Scrubs

Abi Süper bir dizi.
Adamım hizmetçi, herifin hala bir ismi yok... hehe :)
01-scrubs-06_1130403791.jpg
 
Scrubs'ın izlediğim bölümünde akustik gitar çalan bir adam vardı ve şarkı çok hoşuma gitmişti, bölümün sonuna doğru dr.cox adamın gitarını kırdı, dizi o bölümden sonra kaçırmamaya başladım...

Orda şarkıyı söyleyen adam Colin Hay, şarkının adı da Overkill, bunu da belirtiyim.

Bütün karakterler süper, özellikle temizlikçi, dehşet bir adam, böyle bir tip olamaz, bir ara dondurulmuş sincap koleksyonu yapıyordu, sonra dr.kelso dan üniformayı yenilemesini istedi ve kelso buna açık mavi bir üniforma verdi, eski korkutuculuğu kalmadı kimsenin üstünde tabi, sonra eski formasını geri giydi, bir ara bambinin önüne ya da poposuna habire cif sıkıyordu, dr.cox da çok iyi bir karakter, heh bir bölümde temizlikçi 6.his'i izliyordu ve cox filmin sonunu buna söylemişti, acayip komik bir bölümdü...
 
espri anlayışının kendime en yakın hissettiğim dizi.çok ufak şeylerle beni inanılmaz gülürebiliyor.bazı bölümlerinin sonunu da baya hüzünlü bitiriyorlaar.
 
Eldrun demiş ki:
heh bir bölümde temizlikçi 6.his'i izliyordu ve cox filmin sonunu buna söylemişti, acayip komik bir bölümdü...

yanlız intikamını acı aldı....Coxun tuttuğu nba takımı(adını unuttum) önemli bi maç yapıyodu ve oda kasete çekmişti..fakat kasetin başında o yaşlı doktorumuz(yine unuttum) araya girip maçın sonunu söylemişti...müthişti ya..aklıma geldikçe gülerim..
 
Turk ve J.D muhabbetleri inanılmaz komik.Dr. Perry Cox ta o lafları nerden çıkarıyo hayretle izliyorum doğrusu.1. sınıf bir dizi.umarım Türkiye'de taklit etmeye kalkmazlar :D
 
hayatın gerçeğiyle komedi nasıl bir arada, insanı sıkmadan verilir, cevabı scrubs...

hep izliyorum, tekrarlarında bile aynı heyecanı ve kahkahayı patlatıyorum favorilerim

1.Perry Cox ve eşi Jordan
bunlar insan mı, yoksa "nasıl laf sokulur, öğrenin" diye Tanrı'nın kullarına gönderdiği melekler mi?? Senaryoda onların bölümlerini her kim yazıyorsa, müridi olmak istiyorum kendisinin!!

2.Ted ve müzik grubu
:LOL: :LOL: yaw nedir ya o? söylenecek kelime varsa söyledim varsayınn

3.Jordan'ın kardeşi
şimdi adını hatırlayamadım, şu herkesin fotoğraflarını çeken (pozsuz), kanser olan adam, Brendan Fraser oynuyodu sanırım; onun oynadığı her bölüm, özellikle öldüğü :cry: , benim için bir klasiktir..

zaten Jordanın bi kardeşi Brendan Fraser, bir diğeri Tara Reid,
nasıl aile ama!!
 
bncede süper bi dizi cnbcdeki dizilerin çoğu güzel zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorsunuz.beni en sevdiğim karakter turk çok bomba eleman ya:)
 
5. sezonunu da izlemis biri olarak sezonun son 3-4 bölumu haric ciddden hala ayni klasta guzel gittigini söyleyebilirim. Zach Braff ise 6. sezondan sonra film kariyerine konsantre olmak icin diziyi birakmayi dusunuyor o yuzden gelecek sezon en son sezon olabilir.
 
ocean86 demiş ki:
Cnbc-e'de perşembe günleri saat 20.30 da yeni bölümlerinin yayınlandığı genç doktorların doktorluğu öğrenmeye çalışırken başından geçen olayların işlendiği dizi..Süper bişey bence..Siz ne düşünüyorsunuz?
İzleyeniniz var mı? :?:
bu dizi izlenmezmi!!!yeni sezon cnbcede yine perşembeleri simpsonstan sonra 20.30da verilio akşam izleyip gece tekrarını izlicek kadar müptelasıyım..dorian,turk,hizmetli(isimleri fasla aklımda tutamıom çünkü cnbcedeki nerdeyse tüm dizileri izliom hastasıyım cnbcenin freeks and geeks ten beri:))onun dışında tüm karakterler özellikle doriana sürekli takılan doktor..eliot:):):)turkle dorianın muhabbetleri...carla,turk,dorian ve elliot arasındaki diyaloglar süper manyak bi dizi son bölümde hizmetlinin şef doktorluga yükselen doriana yaptıklarını izledinizmi??manyak ötesiydi..
 
ben hep çok beğenmişimdir bu diziyi ve bu hep böle kalacak zach braff her sene altın küre adayı oluyor zaten o yüzden sadce biz düşünmüyoruz demek ki iyi olduğunu o yüzden izleyin :)
 
Gutemensch demiş ki:
Turc un adı niye turk bilen var mı?
Turkelton isminin kısaltılmış hali o turk :) ayrıca bir bölumde Turk ile JD hastaneye Doktor olarak girmenin havasından bahsederken rapci gibi giyinip dans ettikleri yerde Turk'e cok gulmustum...mukemmel dizi, hepsi cok iyi...The Janitor benim de favorilerim arasında...bir keresinde JD'ye "you seem unhappy....i like that!!" demişti cok gulmustum bir de "Janitor:girl problems? ha? JD: "yeah! how'd you know?" Janitor: "You're a girl and you got a problem, that's all" demişti :D:D
 
bir de arkadaslar scrubs'ın tum sezonları indirdim fakat 3. sezonun alt yazılari uymuyor teker teker duzeltmek 2 saati geçiyor(bir bolum için tabii ki) dun ilk bölumu yaptım oradan biliyorum da :) hazır uyacak alt yazısı olna varsa yollarsa cok sevinirim...
 
Geri
Üst