Ogün Sanlısoy

eengin demiş ki:
Mesele benim hoşlandıklarım değil usta,orada bulunması gerekenler.burada şimdi fanatiklerce tartışma konusu olur seçtiklerim ve ogün abinin sayfasına yazık olur.bu nedenle birşey söylemiyim.
yok hocam yanlış anladın beim kastım 4 kişiydi yani herneyse söylersen başlık da problem çıkar haklısın ben tahmin edebiliyorum zaten hemen hemen ;)
 
konu monu yok...

arkadaslar ne yaptiniz ya beni yerden yere vurmadiginiz kalmis... evet dalginlik tamamen benimkisi...ama goruyorum ki buna yuhalayarak tepki gosteren arkadaslar var... hosgorunuz icin tesekkurler...buna hic gerek yoktu bence...ogun hayraniyim oyle gezinirken bi an yapmam gerken sey aklima gelmistir herhade... neyse tum sanlisoy hayranlarindan ozur dileyeyim bari.... :eek: :eek: :eek:
 
iyide abi sendekide nasıl bi dalgınlıktır ya. :LOL: 8) zaten başlıklar tartışmalardan fln zor ayakta duruyo bide böyle saçma bi yazı görünce biraz tepki gösteriyoruz yani.. :roll:
 
ne yani intihar mi edyim boyle bi dalginligim oldu diye...oldu bi kere tekrar tekrar ozur baska da birsey demem...zaten ise yaradigi da soylenemez sifir bir ibanez s470 almak zorunda kaldim...
 
pentagramurat demiş ki:
Dön Evine parçasının sonunda kısa bir ezgi var,çoğunuz dinlemişsinizdir,yeni albümde o ezgiden bir parça yapacağını söyledi ve hakikaten çok güzel bir parça olur...
evet hiddentrack ten bahsediyosun ...onun adı ''uyu'' ymuş arkadaşlar ve 4.albüm hakkında bi kaç ip ucu veriyo bize.
bu küçük süprizde çok zekice ve çok güzel olmuş bence :roll:
 
ogunkolik demiş ki:
Delioglan demiş ki:
Acaba Sınav filminin soundtrackindeki parçayı bir albümüne koymayı düşünür mü Ogün Sanlısoy? Bu arada bir filmde oynasa ne güzel olurdu ya :)
1999 yapımı Kara Kentin Çocukları adlı filmde az da olsa oynamıştır. Bize göre müziğe devam etsin film açmadı pek bizi :D

o nasıl bi filmdi öyle :D soundtrack olabilecek parçaları var özellikle ilk albümden.
 
Geri
Üst