Metaroth

üniversiteli olmadığın halde girebilirsin, evet. ayrıca paralı da değil.

ingilizce sözlerle şarkı yapmak konusunda sanırım bize "kocaman" bir taş gelmiş. olsun, varsın gelsin. bu şarkı sözlerinin muhteviyatı hakkında bir fikri olmayan insanların da bu şekilde yorum yapması çok hoş tabi. neyse..

ermeni kökenli bir grup hakkındaki düşüncelerimizdir yukarıda yazanlar. dinlersiniz veya dinlemezsiniz, albümlerini alırsınız veya almazsınız, biraz "empati" kurarsınız veya kurmazsınız, hepsi size kalmış.

tepkiliyseniz, bunu "fwd: yurt elden gidiyo.. bu mesajı herkese gönder." gibi e-postalar göndermek yerine daha sağlam temellere oturtarak dile getirmelisiniz. biz böyle yapıyoruz. tepkimizi albümümüzle gösteriyoruz ve bu "ingilizce" sözlü albümün yurt dışında satışına imkan tanıyoruz. insanların bu konuda bilinçlenmesi için uğraşıyoruz, gerek yurt içi gerekse yurt dışı...

neyse. bu konu daha fazla kabak tadı vermeden kapatmak lazım.

yarın saat 17.00'de uludağ üniversitesi görükle kampüsü çim alan'da sahnedeyiz. gelebilecek olan herkesi bekleriz.
 
ben yarın ordayım... ya 2.albüm'ü herhangi bir konserinizde umarım imzalarsınız benim için..en azından sen bi babacanlık gösterip imzalarsın umarım(eee benden iyi fan mı bulucaksınız)...görükle kampüsü nerde yaaa ulan nasıl gidiceğimi bile bilmiyorum ben yaaa... :) neyse sora sora artık bulucaz.. :)
 
bugun beraber sahne alacaktıkuludağ da bazı nedenler den dolayı olmadı bu grubu da tanıorm dinlemek isterdm aşırı derece ama olmadı başka bahara kaldı artık size bugun çok çoık başarılarımızı iletiyoruz TNK ........
 
Verdiğiniz linkten şarkılarınızı dinledim. Süper şarkılar resmen! Yarın ilk iş albümlerinizi almak olucak.. Metaroth fanı olucam heralde ben..
 
25 Mayıs 2006 / Persembe
Saat 21.00
Eskisehir Anadolu Universitesi


Tüm metalci kardeslerimi bekliyoruz. 7 yıl aradan sonra Eskisehir'de calmak bizim için büyük bir onur olacak. Simdiden cok heyecanlıyız.
Muhtesem bir gece yasayacagımızdan eminim...

Full Headbang :metal
 
yaw saat 5-30da snv olmasydı atlar gelirdim ankaradan...zaten sanrım rock topluluğununda emeği var bu işte:)artık ankara da izleriz...başarılar...koparın kafaları
 
Maske olayına hastayız. Rock station konserinizi izlemiştim.
Bence vokal sesini daha renkli kullanabilir. Çok bağırmıştı o konserde. Halbuki sesi iyi. Güzel clean söyleyebilir ama bu konuda kendini çok yormuyor. İyi grup, biraz daha sahnesini güçlendirirse çok daha iyi yerlerde olur. Ben istanbul ankara konserlerinin aranan grubu olacaklarını düşünüyorum.
 
secil yorumların için teşekkür ederim. o konserde sanırım vokalin sesi daha açıktı. içerisini pek iyi duyamıyorduk dışarısı hakkında da bir bilgimiz yoktu. haliyle vokaller çok kulak tırmalıyıcı gelmiş olabilir hatta bir kaç kişiden de duyduğumuz o yöndeydi. uyarılarını kesinlikle dikkate alacağım.
 
hayır yurtdışında yapılmayacak. daha önceden de bir yerlerde bu şekilde haberler çıkmış, nerelerden çıkıyor kim uyduruyor bilmiyoruz :) ancak mixing ve mastering aşamaları için yurtdışı çalışmamız olabilir.
 
vokal kendini gerçekten çok geliştirmiş ilk albüme göre gerçekten tebrikler!!!
anadolu üniversitesindede oldukça eğlendim gruba başarılar diliyorum....
 
hıımmm... 9 undaki konserle ilgili kesin bir şey yok sanırım.. umarım konsere 1 gün kala duyurmazsınız bursa konserini :) yoksa ferdi malının konserine gidicem uyuzluk olsun diye :)
 
Geri
Üst