Asım Can Gündüz

Asım can gündüz artık marmariste yaşamına devam etmektedir.Yaz sezonunda rezalet bir tesisatı olan içeride ne çalındığı belli olmayan küçücük bir yerde çalmaktadır.fakat yine hiçbirşeye aldırş etmeden dinlendiği zamano formundan bişi kaybetmediğini insanlara ispatlıo
 
yüxexes`te izledim. gerçekten elektroyu yalamış yutmuş bir şahsiyet.ayrıca parmaklarına atılan 109 dikişe rağmen bu kadar iyi çalmayı başarmış.kendini müziğe vermiş gerçekten.2006 senesinde toplam 400 canlı performans göstermiş ve sürekli rusyada konser veriyomuş.acaip enerji dolu
ve herkes gibi piyasanın battığını düşünüyo
 
-Alcohollica- demiş ki:
malmstein demiş ki:
ne yalayıp yutması be . yaptığı gitarla sebeklikten baska bişe deil
onun kadar gitar çalabildiğin zaman ona şebek diyebilrsin ama onun kadar çalabilceğini sanmıyorum
yok asım çok daha ii bi gitarcıdır sweep pickingler felan yaksımamıs ona asım hendrix gibi gitar calar ya neyse
bu arada onun kadar çalıp çalamıycağımı kim neye göre değerlendircek neyse hepinişze ii akşamlar saygılar
 
malmstein demiş ki:
ne yalayıp yutması be . yaptığı gitarla sebeklikten baska bişe deil

Bazen çok şaşırıyorum böyle arkadaşlar çıkıyor inanılmaz cüretkar yorumlar yapabiliyorlar bazı müzisyenler için..Fakat bu yorum sanırım son nokta oldu...Asım Can Gündüz gibi bir adam için "Yaptığı şebeklikten başka birşey değil" demek bu arkadaşların engin gitar ve müzik bilgisini gösteriyor....!!!!!! Ne diyeyim bu adamada şebek dediniz ya...Geçen akşam programını seyrettim sanırım çarşamba akşamıydı..Birkere daha saygı duydum.Herşeyi bırakın adam o kadar hevesli,şevkli ve heyecanlı çalıyor ki gitarını bu bile saygı duyulması için yeterli bir sebep...İyiki Türkiye de onun gibi adamlar var..
 
Çok başarılı bir müzik adamı ve gitarist.Gitar çalmak için gösterdiği azim, herşeyin üzerinde zaten.Yüxexes' te coşturdu.Hele o 109 dikiş atılan parmakların klavyede coşması var ya, anlatılamaz.Esprileri de güzeldi.özellikle, parmaklarını kullanamazsın diyen doktora yapmış olduğu orta parmak hareketi ve horns işareti esprisi.Ayrıca, Sevda Demirel' le bu kadar içli dışlı olması garip
 
malmstein demiş ki:
asım benimde cok beyendiim bi gitarist we arkadasımdır ama beğenmedim performansını olamazmı

bu daha iyi ve açıklayıcı olmuş yani beğenmiyebilirsin fakat şebek bildiğin üzre maymun demektir ve bu nasıl bi arkadaşlık anlayışıdırki kendisinin tanıtışdığı bi platformda şebek diyosun yüzüne karşı söylersin o ayrı ama burda söylemen dedikoduya ve kötü niyete girer.

adam başarılı ki ben bunu süleyman bağcıoğlundan duyduğumda çok daha bi perçinledim bu düşüncemi seviyorum çok renkli sevecen yapmacık olmayan şeker gibi bir adam iide müzisyen fakat hendix, ray vaughan. yani blues, rock&roll ve hard rock tarzı çalımı gayet başarılı fakat stevie vay tarzı olayına girmiş ben pek beğenmedim yani kendi çizgisinde gitmeli bence ayrıca o doktora yaptığı orta parmak hareketi beni yardı resmen yarım saat güldüm ne diyiim keşke hepimiz onun gibi bu işi gerçketen sevebilsen neşeli olabilsek kim bilir adam ne kadar zorluk yaşamıştır ama hala bu kadar hevesli neşeli ve aşıktır ne diyim taktire şayan
 
adam hayat dolu,çok neşeli :D
ve gitarıyla harika işler çıkartıyor.
yüxexes performansıyla tv başında mest etti beni
 
Merhabalar,

ben Asim beyle birlikte seksenli yillarin basinda ankara da ve istanbulda kendi hazirladigimiz tatli&aci tiyatrosuyla sahne almistim. Üc kisiden olusma tiyatromuzun provalarini kisin sobasiz soguk AB motellinde yapardik. Cok aclik cektik fakat cok güzel yillardi o yillar. Ertugrul Bilda bey vefat etmeden önceydi babamiz gibi severdik, Asim beni okuyorsan gecde olsa basin sagolsun tüm ölen yakinlarin ve Ercan Birol´u da kaybettigimiz icin basimiz sagolsun.



Cosma
 
bu sitede nedense hep böyle . önce çok aşalıyıcı,hakaret boyutuna varan yazılar yazıyolar sonra düzeltiyolar.halbuki baştan düzgünce yazılsa bu tür konuşmalar hiç olmaz :roll:
 
O parmaklarındaki sinirlerin kopmasına rağmen,tam 101 tane dikişe rağmen gitarı inatla çalabilmiş hatta ne çalması uçurtması çok güzel bir olay :D Çok sıcakkanlı sempatik bi adam.(yüxexes de elma yemesi çok hoştu.)Bazı mesajlar da arkadaşlar kendi grubunu kursa daha iyi olurdu falan demişler.O görüşe kesinlikle katılıyorum.
Şebek diyen arkadaş nasıl gitar çalıyor merak ettim çok.Bi de Asım Can GÜNDÜZ eğer şebekse bu ülkede hangi gitaristler şebek değil ?
 
Geri
Üst