DeM (Rock-Pop-Disco) - Ankara

dünkü performans diğer grupların çok çok üstündeydi.göktuğ da oldukça hareketliydi,boşluklar harika doldu:)
istanbulda daha da iyi olmanız dileğiyle arkadaşlar!
 
biz de eski parodi grubu olarak sizi dinlemeye gelicez..ama konserin yapılacağı studio live nerde ve kacta cıkacaksınız..berkay'a cok slm..simdiden basarılar...
 
studio live : meydandan istiklal caddesine girdikten sonra 2-3 sokak ileride sağda ağa camii sokak vardır onun sokağına giriyorsunuz, biraz aşşağıda solda kalıyor studio live, arsen lupen karşısı borsa bar üstü... nası anlattım ama :)
 
UNIVERSITY ROCK FEST 2

Ilki 24 Aralik tarihinde Gripin, maNga, Worms ve Kung-Fu'nun katilimi ile gerceklestirilen ve buyuk yanki getiren University Rock Fest'in ikincisi yine Studio Live'da.

24 Aralik gecesi yaklasik 850 kisinin doyasiya eglendigi University Rock Fest ikincisi ile de genclere eglencenin ve coskunun anahtarini sunuyor.

Dream TV Yuxexes'in tanitim sponsorlugunu ustlendigi gecede Fanta Genclik Festivali genc yetenekler 1.si Ankara'li grup Cilekes, 2003 Roxy Muzik Yarismasi 1.si ve Efes Dark Odulune sahip Pickpocket, 4 hatundan kurulu ilk ve tek all-girl newschool punk grubu Pin-up ve Ankara'li Türkçe beste grubu Dem sahne alacak.

Kapılar 20:30'da acilacak. Gece sabahin ilk isiklarina dek sürecek.

Beyoglu ve cevresinde yer alan mekanlar icerisinde en genis sahneye sahip olan Studio Live teknik imkanlari ile de göz dolduran bir canli performans merkezi.
:D
İletişim için: [email protected]
www.dreamorg.com
 
Goktugcugum Volkancigim sizi tanidigim icin size sesleniyorum... Besteleriniz cok guzel!!! Ctesi gunu, uzun bir aradan beri ilk kez Dem izleyebildim sahnede. Uyumu da tam yakalarsaniz super olacak bence. Sevgiler... Basarilar...
 
haklisin yine necromancy :). uyumu oturtmak zaman aliyor ama çözücez kesinlikle. bu arada rethink saolas1n biz mekan1 nas1l anlatacakt1k kara kara düsünüyodum bize de anlat1rs1n bi ara :D
 
Geri
Üst