Pamela Spence

nerde ilk albümdeki süper parçalar nerde ilk albümdeki düzenlemeler..
nerde ilk albümdeki 80lere ait syntyler....
ah pamela acele ettin 2.albüm için
 
krenk demiş ki:
nerde ilk albümdeki süper parçalar nerde ilk albümdeki düzenlemeler..
nerde ilk albümdeki 80lere ait syntyler....
ah pamela acele ettin 2.albüm için

bence de iLk aLbümü daha başarıLıydı .. (kesinLikLe)
2.aLbümLe birLikte PameLa'yı dinLememeye başLadım !
 
bence her parrçasında var hani bazı albümler olurya en fazla üç şarkısı nı dinlersiniz onlarda popüler olan şarklardır zaten diğerleri dinlemssiniz bile ama pamela öğle değil bence her şarkısı çok güsel ozlem tekin gibi içinden gelnleri yansıtmış zaten ozz un çok katkısı oldu hem klip olsun şarkılarında olsun hep arkasında destek olmuş ozlem pamela ya
 
En iyi rock bayan vokali (kategorinin adını bilemedim şimdi) ödülü de hayırlı olsun, zaten rakiplerinin pek şansı yoktu çıkış tarihi ve isim avantajı gözönünde bulundurulduğunda. Kral TV de her ne kadar bu tür müziğe aşina olan insanların tercih ettiği bir kanal değilse de neticede insanların oylarının sonucunu gördük.
 
Diplomatic Immunity'nin sayfasına yazınca buraya da yazdığımı sanmışım. Başkent Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi şenliklerinde çalacaklarını biliyorum fakat bu okullarla hiç bağlantım olmadığından tarihlerini bilemiyorum. Günün ilerleyen saatlerinde sizleri haberdar etme ihtimalim olabilir. İzmir konusunda da bilgi sahibi olurum. Merak buyurmayınız:)
 
Ben:
- sesini
- performansini
- tarzini
- kendisini
- halini haraketini
cok beyendim.
Benim gözümde cok ama cok yetenekli bir hatun. Cok yirtici deyisik ve yinede feminin bir sese saib. Gitar calmasini bilmesede sesi herseye bedel.
Ilk klibi idi sanirim kisa saclari vardi ve bir yerde yatan mankene laf catiyordu ve sürekli kiyafet deyistiriyordu. Kendisi ve tarzi tamamen deyisik. O yüzden benim icin bu hatun garanti kalici.
 
ben ilk albüm yüzünden 2.yi aldım ama 1 ay geçtikten sonra ilk albüme döndüm açıkçası:( :cry:
süper hatun da ilk albüm daha bi içtendi,daha hissediyordu sanki. sözleri de daha güzel geliyor bana. eğer dinlersen şarkısı başta olmak üzere kendimi sevmek, bir küçük kadın ve gerçek aşkım favorilerim. ilk albümün tadı yok bunda. daha yüzeysel,daha satışa yönelik gibi geldi.gerçi klipleri hep beğendiğim parçalara çekti. ama kadri bilinmedi ilk albümün bence...onun yeri ayrı bende...

yine de severim pamelayı,kendine ait bi tarzı var hatunun. iyi,çabalıyorda. var yetenek kadında ses çok güzel, dinlemeye, takibe devam burdan....

not: istanbulun klibini izlemeden 2 gün önce o çizgili tozluklardan almıştım kendime. onda görünce bi dumur oldum önce.niye bilmiyorum.uyuz olurdum başka birinde görsem ama hiç uyuz olmadım.hatta sonra daha bi sevdim pamelayı ve tozluklarımı.napıyım böle ufak ayrıntılar mutlu ediyo bazen beni :oops: :roll:
 
Geri
Üst