Neden anket yaptığını çözmüş değilim ama ilgi çekmek içinse yanlış method. Isınma problemine gelince, Bende de bir Genesis 3 var GNX serisinden, onda da aynı şey var. Bunun sebebi aletin dışarıdan AC voltaj alıp içeride doğrultması, bu sebepten dolayı voltaj regulatörü üzerinde bir voltaj düşümü oluyor bu da ısınmaya yol açar, gayet normal birşeydir elini değdirebiliyorsan eğer. Eğer Elini değdiremiyeceğin kadar sıcaksa bir sorun var demektir. Bu cihaza dışarıdan ton yüklemen için midi kablon olması gerekir, ayrıntılı bilgiyi
www.digitech.com adresinden öğrenebilirsin.
Cihazın çıkışını (left right şeklinde iki tane mono çıkış var yanlış hatırlamıyorsam) herhangibir ses kartının girişlerine bağlayarak (gerekiyorsa uygun adaptörlerle) direk kayıt yapabilirsin. Kulaklık çıkışı varsa onu kullanma çünkü kulaklık amfisi çıkışı istediğin sonucu vermeyebilir. Bu iş için bir sürü program var. Ya da amfin varsa amfinin önüne yerleştireceğin bir mikrofonla da kayıt yapabilirsin (mic pre-amp gerekir böyle bir iş için) Şu an pc mikrofonuyla yaptığın kaydın kalitesinin iyi olduğunu sanmıyorum.
Ama ben de bu kayıt işinin amatörüyüm, kayıt konusunda daha tecrübeli ve de profesyonel arkadaşlar sana daha iyi yardımcı olacaktır sanıyorum.