DeM (Rock-Pop-Disco) - Ankara

19NisanDumanveKurbancoverNight.jpg
 
Perşembe Günü Sahne Alacak Gruplara Başarılar Diliyorum. Çok İyi Düşünülen Bir Organizasyon Umuyorum Hakettiği Gibi Geçecektir.
İyi Eğlenceler ve Başarılar...
 
holaaaa!!!demek ki neymiş 19 Nisanda hepimiz bizizde olucakmışız.hem hazır gitmişken ipek'in de doğum günü organizasyonunu aradan çıkarıp pastamızı da keseriz :zipla :dans :beer
öpüyorum hepinizi kocaman kocaman... :D
 
Bu gece(CUMA) 24:00 -> Kızılay Gölge

Yarın(CUMARTESİ) 21:00 -> Biziz Bar
24:30 -> Garage Rock Bar

Çarşamba 16:00 -> İTÜ 9. İstanbul Rock Festivali

Perşembe günü de yukarıda bahsi geçen süper organizasyondayız.



DeM'li kalın...
 
10_1176666742.jpg



Türkiye 'nin en gözde iki grubu Duman ve Kurban elemanları şu sıralar vatani görevlerini yerine getirmek üzerine askerliklerini sürdürüyorlar. Geçtiğimiz günlerde tekrar bir araya gelen ve büyük bir sükse yaratarak hayranlarını sevindiren Kurban ve Türk Rock müziğinin vazgeçilmez isimlerinden tüm kesimlerden büyük beğeni toplayan Duman grubu parçaları ile doyasıya eğleneceğimiz bir gece bizleri bekliyor.

Duman ve Kurban şarkılarını canlı dinlemeyi özlediyseniz bu gece tam sizegöre. 19 Nisan PERŞEMBE akşamı Ankara'nın gözde mekanlarından Biziz Rock Bar' da gerçekleşecek Duman & Kurban Cover Gecesine hepiniz davetlisiniz.
 
Yarın çok eğleneceğiz :icelim :zipla
Eminim bugün İtü Rock şenliğinde yine harika bir performans sergilemişsinizdir ;) :dans
Yarın bu güzel organizasyonda görüşmek üzere...
:elsallaa
 
yaa arkadaslar bırakın artıkta bırasda kendı parcalarınıza agırlık werın:)walla artık sıkldık yok su sarkıda sunu yapsaysaydın yok su parcada sunu yapmadın eger bu kadar onemlıyse kendınız olun:)sanırım buna kımsenın lafı yoktur:):)
 
Geri
Üst