Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cnbc-e'de perşembe günleri saat 20.30 da yeni bölümlerinin yayınlandığı genç doktorların doktorluğu öğrenmeye çalışırken başından geçen olayların işlendiği dizi..Süper bişey bence..Siz ne düşünüyorsunuz?
İzleyeniniz var mı? :?:
sanıyorum cnbc-e sayesinde senin izlediğin birçok diziyi türkiye'de seyrediyoruz. bu da onlardan birisi ve benim de favori karakterim hastanenin kapıcısı.
hhe bu laf hangimize yahu
öylesşine aklıma gelince yazdım şarkısı türkçe olsa türkçe yazcaz
madden2a da laf etmeyin yahu düzeltmiş kız beni ne güzel
bu arada
senin yazıya da koptum ben ingiliz dili ve edebiyatında okuyorum noluyo birden dedim
sonuç scrubs iyidir şarkısını unutabilirsinizam tadını asla ( bağladım)
Başlarda komedi üstüne yoğunken sonradan karakterlere biraz daha yoğunlaştı. Bu iyi bir seçim ama biraz gençlik dizisi ayaklarında oldu yine de hoş dizi güzel vakit geçirmek için birebir.
http://www.scrubs-tv.com/music.html
adresinde sol alt köşede zach braff(j.d)'ın yönetmenliğini yaptığı "superman" sarkısının klibini görebilirsiniz..
konu açılmışken paylaşayım dedim
bu arada "Star Wars Episode II’nin güzel yıldızı Natalie Portman, Zach Braff (Scrubs,J.D) ile Jersey Films yapımı bir dram için bir araya geliyor. Large’s Ark, Braff’in ilk sinema filmi yönetmenliği olacak. Aynı zamanda senaryoyu da kaleme alan Braff, uzun yıllar aileden dışlanmış ve annesinin cenazesi için eve dönen bir adamı, Portman ise onun sevgilisini canlandrıyor. Filmin yapımı bahar ayında başlayacak."