Ogün Sanlısoy

bencede. Balans'ta verdi sanırım 2 tane. verdiği konserler yine oldu ama çok ters zamanlara denk gelmişti. yine de azdı. sponsorla alakalı olduğunu bliyorum ben sadece. teklif gelince mutlaka değerlendiriyorlar.
 
crazymuge demiş ki:
arkadaşlar şu an sınavın klibi ile meşgul..ama bizde çok özledik kendisini ve bizde konser bekliyoruz..geçen günlerde çanakkale ye gitti ama kesmez ki bu milleti :D

ya şimdi ben anlamadım bu işi. Sınav filmine kaç klip çekilcek yahu. Özlem tekin kesin klip çekiyor kendisi dedi valla. Zaten ana sountrack o. Geçenlerde de Gece yolcuları tv'de röportajda biz de çekicez dediler. E Ogün'de çekicek. :LOL: Maşallah.
 
Filmi en iyi şekilde ifade eden şarkı olan SINAV(KOŞU BAŞLADI) kliplenmiştir arkadaşlar hayırlı olsun. izlemeyenler çok şey kaçırmış olacaklar. :D :D . Dream tvden izleyebilirsiniz.iyi seyirler.
 
of ya duyumlara göre süper bir klip olmuş Ogün Metin hatta kısaca bütün ekip okul üniformalarıyla bir sınıfta sıralarada oturup tets çözen gençlere tahtanın önünde çalıyolarmış parçayı.izleyemedim gitti :(
 
Oturmuş yazılanları okurken gidim bi bakim belki çıkar diye bi açtım dream tv'yi ne göreyim ogün abi karşımda. allahtan başka bi şey istesem olacakmış :D ama lise kıyafeti ogun abiye de metin abiye de çok yakışmış mavi okul kravatı falan super olmuş.
 
tekin08 demiş ki:
Oturmuş yazılanları okurken gidim bi bakim belki çıkar diye bi açtım dream tv'yi ne göreyim ogün abi karşımda. allahtan başka bi şey istesem olacakmış :D ama lise kıyafeti ogun abiye de metin abiye de çok yakışmış mavi okul kravatı falan super olmuş.
evet delirmek üzereyim ben hala izleyemedim :( :( :(
 
klip süper ... Ogün abiyi öğrenci kıyafetiyle görmek hoş...


yayın saatleri aşağıdaki linkte var..

http://www.powerturk.tv/2006/kulis.asp

ayrıca ben yazıyım

20 kasım Pazartesi 08:25 // 13:25
21 kasım Salı 10:25 // 17:25 // 21:55
22 kasım Çarşamba 14:25
23 kasım Perşembe 11:25 // 20:55
24 kasım Cuma 09:25 // 15:25
25 kasım Cumartesi 16:25
26 kasım Pazar 10:25
 
şöyle bir haber var;


Ogün Sanlısoy 27 Kasım'da Ankara'da

Ogün Sanlısoy 27 Kasım Pazartesi Saat 21.30'da Ankara'da IF Performance Hall'de Lokal Anestezi'nin konuğu oluyor. “Seni konuşuyoruz” sloganıyla yola çıkan Lokal Anestezi, mekan içindeki katılımcılara kendilerini ifade etme ve sohbet etme fırsatı veren bir söyleşi programı. Lokal Anestezi programın samimi ve rahat doğası gereği bir barda gerçekleşiyor; ancak sadece bir bar programı olmaktan çıkıp, katılımcıların ön plana çıktığı çok özel bir aktiviteye dönüşüyor. Katılımcılar, program konuğu ve program sunucusu arasındaki söyleşiden oluşan Lokal Anestezi’nin hedefi çok net: Günün son saatlerini renklendirmek, sosyalleşmek, keyifli vakit geçirmek. www.lokalanestezi.com
 
Geri
Üst