Degika

E madem öyle, Allah Kerim o zaman... Gürhan bana bir an önce ulaşmanı talep ediyorum ayrıca. Haydi cheerz bakalım... Başlayana kadar.
 
*kindirik bir Konser haberi daha geliyor... Degika adına büyük bir gün olabilir; o yüzden beklerim gelmenizi! (En son çalışmamızı son konserde yapmıştık ta, o yüzden haaa... Yoksa öyle başka bir şey beklemeyin :p )

Neyse, konumuza dönelim: :arrow:

Degika 17.Ekim.2004 Pazar Akşamı, Tunus - If Rock Bar'da (Emniyet Sarayı'nın :!: hemen yanı) :twisted: saat 19:00'da başlayacak olan konserde (?), Deja-Vu ve sonrasında TNK'dan sonra saat 23 küsür civarı sahne alacaktır. Ama şahsen bu saatin 02:46'ya çekilmesi beklenmedik bir hadise olmazdı, şimdiden bilgilerinize arz etmek istedim. :idea:

Görüşmek üzere... 8)
 
Davulun mikrofonlarına çok kötü davranmışsınız bak çocukcağızlar küstü ağlaya ağlaya kaçtı davuldan. Çok üzülmüşler gidip "tonmaister" e şikayet etmişler :D

Elinize sağlık ilk defa dinledim sonunda =)
 
beyler harbi helal olsun ilk defa degika konseri sonrası elemanlar arası tartışmalar görmedim ve çok mutlu oldum...umarım dahada iyi olucak...
çağatay:FUCK THAT FUCK THAT ;)
 
konseharikaydi arkadaşlar..korn ve hemen arkasından gelen lımp bızkıt ve sonlara doğru ZALİM çok hoştu..her turlu aksılığe rağmen güzel konserdi beee!!!
 
Çaatay kusura bakma lan gelemedim. Olum o saatten sonra nasıl döncez lan biz eve??? Neyse Köksal geldi heralde ona sorarım nasılmış bakalım.

Öpüyorum Çaataycıım. ŞŞŞşşt bu arada c.tesi günü niye gelmedin lan??


Hi, im johny knoxville and welcome to jackass çaataycım.
 
beyler size dün için çok teşekkür ediyorum if den aldığınız teklif içinde hayırlı olsun diyorum bunu herzaman destekliyeceğim hafta içi de kesinleştirmeyi düşünüyorum ama ben yani... onlar ne düşünür bilemem sadece kararlarının erken olması için çaba göstericem tüm akslikler için de özür dlioyorum saolun...
 
Çağtay slm ,,gelemedim abi kusura bakma.Birdahaki sefere.Ama keşke gelseydim diyorum.Çünkü dummydeydim.Guruplar iğrençti abi ya boşu boşunada para verdik.Dengesiz herifler iyiydi tek.Gerisi iğrençti.Neyse kendinize ii bakın.Programınız da hayırlı olsun.Sizi Daha iyi yerlerde görme dileğiyle.
Lepistes_guitarist
 
Geri
Üst