Objektif

Merhaba Rock dostları. Öncelikle bu yoğun, onure edici ilgi ve alakanıza tekrar tekrar teşekkür ederiz. Dün albüm için geri sayım başladı. Şu anda herşey çok keyifli ilerliyor. Objektif offical site ile ilgili çalışmalar hızla sürüyor. Sizde takdir edersiniz ki bu teknolojik işlemler biraz uzun sürüyor.

Elimden geldiğince sorulara tekrar yanıt vereceğim.

Sayın “aysunozdemir1980”, site açma isteğiniz çok nazik ve güzel bir teklif. Ancak bu noktada anlayış göstermenizi bekliyorum ve gerçekden bazı taşlar yerine oturduğunda yani doğru zamanda bu işe girmek istiyorum. TEŞEKKÜRLER.

Sayın “Jemssh”, evet “aysunozdemir1980’in benim hakkımda yazdıkları doğrudur. TEŞEKKÜRLER.

Sayın “İlilayda”, ders alamamış olmam elbetteki bir kayıp ancak ben, sayın; Cem Aksel’inde dediği gibi insanın kendi kendinin öğretmeni olabileceğini savunuyorum. O yüzden açıkları kapatmam uzun sürebiliyor ama kendimi gene kendim eğitiyorum. TEŞEKKÜRLER.

Sayın “selinnn”, sadece Objektif’le çalışıyorum ve hep sonsuza kadar öyle olması dileğiyle. TEŞEKKÜRLER.

Sayın “suhakarakas”, Yamaha davulunu tercih etmemin öncelikli sebebi üreticilerin bu ürünü üretirken tek bir vidasının bile en iyi ustaların elinden geçiyor olmasıdır. Bunun dışında davulun çok iyi bir sustaine sahip olması, akçaağaç kullanılması, ayrıca Bass Drum’ın 10, Tom’ların 7 kat oluşu istediğim tonu elde etmemdeki ve Yamaha’yı seçmiş olmamdaki en büyük tercih sebeplerimdendir. Birde davula başlayacağını yazmışsın. Soruna yanıtım, mümkünse bir öğretmenden ders alarak öğrenmen. Umarım sorularına net yanıtlar alabilmişsindir. TEŞEKKÜRLER.

Sayın “firatsdeath”, 1. sorunun cevabını “suhakarakas”’a yazdığım yazıda bulabilirsin. 2. soruna ise, şöyle yanıt vermek istiyorum. İnsanlar bir amaç uğrana ilerlerken mutlaka zamanla idol olarak gördüğü insanlar oluşacaktır. Benimde herkes gibi sanatını yakından takip ettiğim dünya çapında müzisyenler var. Bunlardan bazıları; estetik, teknik ve cümle bakımından Dave Weckl, matematik, teknik, hız, hakimiyet ve şov bakımından Dennis Chambers, cümle ve teknik bakımdan Gregg Bessionett, teknik, rahatlık, cümle bakımından Steve Smith... ve 3. soru;
Ustalarım varken bunu yazmak bana düşmez ama kendi fikirlerimi paylaşayım. Yeni başlayacak olanlar için öncelikle çok keyifli, zorlu ama heyecanlı bir işe adım attıklarını söylemek isterim. Davul kimimiz için hobi, kimimiz için iş, kimimiz için aşk, kimimiz için ise hayattır. Püf nokta, mümkünse bir öğretmen eşliğinde bilgileri başından doğru ve eksiksiz öğrenmenizde gizlidir. Çalışma programı etüt bazında günde kısa aralıklar dahilinde en az 4 saat olmalı ve bunun dışında araştırmak, izlemek, okumak ve iyi analiz etmek gerektiğine de inanıyorum. Tavsiye edebileceğim kitaplar ise; Stick control: “Ted Reed” - “George Lawrence” Stone, Accents and Rebound: “ “George Lawrence” ‘dir. TEŞEKKÜRLER.

Sayın “rockheponde”, Kurban, albümlerini zevkle dinlediğim bir gruptur. Burak’ın gruptan ayrılmasına bende herkes gibi üzüldüm ancak Burak ve Kurban gene en iyi kararı kendi içlerinde vereceklerdir. TEŞEKKÜRLER.

Ayrıca kişisel paylaşımlar için, canım arkadaşım Sinan Şaşmaz’a, __Berk__’e, ecemmecemecem’e, selen4selen’e, yasemin_yasemin’e, selinnn’e, oykudeniz1980’e, gloomyevernings’e, daglardamatemvar’a ve aysunozdemir1980’e SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMLE... Taner KESER
 
Merhaba Objektif. Merhaba aşmış insan Taner Keser. Sana site açma isteyimizi kabul etmemeni anladık. yanlız o kadar mütevazisinki sana inanamıyoruz abi. Gerçekten heykeli dikilecek adamsın yaa. Pes! 8O
 
:) Bu hafta sonu Çanakkale deydim. Size Çanakkale nin sevgilerini getirdim Objektif. :?: SİTE YENİLENDİMİ :?:
 
Re: En baba gruba

rockheponde demiş ki:
Sevgili Vecdi abi geldiğimde Taner, Volkan, Başat ve Hakanın yazılarını bulacaksınız demiştin. Hakan neden yok :?: Yoksa problemmi var?
demiş. Benim gördüğüm kadarıyla yazıyorlar.Hakan okuyor ama yazmıyor.Nedenini bugün sorarım.Belki yazar.Dün gece Prova yaptık.Gitarları güzel çalıyor.Ama yazı yazdığını hiç görmedim. :LOL: Bak şimdi bende merak ettim.Yoksa??? :LOL:
 
merhaba rock severler...
öncelikle her geçengün objektite çalmanın öneminin biraz daha arttığını görüyorum kendimde..taner,hakan,başat hepside çalışması inanılmaz zevkli insanlar..provalarda herkezin güveninin tam olması yeni albümü hızlandıracağa benziyor.şimdi daha çok konuşan bir grup olduk.tabi vejdi abinin hakemliğinde:)hakan ve taner espiri kaynağımız hele birde buna vejdi abinin enerjisi,başatın ...nacizane yorumları eklenince oldukça keyifli bir çalışma ortamı buluyoruz..
arkadaşlar(cansu dere,öykü deniz,icememed,yasemin,berk....)klavye çalışımla ilgili güzel eleştirilerinizden dolayı teşekkür ederim.
bir özeleştiride benden olsun;künye albümüde nekedar hazırlanmış olsamda ve bu parçalar klavyaye nekadar müsait olsada yaylı konfügürasyonlarını tam olarak oturtamadımı düşünüyorum.ama önümüzdeki konserlerde sorunsuz bir klavye dinleyeceğinize emin olabilirsiniz.ki yeni albüm yeni parçalar çok hızlı bir şekilde devam ediyor( parçalar bobma gibi)stüdyoda yatıp kalkıyoruz desem yalan olmaz..

sinan demişki...

....grubun klavyecisi volkan la yıllar boyu birlikte çaldım.. o zamanlardan belliydi volkanın piyasa diye tabir edilen tarzlarda kendini bulamayacağı.. o biraz daha idealist davrandı ve rocker mantığı ile yaşadı ben para yı volkandan daha çok önemsedim bu yüzden pop camiasında sivrildim.. pişmanmıyım değilim elbetteki...3 hafta önce tanıştım taner le.. aynı gece de bana misafir oldu...mütevazi,şirin,hoş sohbet laf anlayan,laf dinleyen,çok düzgün ve objektifte çalmayı sonuna kadar hakeden bir adam...başat ı tanımıyorum dinleyemedin doğru düzgün o nedenle bass çılığı ile ilgili bir yorum yapamayacağım sadece 12 senelik tecrübemle konusuyorum adam da iş var...hakan şavklı.. adam virtiöz bir kere bu sıfat öyle kolay elde edilmez ve bir yerden de alabileceğin birşey değildir sınavla vermezler yani

sevgili dostum sinan bizimle ilgili samimi yorumların için sana çok teşekkürler öpüyorum...(senin de parayı o kadar sevmediğini bilirim)

herkeze saygılar,sonsuz teşekkürler...

Volkan U.H.O. (OBJEKTİF)
 
korkuyorum vecdi abiiiii 8O

bu nasıl sevgi bu nasıl ilgi!!!Taner Volkan kimdi ben kimim burası neresiiiii!!!!!!!!!Kimler değişti kimler kaldı???Hangisini bana ayarlıcaksın :LOL: Noluooo???

Hakedilen patlama olsa gerek bu ;) Yeni albümü bekliyoruz.Sevgiler
 
Merhaba Taner abi. Davul çalmaya başlamadan önce yaptığın herhangi bir ısınma hareketi varmı? Varsa bizimle paylaşırmısın? Ben ders almaya başladım. Ama keşke senden alabilseydim. Kurbanın eski davulcusu burak hakkında yazdıklarını çok beğendim. Bencede kendi kararlarıdır abi. Yazık oldu biraz. Neyse. Abi sen ayrı yerlerde çalışıyormusun? İzlemeye gelicezde seni :roll: Taner abicim keşke internet sayfanızdan resimler sizin soloları indirebilsek. Muhteşem olur ya. ;)
 
Bizim için sadece birşey yapın, lütfen dağılmayın ve bizi Objektif mahrumu etmeyin... Vecdi abimin ellerinden, yeni v başarılı müzisyenlerin gözlerinden öperim.... En yakın zamamda görüşmek üzere güzel insanlar.......SEVGİLER :) SAYGILAR
 
Merhaba OBJEKTİF...........

Merhaba OBJEKTİF...........
Bu ülkede artık kaliteli rock yapanların sayısı azaldıkça kötü müzik yapan insanların sayısı artıyor. Şimdi şu tescilli bir gerçek ki, siz bu ülkede iyi müzik yapan o az insanların aralarındasınız.Bu çabayı görmesi gereken üst mercilerin olduğuna inanıyorum. Ama çıkmaz ayın hangi çarşambasında olur bilmiyoruz. Türkiye olarak gerçek değerlerin her birine sahip çıkmak gerekir. Bunlardan biride geçmişdeki ve bugünki düşünce yapısıyla, kararlılığıyla, sevgisiyle, inancıyla ve arkasındaki günden güne artan dinleyicisiyle Objektiftir.

Başta Vecdi olmak üzere, grup elemanlarını başarılı konserlerinden dolayı tebrik ediyor ve saygılarımı sunuyorum.
 
:roll: evet yani bizde herkes gibi en azından merhaba demeni isterdik. Çünkü zaten sizinle buluşma gibi bir lüksümüz yok. Açıkcası biz foolforyourloving e katılıyoruz cafe olarak abi. Yani Hakanın bu tür davranması pek doğru değil. Ve umuyoruz bir sorun yoktur. Bu arada gözünüzü sevim Objektif şu website ne zaman?????????????????? Teşekkürlerimizle...
 
Arkadaşlar söylediklerinizde doğruluk payı var ama bu kadar kesin söz olmayın yahu. Vecdi abi gereken açıklamayı yapacaktır. Veya Hakan. Bilemiyorum artık onu. Neyse!


27 Ağustos 2005 bir destan yazıldı!!!
:metal :metal :metal
 
Sevgili arkadaşlar ilginiz için sonsuz teşekkürler.Biz bu yazılanlardan oldukça memnunuz.Hakan'da öyle.Birazdan bana gelecek.Kendisine ilettim isteklerinizi.Son yazılan mesajları görmediğini söyledi.Biz hergün prova yapıyoruz.Aramızda hiç bir sorun yok.Ayrıca benim eski yeni hiçbir Objektif elemanıyla sorunum yok.Beraber yemek yiyoruz birbirimizi arıyoruz. :beer Siteyi İlkerle görüştüm en kısa zamanda yenileyeceğiz.Çalışmalara başladık.Selamlar...Vecdi...
 
8) bizleri seven ,izleyen ve mesaj yazan herkese tesekkurler , arkadaslar biraz gec oldu ama malum bu aralar hepimiz yoğunuz ben biraz daha fazla yoğunum . yeni albumun calismalarina haberiniz oldugu gibi basladik , en kısa surede albumu cıkartıp konserlerde biraraya gelmeyi umuyoruz. kendi konserlerimizde hersey daha guzel ve görsel olacak görusmek uzere.....bu arada tabiki arkadaslarımla aramda bir problem yok.
 
Geri
Üst