Pedalını Göster Ey Turkrockcı :)

Teşekkür ederim Irig stomp box i phone ve ya ipad i gitara bağlamak ve sahnede kolaylıkla kullanabilmek için tasarlanmış bir ara birim. Ben tatile giderken gitar, ipad ve bu pedalı yanıma alıyorum hem amfim yanımda olmuş oluyor hemde kayıt alabiliyorum.

 
yakın zamanda reverb ve tremolo da ekleyip bir süre için son şeklini vermiş olucam :)
IMG_2689.JPG
 
beyler bende yavaştan ekipmanı genişleticem artık. yardımlarınız lazım. şmdi elimde ibanez s 470 ve roland cube 20x var efektlerin hepsini biliyorum tanıyou. wah a aşığım. ben fazla atraksiyona girmicem flanger phaser gibi en fazla chorus. şimdi ben bir wah pedalı alıp setup işinemi gireyim yoksa boss me 25 gibi bi prosesör alıp işimemi bakıyım?
 
yardım edicek biri yokmu?

En temizi analog setup. Ben uzun süre prosesör kullandım ve hiç bir zaman istediğim tonları elde edemedim. Analog setup kur beğenmediğin pedal olursa da sat başkasını al yani her açıdan daha kolay. Yalnız cube 20x dijital amfi analog setup kullanmanın bir mantığı yok dijital amfiyle, ha amfi simulatörü alırsın amfiye arkadan girersin o zaman olur.
 
Bencede ilk alınacak amfi olmalıi en güzeli sade ufak lambalı mesela Fender Champion 600 yada Vox Ac4tv gibi efektsiz sade bişey almak.Sonra yavaş yavaş pedalları alır sonra gitarı değiştirir sonra daha büyük bir amfi alır sonra pedalları bi daha değiştirir 2. bir gitar alırsınız ..sonu gelmez...
 
Geri
Üst