Bora Uslusoy

sadece klip şarkısını dinledim ve gerçekten iyi olduğunu düşünüorum kendi tarzında...param olursa albümünü dahi alabilirim...klibi de güzel olmuş.zaten serdar öztop kalitesine güvenmese bu albümde yer almazdı die tahmin ediorum..simdiden basarılar bora uslusoya:)
 
Bora uslusoy un albümün henüz almadım ama ilk fırsatta alıcam.Web sitesini kim hazırladıysa tebrikler.bence çok güzel olmuş.
Bu arada şarkı sözleri de çok hoş.
merak favorim.
başarılar.
 
albümü bende almadım klip çektiği şarkı hoş ama klibi pek beğenmedim. yok birbirine makarnalar fırlatmalar yok kadını tokatlyıp yere düşürmesi falan ne biliim.............
 
aksine bence klibin o sahnesi çok ilginç. kız oğlana çok sağlam tokat atıyo, yüzüne su atıyo. oğlan da kızı itiyo kız yere düşüyo. Bir de kızın kadehi fırlattığı an çok ilginç. cam kırılma efekti koymuşlar. sitelerinde var. isteyen indirip seyredebilir. 20mb :)

www.borauslusoy.com
 
selam klipteki kavga sahnesi açıkçası arkadaşlarım tarafından da beğenilmedi hocam.arkadaşlarla enfikir olduğumuz olayda kavga yerine halen seven ama kavuşmayan iki karakter daha iyi olurdu gibi...(gökçen)
 
bora uslusoy'u sdc güven'de dinledim ama gerçekten çok beğendim albümünü de en kısa zamanda almk istiyorum ama şu izmir deki UZELLİnin nerde oldugunu bilen varsa çok makbule(!) geçecek..
 
özellikle asla geri dönme nin sözleri çok hoş olmuş..insan kendini buluyo mu desem kaybediyo mu desem bilemedim
 
İzmir'de Bora Uslusoy'un albümünü satın alabileceğiniz yerler:

Trigon Müzik-Çankaya
0232 425 14 35

Çobanoğlu-Kemeraltı
0232 484 56 55

ya da internet üzerinden online satın almak için:
http://www.ideefixe.com
 
valla bence kötü bi albüm olmuş ingiltere de bi gitar okulunu bitirmiş bi arkadaş zannedersem ama bu işin okulunu okuyupta kalıplara girmesini sevmiyorum bide kardeşim çok iyi gitar çalıyosun inye kalkıpta şarkı sölediğin bi albüm yapıyosunki
 
müzik bilgisine sahip olmayı "kalıplara girmek" olarak algılıyor arkadaş. ancak büyük bir yanılgı içinde.
 
Geri
Üst