Black Tooth (Tarz?)Şehir?

Sayenizde, ağrıyan bir bel, acıyan bir böbrek, hafif ağrıyan bir burun (pogo sonucu), tutuk bir boyun (headbang sonucu) ve acayip bir tatmin duygusuyla ayrıldım Biziz'den. Tebrikler.
 
Black Tooth, Black Tooth neydi bu allah aşkına... İşte budur. Şarkılar o kadar güzel seçilmiş sound o kadar güzel oturmuş ki görmeyen gözler Ankara'da heavy metal dinlemiş sayılmaz. Bu kadar da ciddiyim. Yüreğinize, ellerinize, seslerinize sağlık. Her şey kamerada var. :) Onu bir ara cd yaptırıp veriyim size. Ben kameraya çekerken pogo yapanlar bana çarpınca birilerinin üstüne doğru yuvarlandım ben de. Kusura bakmamıştır umarım. Tuna o sesinle tüm barı yıktın gerçekten. Gitar, bas, davul, sample'lar, vokal tek kelimeyle MUHTEŞEMDİ. Tuna, Deniz liseden beri beraberiz. Sonunda gönlünüzdeki şeyi yaptığınızı ve yolunuzda emin adımlarla gittiğinizi görmek süper. Dimebag darrell gülümseyecek demiştim ya... Eminim ki yukarı da deliler gibi tepinmiştir. Onun anısına yaptığınız şarkıda da duygulandığımı söylemeden geçemeyeceğim. Tüm Black Tooth tayfası, siz biliyorum ki yolunuzda emin adımlarla ilerlemek için daha da fazlasını yapacaksınız. YAPMALISINIZ DA . Görüşmek üzere. Kendinize iyi bakın.
 
Çürüttünüz beni!!!! :) Belim, boynum tutuldu resmen tam bir english patient oldum hareket edemiyorum :D dün eve geldiimde beynim sulanmıştı :kafaat saat 8de yattım 1de uyuyabildim ama hepsine değerdi ve yine olsa yine yaparım (dört fondip :LOL: ) Gerçekten mükemmel bir konserdi, onurun performansını zaten sıra arkadaşlığı yaptığımız günlerden, utkuyu da stüdyodan ve paylaştığımız sahneden biliyorum ama Tuna abiyi görmeden ve duymadan geçmiş yıllarımı hiçe sayarım ben! Bizizde ilk defa sahne önünde (üstelik yükseltilmiş sahne.. ) güvenlik mahiyetinde insanların konuşlandırıldığını gördüm... Gerçekten harika bir geceydi, teşekkürler Blacktooth! Bu arada, 2nd official drink: Caner's Çamaşır Suyu :beer :LOL:
 
Muhteşem bir konser... Tuna abinin sesi mükemmel... tüm grup elemanlarına başarılar diliyorum... İyiki gaza getirmişler seni tuna bey konser için.. UTKU VE ONUR çok iyi çaldınız :taptim başarılar!

sevgiler...
 
Tek tek tebrik etmeye gerek yok hepiniz cok saglamdiniz :metalhead , grup olmanin bilinci budur iste! ve nihayet meyvelerini toplamaya basladiniz tuna, deniz, bilgehan, utku ve adamim onur :D, Daha yolun basindasiniz ve yapilacak cok is var, tekrar tebrikler ... nihayet bende burdayim :dan
 
Övgü dolu tüm mesajlara teşekkür ederiz gerçekten çok gururlandık...
Bizim içinde ilk olması dolayısıyla çok önemli bir gündü kazasız belasız atlattık.
Orada olup bize destek olan bizimle coşan herkese ayrıca teşekkürler harikaydınız...
Sırada 14 Mart ta (günü kesin değil) ODTÜ konseri var hazırlıklar hızlı bir şekilde devam ediyor...

:beer BLACKTOOTH :beer
 
10 üstünden 10....................herşey harikaydı...sound süper,parçalar süper,vokal insanüstü.pogo yaptık dağıttık inhuman ortam.bi de o ortamda iki kız arkadaş valla ölmediler konser sonuna kadar aktif pogo katılımı. ama "BLACKTOOTH" dan beklentiler arttı.haberiniz ola................
 
Harikaydınız laaynn... Valla beklediğimden kat kat iyisini buldum. İyiler falan deniyordu da bu kadarını da beklemiyordum. Tebrik ederim...
ODTÜ'de de en önde olacağız.
Önce Sınıf 64, sonra da Black Tooth ile coşacağız.
Kolay gele size.
 
İzleyemedim ama tahmin edebiliyorum :)
Başka zaman umarım bende buulunurum.

Blacktooth karalama kampanyasına da güzel bir cevap olmuştur umarım bu yorumlar :)
 
On0e_SiFFreDDi demiş ki:
alican kardesimizde nerdeyse bayilmisti, uzerinde ayak izleri vardi :LOL:
Hehehe harbi bayılmak üzereydim ama :LOL: arada çıktım merdivenlerde oturmak zorunda kaldım ilk harmonikte içeri daldım tekrar :metalhead mak için :LOL:
Ayak izlerine gelince... pogoda hiç yere düşmedim ama bayaa bi can yaktım sanırım, birilerinin bi yerini kırdıysam kanattıysam affola ;D gerçi bi iki tekme yemiş olabilirim arada ama... Hmmm.. hehehe :LOL:
 
Tam gaz devam arkadaşlar sırada ODTU var çok daha iyi bir playlist ve sahne şovuyla sahneye çıkacağız heyecan zirvede... :metal

Bizi Yanlız Bırakmayın... :metalhead

:beer BLACKTOOTH :beer
 
Odtü konseri 14-15 mart (pzt-salı) gibimsi bi tarihteymiş, ne kadar doğru bi tarih bilemem ama... sabırsız bekliyoruz artık ne diyelim... bu arada konserden sonra metroyla dönmek pek daha bi fataldı... hehe hey nashville, "bütün gürültü sağımızdan geliyo..." :D neyse odtüye arabayla gelcem inşallah daha rahat oluruz artık. playliste yeni eklenen bi şarkı hakkında tüyo aldım ama söylemem :LOL:
 
Geri
Üst