Degika

Reborn

Forumumuz Hasan'ın da belirttiği gibi dün bir - bugün iki, kötü bir yöne doğru gidiyordu. Ancak yönetici arkadaşlar sağolsunlar, iş danışıldı konuşuldu ve sonunda halloldu. Bazı bireysel olaylardan kirlenmeye yüz tutmuş forumumuzda anlayacağınız üzere bir kaç mesaj silinmiştir. Yine de forumumuzda şu andan itibaren neler döndüğünün anlaşılmaması gibi bir durum söz konusu bile değildir. Olan olaylardan ben, (özellikle ve başta - kendi adıma) Degika adı altında herkesten özür diliyorum. Herkesin bu konuda daha dikkatli olup, şimdiden bu konudaki anlayışlı davranışlarından ötürü forumumuzda yer almış/alacak herkese teşekkür etmek istiyorum.

EeeEe, nerde kalmıştık? :twisted:
 
cha-tai if e gelicem allah izin werirse :D ...harbi nedir bu ilahi olaylar annamadım ama öptm görüşüz..başarılar bu arada..
 
Bidaaki pazartesi yada salı Anıttepe lisesi
20 Haziran Dummy ( Bu ikisi hakkında kesin bi fikrim yok?) Basçımızın şehir dışında bulunma olasılığı ile ilgili bi durum.. 27 Haziran If konserleri var galiba :) (If kesin)
Yorumlarınız için saolun :)) Konserlere herkezi bekliorus.. Kesinleşincede burdan duyururuz..
 
Allah-üte'alla çarpıldık çarpılacağız :)

Bir vokal var, sorunları çook ... (caatay bilir - Jinsel olarak) :LOL: , Bascının hangi kulvarda yüzdüğü belli değil, aha bir de dinbilimci gitaristiniz olunca karşınıza süpper bir şey çıkıyor di'mi Degika adı altında? :p :twisted: :p

Ay aman, ben ve saçlarım yarın akşam sularında Ankaradayız, konser detayları o gece buradan duyurulur diye umuyorum... Hepinize İstanbul'dan selamlar, peace! :)
 
beyler Türkçeyi daha düzgün kullanmanızı tavsiye ederim...başlığınızı tehlikeye atmayın bence...

jinsel=cinsel
uyumiorum=uyumuyorum
wokal=vokal
gibi....

sevgiler...
 
ayrıca bassist değil basçı...
anıttepe lisesinde konser vermeniz çok güzel.bize sadece 2 sokak uzaklıkta.fırsat bulursam gelip dinlemeyi çok isterim...
 
evet bencede yazılan kelimelere dikkat edin biraz alla alla!!donnie bekleriz inşallah kesinleşir çünkü basçımız ankara dışında ve gelmesi problem olabilir ama olacak gibi herkesi bekleriz :)
 
inşallah ya bende izlemeyi isterim özellikle de bu kadar yakına gelmişken.nerdeyse bizim mahallede konser vericeksiniz ya :D bu arada tarzınız ne?size daha önce yazsanız iyi olur benim gibi grubu tanımayan ve merak edenler olabilir dedim de bizi s....yen yok tabi :(
 
demonuzun kapağımı gördüm kola kutusu falan baba iyi olmuş ben görünce hönk falan oldum tabi noluyoz falan abıştım anlıyacağın tabi önce insan olmak çağatay sonra arkasından başarı mutluluk huzur aaaaaaaa umarım iyiy olur bu arada damiye gelemedim kusura bakma ali aaaaaaaaağbi
 
ben de daha dinleyemedim sizi.. :evil: ama tahminimce güzeldir.(e vokalde çağatay var nasıl olsa?)vardı di mi?onu da yüce fende konserde dinlemiştim, bizden önce çıkmışlardı galiba(vardır ya lise konserleri o zaman..teee 2-3 sene önce falan)
neyse özetle başarılar size :D
 
abi tarz olayı şöyle:
cover lar Korn,Muse,Staind,audioslave vs....
bi de besteler var tabi ama bestelerin ne katogoriye girdiğini açıkcası ben fazla bilmiom :)emo-core a daha yakın :)bu arada anıttepe konseri kesin diğil dediğim gibi basçımız şehir dışında hatta şehir dışında okuyo(eskişehir) sınavları var o aralar bakalım inşallah bi aksilik olmaz :)
dummy ve if kesin gibi görünüyo olmadı oralara bekleriz :)
 
Bu tarz olaylarını RealOne'dan öğrendiğim kadar biliyorum ancak edinmeye çalıştığımız tarz, sanıyorsam Emo-Core kategorisine sokuluyor. Cover'ları ise Alt Metal / Post-Grunge / (caatay için) Alternative Rock & Nu-Metal ve de Gürhan tarzında seçmeye özen gösteriyoruz. İlginize teşekür, bilginize arz ederim...
 
realone yalancı olum :) hepsi ( okan bayülgenini deyimiyle) rok işte kardeşiim ne öyle alt metal midir nedir bunların hepsi palavra özünüze dönün türkü yapın!!!
(BURASI MUUŞTUR YOLU YOKUŞTUR......ACEP NE İŞTİR......)
 
Geri
Üst