Maydonoz Muzik ile ilgili güzel(!) bir anı

Vallahi uzun süredir bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum. Çok kez mağdur edilmisligim var ama bu benim için yeni oldu.
Sevgili maydonoz müzikten stoklara girdiği günün ertesi günü Audient ID4 MkII siparişini verdim. Ürünü almayi çok uzun süredir istiyordum ve stoklara girmesini bekliyordum. Kur düşükken verdim siparişi, bir yandan mutluyum sonunda aldığım için. Gittim kabloları falan da yeniledim, hani madem ses kartını yeniliyorum tam olsun diye. Fatura geldi hala siparis gelmedi. Bugün yazayım dedim, aldığım cevap ürünlerinde kalan son üründe uretim arızası oldugu için para iadesi yapacak olmaları.
Normalde sorun olmaz, kur farkından bir miktar zararım olur, giderim başka yerden alırım. Ama sinirlendiğim şey şu, her mağazada stoklar bitmis, ben yazana kadar 1 hafta boyunca ürünün bozuk olduğunu söylemiyorlar, fatura kesiyorlar. Ben şimdi alsam alamıyorum Turkiyede olmadığı için. Allah aşkına 1 tane mi bundan getirdiniz de bana bozuk olan denk geldi, geldiği gün siparis vermişim. Biraz art niyet de seziyorum ama bilemem tabi ki. Diyeceğim o ki, hiçbir mağazaya bu kadar bilenmemiştim.
 
Geri
Üst