Roulette (Alternatif) - Ankara

aksaklik fln diosunuz ama hic abartmaya gerek yok cunku cidden cok fasla goze carpmadiii ben kaseti izleyince gordum onlarida memo soyledi die YOKSA cidden buyuk buyuk hatalar yok
hemmm olsa nolucak dunya alem bilio en ii amator grubun ROULETTE olduunu ;p
 
hehe saol canım benim göksuncum bu arada forumumuzun kapanmasını iztemezsin deilmi Canım?? Lütfen "yoxa" yerine "yoksa"yaz çünkü o x li kullandıın yazı tipi yassak!...Dimi canım beim yönetici amca kızmasın bize hadi deiştir şunu da forum kapanmaktan kurtulsun! ;)
 
Selam! Herkese yaptıkları yorumlar için teşekkür ediyorum. Bencede ilk konser çok daha iyiydi ama napalım bu gecede böyle oldu... Artık önümüzdeki 2 - 3 ay süresince sadece beste çalışmalarına önem vericez ve daha sonra 3 veya 4 şarkılık bir demo düşüncemiz var. Bakalım nolucak... :)
:arrow: Bu arada o gece bizimle sahne alan tüm gruplara tekrar teşekkür ediyorum! herkes çok iyiydi...
 
ben gelemedim bu sefer maalesef.
fakat cd'yi istiyorum,istiyorlar=)
umarım siteniz yakında açılır
ayrıca,demonuz için başarılar,iyi iş çıkaracağınıza dair hiç şüphem yok..
 
hehe sagol goksuncum, bende orada olmak icin herseyimi verirdim acikcasi. En yakin zamanda gelicem iste umarim, haziran sonu tekrar turkiyeye donuyorum... Kendine iyi bak canim cok optum
 
Selam!

8 ocak cumartesi günü Biziz' de gündüz saatlerinde (sanırım saat 14:00 de başlıyor) yapılacak konserde bizde yer alıcaz. Her zamanki gibi Pokerhead' de bizimle birlikte olucak. Diğer gruplar daha henüz belli değil. Herkesi bekiyoruz :!:
 
ra6.jpg
 
roulette kardeslerim benim! KOnerde basarilar diliyorum size yine 3 uncu defa sizle sahne paylasmak cok guzel olacak gercekten. Super olum super deli gibi eylenecez cosacaz kudurucaz sarhos olacaz manyicaz ve sahne de kendimizi gosterecez en onemlisi degil mi?????????????????? :p aslanlarim hadi bakalim! basarilarinizin devamini diler gozlerinizden opuyorum!

Pokerhad Vokal
Oytun
 
Burak bizim forumda konuşuyoruz sanırım fakat buraya da yazmak istedim. Sonunda istediğimiz oldu. Aynı sahneyi paylaşıcas.
Şimdiden heyecanlıyım ve başarılar diliyorum. Konser günü görüşmek üzere.
 
Geri
Üst