Game Of Thrones

Tabii aralar bu kadar uzayınca millet ne yapacağını şaşırıyor dünyanın muhtelif yerlerinde... Kimisi birasını çıkarıyor, kimisi bağlama ile müziğini çalıyor.

Bir daha ki sezon da böyle 1 küsür sene ara verirse, korkarım ki bu topraklardan davullu-zurnalı ve osuruklu versiyonları da gelecektir.
 
Kitabı sanki biçmişler yahu... Ben mi karıştırıyorum bilmiyorum fakat Daenerys'in Lekesiz'leri almaya gidişi, Jon'un Ryder ile tanışması filan bu kadar çabuk değildi. Gerçi ne olursa olsun çok özlemişiz... Müzik girdiğinde tüylerim diken diken oldu yine. Biraz kendimize gelelim de konuşuruz.
 
Yeni sezonun ilk bölümünü dün akşam izledim, özlemişiz beyler. Biraz durgun bir bölümdü ama geçen sezonun ilk bölümünü hatırlıyorum da haşırt diye ekşın başlamış ve kafamız karışmıştı. Çünkü kim kimdi hangi olaylar yaşanmıştı hatırlamaya ihtiyacımız vardı. Bu sefer daha durgun daha sakin başlamaları eleştirilse de ben takdir ettim.

Jon Snow resmen taraf değiştirdi ya lan. Bakalım Jül Sezar önderliğindeki eskimolarla neler yapacaklar. "Bizde kraliyet gelenekleri yok, herkes eşit" söylemiyle şimdiden gözümüze hoş gelmeye başladılar. Khaleesi'nin ordu satın aldığı şehirde o rahiple konuşma ve tercüme sahneleri bitirdi beni. Yıllarca tercüme şirketinde çalıştım, gördünüz mü lan bir çevirmen ne şartlar altında çalışıyor :D

Nitekim biz kitapları okumadan diziye dayalı yorumlarda bulunuyoruz. Kimbilir hikayeyi nasıl kırptılar artık neleri uçurdular.
 
10 bölüm olduğu için mecbur kısa kısa geçmek zorundalar fakat Brienne ile Jaime'nin yol boyunca yaşadıkları ve aralarında geçen konuşmalar kitabın en sürükleyici kısımlarından biri bence. Keza Jon'un kabul edilmesi de baya atlandı. Spoiler vermeden nasıl konuşayım bilmiyorum fakat Tyrell ninesi güzel karakter, zeki karakter. Sansa'nın ağzından baklayı aldı... O konuşma kritikti. Neyse ben susayım.
 
hardcore stephen king fanı olduğum için game of,yüzüklerin...,harry potter kitaplarının okuyucularına hak veriyorum.kitaptakiler gibi olmuyor illaki. hbo karakule serisinide dizi yapacak.dizi çıkana kadar ben seriyi bitirmiş olurum.muhtemelen purga nın ruh haline bürünecem onun başlığında konuşmak kısmet olursa.
 
3x1

tyrion'a babasının söyledikleri bana bile koydu.katıksız orospu çocuğu herif.joeffry nin dedesine çektiği belli.ayrıca 8000 bebek öldürme ney lan! ejderhalarda balığı mangalda seviyor. rakıda içer bunlar.
 
3x2

fazla hareket olmasada doyurucu bir bölüm olmuş

sibel abla: "onu siktin değil mi?"

cüce reyis:" hayır.tamam bir kere siktim. iki."
 
Geri
Üst