Degika

Sanıyorum "Can eski davulcu" desem olaylar iyice çığırından çıkar :LOL:

Caner'e de her ne kadar kötü bir zamanda yapılmış olsa da, güzel ve acımasız eleştirisi için teşekkür etmekle yetinebiliyorum. Daha ço...ok erken :roll: Ama, Merci-billah gerçekten :D
 
Rock Alive #9 @ 29 Ocak 2005 Cumartesi (sıralama tam tersi = )

Keen Silence

The Diyv

Degika

Apeiron @ Biziz Rock Bar

Kapı Açılış: 14:00
Bira: 2.5 YTL
Giriş: 5 YTL

...Anti Organizasyon...
 
AnkaraCats_55 demiş ki:
ahanda zaten geliyodum simdi daha da gelicem :D:D:D

Ha demek oyle ? :twisted: :LOL:

Puhahahaha

Çaatay Konserde Başarılar Dilerim , Nereden Nereye Demişler Değil mi ? Dersanedeyken Bi Gün Aynı Sahneyi Paylaşacağımız Kimin Aklına Gelirdi ki ? ;) Nostalji mauhahu :) :)

Haydi Görüşmek Üzere

Saygılarımla
 
Siz nereye ben oraya hadi bakalım göreyim sizi ankara koçları. bu arada benim için wahdet yada cold dan suffocate pls... okadar hatrımız olsun tamam mı (denizin ortasındaki turuncu şnorkelli nokta ) hörmetler... ;) 8)
 
rockalive9k.jpg
 
Biziz ve Can Güler'in birarada anılacağı konusunda ciddi şüphelerim var ama klavyeyi tek gözümü kısarak anca görebiliyorum şu an, yarın daha ciddi, tepkili bir mesaj atarım. (Tüm Degika adına) :!: Yeniden Cheerz bakalım... :twisted:
 
Grup grup olmaktan çıkalı... :LOL: Degika pek yakında toplanıyor, hatta Antalya'dan bir-iki fısıltı geldi kulağıma, utanmasam grup kuruldu diyeceğim :LOL: Neyse, vermek istediğim haber şudur ki (ve umarım yanılmıyorumdur :) ) Degika Cumartesi günü Biziz'de sahne almayacaktır. Bilgilerinize arz ederim. Anlayışları için herkese teşekkürler...
 
evet arkadaşlar, biz diyoruz ki madem müziğimizi sizinle paylaşacağız, neden siz bize yardımcı olmuyorsunuz? niye ha niye? işte bu haksızlığı ortadan kaldırmak için DEGİKA diyor ki, bizden dinlemek istediğiniz parçaları (bunlara, yorumlamamız sonucunda hoş olabileceğini düşündüğünüz farklı tarzlarda parçalar da dahil) grup üyelerimize ö.m. yollayarak bize bildirin on Range Rover'dan birini kazanamayın :p evet olay budur... istediğiniz şarkıları ö.m. yoluyla lütfen bize bildirin... sakın peçeteye yazıp yollamayın ama... (çok iğrencim eheheheh)
 
Geri
Üst