Pamela Spence

hasickteareya demiş ki:
kaliteden eser yok.. müzik tarz konuşmaları yaptığı işler.... çevirdiği reklamlarıda unutmayalım ahuaha .. .


Buna kalitesizlik demen biraz yanlış beğenmiyosan eyvallah ama bu biraz saygısızlığa giriyo kaliteli olmasa şu anda bu konumda olmazdı bence türkiye'nin pam gibi birine ihtiyacı vardı vede oldu bence çoğu şarkıcıdan daha kaliteli biri saygılar...
 
bence saygısızlık deildir bu .. bi eleştiridir yapıcı yada yıkıcı nasıl anlaşılmak isteniorsa.. .. .. kaliteli olmasa şuanda bu konumda olmazdı demen çok saçma.... türkiyede nice kaliteli insanlar var neden onlar aynı konumda deil madem türk insanı kaliteden anlıyor... sanada aynındalar... .. .
 
Pamela Spence bence gusel müzik yapıyor sever dinleniyorum kalitesi ortada
herkes istediğini sölesin ama yanlış seylerden bahsetiklerini unutmasınlar__....._?_
 
dun balıkesirdeydi cem koksal ve kargo ile birlikte.cem koksal dinledik coştuk sonra pamela cıktı.cem köksaldan sonra hiç iyi olmadı bana gore.sahende şov yaptı.müzik için cıkıyolar sahneye halbuki..
 
Fuat la da turneye çıkar o şimdi :p

Ne güzel reklam çevirmiş :p

sevemedim gitti bu kadını. Sevenlere diyecek bir şeyim yok tabiki ama Rock müzik yapıyor denemez bence ;) kendisinin de sanırım böyle bir iddiası yok. hee bu arada sesi güzel. o kadar kişiye vokal yapmasından da belli zaten ;)
fırtınalar cover ı da berbat olmuş bence :)


fazla mı ağır oldu 8)
 
bu kadar güzel bir performans nasıldır anlamıyorum??çarşamba çukurovadaydı ben hiç bir dakika yerinde durduğunu görmedim bu arada gitaristi de manyak adam nerdeyse kendi konserindeydi
pamela iyidir bence...hiç olmazsa barış akarsudan iyi :)
 
ya aslında doğru tam rock müzik yapmıyor ama rock cılara takılıyor orasını bende anlmadım neyse bide bu ne performasn dieynler görüyorumda ee tabiki le olacak çünkü ozlem tekin le geziyor normaldir bence:)..
 
Öncelikle kalite konusunda konuşmak için kim olduğumuzun, ne ve nerede olduğumuzun farkında olmalıyız. Göreceli kavramlarla ilgili burada hiç yorum yapmamaya özen gösterdim şimdiye kadar ama bu sefer tekrar durup düşünün derim, zira beğenip beğenmemek sizin elinizde ama değerlendirmek otoritelerin işidir bana sorarsanız. Yoksa Türk Standartları Enstitüsü niye var, değil mi?:)
İki eylemin arasındaki farkı iyi anlamak, ona göre konuşmak gerekir.
Bu arada onu alıp da böyle bir sitenin forumuna yerleştiren de bizleriz. Girip de alemin sanallığından yararlanıp kendi açmadı bu sayfayı, değil mi? Kendisinin "Evet, ben sonuna kadar rock yapıyorum" gibi bir demeciyle karşılaşmadım sanırım. Belki de ben karşılaşmamışımdır, ne dersiniz? Mesela benim hatırladıklarımdan biri ilk albüm için yaptığı bir röportajda, yaptığı müziği "synthpop"olarak tanımlamış olmasıydı.
Neyse uzatmayayım, bir diğer konu da -Diplomatic Immunity sayfasına da yazdığım gibi- Pamela Spence'in 20 Mayıs'ta -ki tam olarak emin olmamakla birlikte söylüyorum- Ankara Üniversitesi şenliklerinde olacağıdır. Ankara Üniversiteli arkadaşlar bu bilgiyi konfirme edebilirlerse ne alâ, olmadı yine bir şekilde öğrenirim sizin için. Saygılar.
 
Az önce aldığım bilgiye göre 20 Mayıs'ta Ankara Siyasal'da olacaklar. Bir aksilik olmazsa orada görüşürüz. Değişiklik olursa da buradan sizlere bildirmeye çalışacağım.
 
Geri
Üst