Black Tooth (Tarz?)Şehir?

ARKADASLAR ANLADIGIM KADARIYLA BIR ÇOK KISI KONSER GÖRUNTULERINI EDINMEK ISTIYOR.

bunun icin assagaki adrese mail atin adresinizi telefon ve tam ad soyadla bildirin gönderelim.

tunavural@hotmail.com

Buarada ODTÜ de ses sistemiyle ilgili bir problem yasamazsak ALLAH in izniyle orayi darmadagan edecegiz
 
canacanka-t demiş ki:
utku sonunda pazartesi geliyorum kaçmaz ama bir sorun mu var bilemiyorum geçen sene ödtüye bizi almadılar ödtülü deyiliz ya o nedenle pazartesi nasıl olcak anlamış değilim semiler falan gelcez ama nolcak durum hiç bir fikrim yok ne diyorsun buna??
biletler önceden alınırsa girişte sorun olmayacakmış.. forumun en başındaki başlıkta biletlerle lgili ayrıntılı bilgi var..
 
HangNaiL demiş ki:
az önce Biziz konserinin videosunu seyrettim.. çok hoşuma gitti. aslında o cd yi pogo yapan arkadaşlara vermek lazım. eminim kendilerini o halde görmek hoşlarına gidicek :zipla
hehehe! :twisted: odtü için kuduruyorum artık!!! orda da kayıt yapalım home video ya ekleriz :D aha! ben gidip 3 Vulgar Vid. From Hell'i izliycektim!
 
ya walla o kadar gaza getiriosunuz ki..hele utku bizizde..mahvoldum eridim bittim!! okulu assam bi dert asmazsam içimde kalcak..walla sanırım sonunda mecbur kalcam ama buyuk ihtimalle yanlız olacağım için asma fikrinden vazgeçedebilirim...çelişkiye düştüm !! neyse sonuç olarak biliyorum ki gelsek muhteşem bir konser izliicez yine ama gelemezsek size başarılar umarım bir sorun çıkmaz =))
 
alaaaaaaaaaaaaaaaaaa sorunu hallettik sonunda bilet alacaz utku!! gelcez odtüye pogoya aslında millet oturacak gibime gelio ama öde 20 tane kafa olur heralde!!
 
kesin olmamakla birlikte odtü kapısında bir stand açma planı varmış ama belli değil sanırım bileti erken alsan daha iyi olacak...

forumda "Geleneksel 10.ODTÜ MT Rock Şenligi kesinleşmiş programı" başlığı altında yorumlar var...

YÖNETİCİ NOTU : İMZANI DÜZELT (MAXİMUM 3 SATIR)
 
bende başarılar dilerim, bir kere biziz de dinledim sizi, ve gerçekten kaliteli grup, çok beğendim. bence herkesi ayağa kaldıracaksınız konserinizde...
başarılar dilerim.
 
Hhehehehe!!! Pzt sınavım var ama asıcam bi rapor ayarlayıp, biletim hazır zaten... Bu arada dünkü kadar zevkli bi stüdyo görmedim ben hayatımda :LOL: Tavuk misali kafa sallamalar, eşşek back vokaller ;) Bu arada burdan herkese ben duyurmak isterim öncelikle... Yeni bir projemiz var... Tarzımız alternatif, grup ise şöyle oluyor:
Tuna Abi-Gitar, Back vox
Deniz Abi-Vox
Utku-Davul
Ali Can-Bass :LOL: :LOL:
henüz grubumuzun adı yok, ama gerçekten sıkı bir beste yaptık dün :D ahahahehehaheuu!! acayip eğlendim abi saolun yaa... hehehe... bu arada, odtü konserinden sonra yeni grubumuza daha fazla zaman ayırmalıyız, bestemizi geliştirip bir kaç yeni şarkı daha yapalım, sonra da beksikrik boyz cover yaparız bi iki tane :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
 
Arkadaşlar yarın size konserde başarılar. Umarım gelebilirim. Gelemezsem de biliyorum ki siz orayı sallayacaksınız güzel müziğinizle. :metal :metalhead Görüşmek üzere...
 
Arkadaşlar benden size tavsiye, bu konseri kaçırmayın ve tanıdık tanımadık herkesi kulağından tutup getirin... unutmayalım ki konseri konser yapan seyircidir ve orda kütük gibi oturan adamlar olursa değil Black Tooth, Pantera+Damageplan çıksa bile bi anlamı olmaz! Bizler seyirci olarak ne kadar istekli olursak o kadar eğlenceli bir konser olacak! Yarın görüşürüz Vulgar dostlarım!!!
 
ya ama ben çok gelmek istiyorum !!!! şu okulda bir bitmediki yaff !! asmak gibi bir şansım hiç yok zaten..neyse artık herşey bir mücizeye bağlı =)) size orda çooook başarılar!! kameraya çekilicek sanırım..artık onları izleriz bizde..ama inanılmaz içimde kaldı!! =((
 
Geri
Üst