Degika

20'sindeki konserin iptali için her taklayı atabilirm eğer olası programı etkilemeyecekse? Bir üstümde mesajı bulunan arkadaşta eminim benim gibi düşünüyordur... Selamlar sana :elsalla (Umarım iyi geçiyordur hepsi)

Evet, ünlü besteci, şair, şarkıcı, sanatçı, müzisyen, akademisyen Gülben Ergen ne diyor bizee? Biiir... Sonra ikii! Üüüç, dört :?:
 
Canım YOOK! ..cım, .. cum, ..cim'im de YOOK!! :x N'olur, Lütfen :) Çok üzgünüm ama harbiden pireleniyorum ve maalesef değişemiyorum! :? Neyse, Gürhan ayrıca senin imzanı ... :) O Charlton'lu çocuğun altına yakışmış mı o hiç? :P Kındım :D

Evet geyik bu kadardı.. Şimdi, (caataya'a kayıyor -en büyük dileğimdir ki yanılırım- ama gözle görünen bir köy söz konusu) ÖSS olayı sona eriyor, çoğu Türk insanının "eğlenmek" için aradığı nedeni bulabileceği bir gecede, İstanbul'da bile çakışan öyle böyle dillere destan 2 konserli bir gece söz konusu. Rockİstanbul (Anathema, Starsailor, Faithless + Gripin'i bile izleyebilmiş değilim ben hala.) VS. Peter Gabrie! [Organizatörlere ÖSS'den çıkacak hangi gencin Gabriel'e gideceğini merak ettiğimi de söylemek isterim. İllaha çakıştılıp, Türk kanı hünerleri bir daha sergilenecek. :x ] Aynı zamanda Fanta'nın Ankara ayağı.. Gel, kendi kendine eğlen eğlenebiliyorsan. :? Uzatmak istemiyorum, ben 20'sinde İstanbul'da mutluyum abi kısaca.. :) Gerekli konuşmalar yapılırsa olası programı etkilemeyeceğini hepimiz biliyoruz.. Sonra Gürhan rahat, ben rahat, sonunda Degika huzurlu... :idea: Niye kasıyoruz ki bu kadar bu konsere anlamak zor.. :roll: Neyse, buluşmak gerek bir ara, şu işi sonuca bağlayalım bir an önce de 10 sayfa burda tartışmayalım... :D

peace!
 
...... ler canIMM... Ankaradasn.. Abi 17 si Anıttepe Degika Lepistes ve TNK ( İnşallah ) ... 20 Haziran Dummy Degika 84 ve Raindog(Zakkum).27 sinde de İf var .....
Öpüorum ... Ama can istiosan Dummyden sora ben gidiom İstanbula son güne yetişcem rock İstanbul'a...
 
"Ben gid-miom! Zorla mı? Hakkaten canım istemez wallahhha" :D Olm Müslüm Gürses'i n'apayım ben :roll:
Neyse, bu ara mutlaka şu 20'si olayına el atacağım, şu konunun mutlu sonla kapanması için Aziz başkanla konuşup gerekli tüm düğmelere bastıracağım :P O konser ya iptal olmalı ya da iptal olacak :roll: :P :D
 
herkese şurdan hangi konserlere kesin çıkıoruz hangisine kesin çıkmıyoruz bi açıklama yapılsın ya biri ist gitmek istiyo biri yok benim sınavım var diyo nedir bu kaprisler ya :) bu baraka olayı yeni galiba benim hiç haberim yok o konuda da bi aydınlatabilirmisiniz beni :) ne gün saatler çıkcak gruplar falan :)
 
Herkese yeniden selamlar... :arrow:

Kulağıma geldiği kadar haberleri yazmaya çalışacağım. Selo & Gürhan seneye kaçıncı sınıfta öğrenim hayatlarını devam ettireceklerini halen ama halen Eskişehir'de belirlemekle meşguller. Dolayısıyla bugün konuştuğum kadarıyla da hiç bir şeyden haberdar olmadıklarını öğrendim. Hatta 17'sindeki kesin saati halen tarafımdan bilinmeyen konserimize Gürhan'ın yerine Basri'nin çıkacağı haberini az önce almış bulundular. Bu sürede ise İngiltere, başına 10 dakika sonra neler geleceğini bilmeksizin futbol oynamanın keyfini çıkarıyordu :lol:

Yani, daha da uzatmam gerekirse :P Basri, basistin daha böylesi bir haberi yeni aldığını göz önünde bulundurarak, bırak konserin kaçta olduğunu; ben hala konserin varlığından bile kendimi soyut hissediyorum. Tüm Degika'da "klasik" diyeceğim - mesajlar ilgili makamlara gitmiştir umarım - laubalilik rüzgarları esiyor. Toparlanmak ve senin bu jestinin teşekkür bölümünü başarıyla sunabilmek adına önümüzdeki günlerin birinde (ki bu da 15'i gibi görünüyor) mutlaka bir stüdyo ayarlayacağız. Orada her şey detayıyla konuşulur halledilir diye umuyorum. Konsere zaten sadece TNK ile beraber çıkıyormuşuz diye duydum, o yüzden "konseri kaçırma" gibi bir durumumuzun söz konusu olmadığına inanıyorum :) Elbet takılacağız bir ara, artık bakalım nasıl... :P

Sonraaa, bu 17'sindeki konserden sonra, 20'sinde hala üzerinde yoğun bir şekilde tartışılan "kritik" Dummy konseri var, sonra 1 gün ertelenen If'teki konser var (28.05/MON), ondan pek yakın (1-2 gün kadar) bir süre içindede Baraka'da sahne alacakMIŞız. Ben dayanabildiğim kadar, Selo 2-3, Gürhan 8-9 gün sonra Ankara'da. Çağatay zaten takılmasını biliyor, konu dışı. :P O kadar işte :roll:

Haberleşme aracı olarak şu forumu kullanıyor olmamız gerçekten içler acısı Degika adına ama neyse, bir yerde acısı çıkacaktır, çıkmalı ve patlamalıdır hatta bana sorarsanız. Kimse sormaz gerçi biliyorum ama yinede bir düşünmek gerek böyle kopuşlar ve sonuçları :arrow: ... :?:
 
Yazmaya çalıştığım ama beceremediğim şeylerin düzeltmelerini daha uygun bir zamanda yapacağıma inanıyorum. Aman neyse, ben şimdi simsiyah denize doğru ayaklarımı uzatmış; hafif esen soğuk rüzgar ile dalgaların arasından gelen Needles&Pins fısıltılarıyla birlikteyim... Yine hiç sabah olmasını istemediğim zamanlardan biri, yoksa benim mi hiç uyanmamak istediğim zamanlardan biri bu? :? Çok uzağım şimdi çook... Artık başka zamana ... :roll:
 
efendim herkese selamlar :)
öncelikle basriye bize eşlik edicek olmasından dolayı çok mutlu olduğumu belirtmek isterim...
gürhan bu konserin kaçmaması için elinden geleni yaptı ama malum sınavları onu gerçekten engelledi şu an yanımda ve bi çıkar yolu bulamadığını gözlerimle görüyorum :( ancak bu konserde basrinin çıkması da onu bi o kadar sevindirdi içi rahat etti :)
entity5 bu avatar herkesi rahatsız etti valla emin ol :) neyse en yakın zamanda değiştireceğim bi hataydı oldu :)
en kısa zamanda görüşmek dileğiyle herkese eskişehirden selamlar :)
 
If + Baraka birarada, Çağatay da doğal olarak 2+1 yanda... :? Bu ayın 28'ine (başta Çağatay olmak üzere) bizim için farklı bir boyut açılması gerekiyor... :roll: Gibi gibi bir durum var, benden söylemesi... :!:
 
umarım herşey istediğiniz boyutta olur beyler...sizde bu azim oldukça ben farkındayım istediklerinize erişeceksiniz...hedeflerinizden sapmayın yeter.Konserlerde görüşmek üzere...
 
Geri
Üst