla müzik dinlemek zevkli olurmu?
hd203 referans kulaklık değil, ama Metan'ın sahibi Ertan abinin söylediğine göre 150 tl altındaki sennheiser'ın uygun fiyatlı hd serisinde frekans cevabı en dengeli olan modelmiş. aslında yurtdışından alınabilse ben direk 280 pro diyecektim, 75-80 dolar civarında satılıyor, ama burda hem ikinci el temizini bulmak zor , sıfırı da sanırım 400 tl civarlarında satılıyor...
 
Geri
Üst