Butik pedallara bakış açım değişti, boss'lu digitech'li günlere geri dönelim arkadaşlar 😀
Eeeyy Wampler! Bir strata sahip çıkamıyorsun, sen mi butik pedal yapacaksın? Eyy atölye müdürü 😀😀
Butik pedallara bakış açım değişti, boss'lu digitech'li günlere geri dönelim arkadaşlar 😀
94 modelse tonları oturmuş, göbek yapmış kilo almıştır. Dolayısıyla baslı, kaslı ve öfkeli tonlar alabilirsin. Sustainer exhaust takarsan tadından yenmez.hocam ben gitarıma Honda F20C manyetik takmak istiyorum 250 HP gibi bir çıkışı var. Acaba gitarımdan güzel distortion alabilir miyim.
Gitarım 94 şahin.😛
Lambalı Amfi 100 tl.24 volt 1 A. Adaptörü ile sıfır kutusunda,iletişim 05362545518 İki sene garantili kaçırmayın derim.71508 eklentisini görüntüle
Hocam ben grubumla genelde Megadeth, Obscura, Neşet Ertaş ve 3 Hürel çalıyorum sahnede acaba ton yelpazesi yeterli olur mu? Sahnelerde portatif bir amfi arıyorum da. Hatta gitarı da süpermarketteki 15 perde klasik gitara güncelleyip dimarzio ve elektro teli taktım. Gitardan da yer kazandım.Lambalı Amfi 100 tl.24 volt 1 A. Adaptörü ile sıfır kutusunda,iletişim 05362545518 İki sene garantili kaçırmayın derim.71508 eklentisini görüntüle
Özelliği hoparlörsüz olmasında. Kutuyu ısırarak beyne giden titreşimlerle alıyorsun sesi. Eskiden gitarın headstockunu ısırıp akorddnu düzelttiğimiz gibi 🙂)@programci_84 rohat abi senide alalım konuya @sedef bu adam ciddi galiba. Ya da ben fena trolleniyorum. Tamam bilgisizim farkındayım da o amfiyse ben arap sabunuyum abi...
@programci_84 rohat abi senide alalım konuya @sedef bu adam ciddi galiba. Ya da ben fena trolleniyorum. Tamam bilgisizim farkındayım da o amfiyse ben arap sabunuyum abi...
Bunların içinde en efsanevi olay bence Brian'ın çok sevdiği stratını yok yere kırması 😀
EKLEME: Olayın tamamı burada:
Abi benim kalpte ufak bi rahatsızlık var bune yeminle içim gitti. Kalbime bişeyler oluyo böyle bi hızlı atmaya başladı. Ekg çektirmeye gidiyorum şimdi
Abi bi strat aşığı insan olarak...Brian bu kadar üzülmemiştir yahu. Gitarı da tamir ettirdi zaten 🙂
Floresanlı değil de boss yeni miyagisan'lı amfi yapmış ona çok iyi diyolar youtube'daFlorasanlı ampli deneyen var mı?
24 V 1 A ile çalışan bir "amfi" 2x12, 4x12 kabini sürebilir mi? Cone Breakup olayını nasıl sağlıyor? Güç katı nerede, nasıl alacağız o kırılmayı?
Beynim yandı eeeey @izzzyy medet!!!