Game Of Thrones

Cass reyiz kendimizi keseriz : )

Bu bölüm güzeldi işte. Biraz biraz yaklaşmaya başladılar birbirlerine. Ayrıca kim derdi ki bir Lannister adamım olacak diye... Imp ne güzel oturtuyor öyle herkesi tek tek. İçten içe hepimiz sanırım duvarın ötesine ağırlık verilmesini istiyoruz, bu gelmeyince ve ortada bir çok muallak şey kalınca bölümlere odaklanamadık. Bende öyle oldu gibi en azından.

Martin abimiz adam öldürmekte hiç çekingen değil maşallah, bunu bir kez daha görmüş olduk. Bu dizide başrol yok. Siyah dalga geldi kalbine sapladı valla adamın. 5 bölüm kaldı, gülsek mi ağlasak mı bilemiyorum... Ben kitapları alacağım buna karar verdim.
 
s2b5

maç şok bir golle başladı. bu golün ardından kontrollü paslaşmalar izledik. son dakika da bir pozisyon daha oldu. artık kalan maçlara bakacaz. Arya da reyiz olacak. sloganı da "ben sizin bacınızım"
 
Vallahi çok şahane hatun. Böyle duru bir güzelliği var, bittim.

Prugatar kitapları almaya karar vermiş. Ben de aynı fikirdeyim. Alıp okuyacağım, öyle de keyifli oluyor. Kafanda oluşan resmi gerçekmiş gibi karşında görüyorsun.
 
şerefsizlik bitmiyor m.k!
joeffrey piçi üç buçuk attı ya tadına doyulmaz. vahşi abla da malı mülkü kullanarak iyi iş yaptı. duşa sokturdu durduk yere.ejderhalar için kayıp ilanı basıyorum.
 
Çok kuvvetli spoiler yok ama olsun, garantiye alalım.
Lan vay anasını be. Artık ağır tempoya alıştık ama hani yüzüklerin efendisindeki Frodo'nun yolculuğu gibi bitmek bilmeyen bir yol sanki. İlerleme yok, değişiklik var sadece olaylarda. Hani uzun bir cümleye başlarsın, başını unutursun saçmalarsın ya. Senaristler de onu yaşayacak en sonunda bak gör :D Joffrey gene yedi tokadı, içimizin yağlarını eritti Imp dayı. Joffrey'in en büyük rakibi de Theon Greyjoy, bu ikisi kadar antipatik karakter olamaz. Theon adisi bir de uçana kaçana hallenmesiyle Galactica'da insan robot ayrımı yapmadan dümdüz giden Dr. Baltar'a da rakip. Yalnız diziye yeni katılan karakterleri başarılı buluyorum ben. O Arya'nın hayatını kurtardığı ve üç adam öldürme bonusu kazandığı herif mesela. kitaptan spoiler aldım, hikayede önemli yeri var denebilir. Aynı şekilde Lady Stark'ın yeni koruması Brienne of Tarth da öyle. Bol bol dövüştürseler de izlesek, hökümet gibi kadın valla.

Bir de Sibel Kekilli'yi şu dizideki halleriyle kime benzetiyorum diye düşünüyordum hep. Onu da buldum. Ejderha dövmeli kız filmlerinden ve ikinci Sherlock Holmes filminden İsveçli Noomi Rapace. Bulduğum resimler çok benziyor gibi değil ama benzetiyorum ben. Hoşuma gidiyor ikisi de.
http://www.imdb.com/media/rm330872576/nm1402546
http://www.imdb.com/media/rm326742784/nm0636426
 
O değil de ben sibel i hep çıplak görüyorum.. dur lan yanlış videoymuş o :) ahahah..
şaka bir yana hakikaten kariyerde ciddi ilerlemeler var.. karakter aynı, kariyer ilerlemede..
 
Geri
Üst