El Yapımı Lambalı Amp

Tube demiş ki:
selam,
Amfiyi yeni bitirdim ufak tefek ayarlar kaldı sadece ve satmayı düşünüyorum ama önce fikrinizi almak isterim.
teşekkürler

http://www.emod-amp.com/

kayıtları dinledim ve gerçekten tonları hoşuma gitti özellikle clean1 ve OD2 ses kayıtlarındaki tonlar...Fotoğraflar da güzel olmuş nasıl yaptığınıza kadar koymanız da hoş olmuş açıkçası...

Birşey göremedim o da fiyatı. Acaba benim gözümden mi kaçtı yoksa daha fiyat belirtmediniz mi?

Ayrıca E-mod un açılımı nedir?
 
point to point galiba amfi bu konuda biraz bilgi verirmisin çok güzel bir amfi olmuş ses kartı ve mikrofonlarda iyi olunca çok kaliteli bir kayıt çıkmış ortaya umarım ilerde high gain bişeylerde yapmayı düşünüyorsundur
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
zetiman demiş ki:
sanırım sipariş üzerine yapıyorsunuz/yapacaksınız?
genelde sipariş üzerine. ne istediğini bilirsen ortaya iyi bi sonuç çıkıyo.sitedeki kombo DUMBLE ODS den örnek alındı ama aynısı değil.bunu sipariş üzerine yapmadım.
izzzyy demiş ki:
point to point galiba amfi bu konuda biraz bilgi verirmisin çok güzel bir amfi olmuş ses kartı ve mikrofonlarda iyi olunca çok kaliteli bir kayıt çıkmış ortaya umarım ilerde high gain bişeylerde yapmayı düşünüyorsundur
Poin to point: baskılı devre kullanmadan condansator, direnç, tube soketleri vb.bağlantı noktası kullanarak biribirine en kısa yoldan direk bağlanması diyebiliriz.burdada daha açıklayıcı bilgiye ulaşabilirsin http://www.aikenamps.com/PCBorPTP.htm
metallihead demiş ki:
mesa boogie yapsana bize rectifier high gain tonlar istiyoruzzz:D
:D amacım birşeylerin aynısını yapmak değil onlar zaten var mesanın aynısını yaparım ama aynı fiyata gelir ;)
 
class a point to point bi high gain yapılsa iyide malzeme kullanılsa rectifierdan çok daha başarılı olacağına eminim ama fiyat olarak daha uygun olupta ton olarakta başarılı amfiler yapılsa yani usada bakıosun 1000 dolara başarılı bir amfi alınabiliyor türkiyede son zamanlarda bu işler gelişmeye başladı yavaş yavaş burdada olcak öyle şeyler heycan verici ilk elime para geçtiği anda da yaptırmak istiyorum.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Üretimi destekleyen bi politika yok ki burda herşeyin önünü kesmişler hep dışarıya bağımlıyız tohumlarımızı bile dışardan alıyoruz :( umarım bir gün değişir.
 
Başlangıç seviyesi gitar çalıyorum ve bu işin de uzmanı değilim yani yorumlamak bana düşmez ama sitenizdeki mp3 lerdeki tonların sıcaklığı ve kalitesi mükemmel. Dilerim ki yaptığınız işler karşılığını alsın, elinize sağlık.
 
bende çok beğendim ama benden tavsiye mümkünse 5-15W arası(5w inanılmaz makbule geçer) full lambalı bir amfi yapabiliyorsanız yapın.Peynir ekmek gibi satılır.Tabi fiyatıda mantıklı seviyede olduğu sürece.Yani blues jr,classic 20 vs gibi ufak amfi muadilleri olsa çok güzel olur.Birde naçizane high gain amfiler biraz daha tutulabilir..

destekleme konusuna gelince.Bu ülkede hiç bir başarı desteklenmez.Ancak böyle girişimcileri biz destekleyerek daha iyi ürünler vermesini sağlayabiliriz.
 
Geri
Üst