- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tarz ismini yazarken çok düşündünüz mü? 😀 😀 😀
Yok Dilli Nigar'ın kaçış planı geldi aklıma
Hocam tarz ismini yazarken çok düşündünüz mü? 😀 😀 😀
Vay arkadaş! 😀 Tüylerim dikildi 😀Yine arkadaşlarla oturmuş, YARDIR modunu açmış YARDIRıyoruz.
Mesajda Mesa ismi gecmiyor ne ferah diye dusunurken kasla goz arasinda 3 model sayivermissin pes yahu.Eğer sert ve yumuşak müziği birarada yapıyorsan elimde Squier Bullet HSS var. Humbucker'da Death, Single'da Bluz çalarsın. Gövde sunta. Manyetiklerden çöpten çıkma, sap İbanez ÜçtrilyonZ sapı kadar rahat. Radius'u bin beşyüz. Milat öncesi teknoloji ile yapıldığından ağacı kurumuş, tonu oturmuştur.
Gitarım dünyaca meşhur lütfiye Mıratig İyi tarafından yapılmıştır, bilen bilir. Suhr teklifleri geldi kabul etmedim inanılmaz bir tonu var. Tüm bu özellikleri düşünürsek 10.000.000 TL gayet makul, pazarlık sünnettir. Takas sadace MESA/Boogie Road King II, Mark IV ve Dual Rectifier ile olur. Düşünürsen buradan ulaşabilirsin. 😉
Ya arkadaş adam trollerken bile belki düşer diye umutLAN mesa modellerini yazıyor. İşte bana bu azmi verİN dünyayı fethedeyim.Eğer sert ve yumuşak müziği birarada yapıyorsan elimde Squier Bullet HSS var. Humbucker'da Death, Single'da Bluz çalarsın. Gövde sunta. Manyetiklerden çöpten çıkma, sap İbanez ÜçtrilyonZ sapı kadar rahat. Radius'u bin beşyüz. Milat öncesi teknoloji ile yapıldığından ağacı kurumuş, tonu oturmuştur.
Gitarım dünyaca meşhur lütfiye Mıratig İyi tarafından yapılmıştır, bilen bilir. Suhr teklifleri geldi kabul etmedim inanılmaz bir tonu var. Tüm bu özellikleri düşünürsek 10.000.000 TL gayet makul, pazarlık sünnettir. Takas sadace MESA/Boogie Road King II, Mark IV ve Dual Rectifier ile olur. Düşünürsen buradan ulaşabilirsin. 😉
Hahahah. 🙂 Hakan abim mesajı almıştır. 😉Ya arkadaş adam trollerken bile belki düşer diye umutLAN mesa modellerini yazıyor. İşte bana bu azmi verİN dünyayı fethedeyim.
Mesa'yı duyunca rahatlamanız lazım aslında.Mesajda Mesa ismi gecmiyor ne ferah diye dusunurken kasla goz arasinda 3 model sayivermissin pes yahu.
Hahahah. 🙂 Hakan abim mesajı almıştır. 😉
Ala ala bunu mu aldın? 😀Manyetikler Belediye'nin çöp dökme alanından çıktıysa kesin reliktir artık 😀
Ala ala bunu mu aldın? 😀
🤓